- 19 Kasım 2011
- 2.616
- 0
- 34
esıla bende fotografını merak ettimmm bir güzellik yaparmısın şu meraklı arkadaşına
bebeğim sen bende eklisin galiba bakabilirsin profilden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esıla bende fotografını merak ettimmm bir güzellik yaparmısın şu meraklı arkadaşına
haha kuzum bnm yaaa:) biz hepimiz pozitif olacaz bu ay söz verdik kafaya bişe takmak yok olmasa bile üzülmek yok diye sözleştik canlarım hayat bize güzelll yuppiiii
aynen öyle..datlum 22 Ocak benim evlilik tarihim..23 Ocak ta Doğum günüm... batta 11 Ocak Bu ay mutlu olmam için sebep çok
bebeğim sen bende eklisin galiba bakabilirsin profilden
aynen öyle..datlum 22 Ocak benim evlilik tarihim..23 Ocak ta Doğum günüm... batta 11 Ocak Bu ay mutlu olmam için sebep çok
ayy cnm benm hadi inşallah bu ay cokkk sevınırsın çalışmaları sıkı tut tatlım
ayy cnm benm hadi inşallah bu ay cokkk sevınırsın çalışmaları sıkı tut tatlım
inşallah hepimiz seviniriz canımm..Sizsiz olmazz bu topikte olan olmayan herkese rabbim önce onlara versin sonra bana da nasip etsin
inşallah hepimiz seviniriz canımm..Sizsiz olmazz bu topikte olan olmayan herkese rabbim önce onlara versin sonra bana da nasip etsin
aynen cnm burdaki herkesle ben eylül topiğine gecmek istiyorum inşallah ettiğimiz dualar kabul olur cnm
ben cıktım kızlar yemek yapmam lazım akşamüstü gelmeye çalışcam öpüyorum sizleriiii
aaaaaa süpermiş valla ocak ayı senin için mutluluk ayı o zaman bebiş ne güzel:) inş bebişinde güzel bi süpriz yapar sana bu ay annesi
kızar bende örtmenim:)
inşallah aminnnnnnnnnnn seneye gitmeyiz okula..
kocaman göbüş oh oh
gelsin tatiller gelsin bebişler
[sıze=3]herkese iyi geceleerr
Yeni gelen arkadaşlarımız, derya, pencil, tuğba, yeşill ve daha nickini şuan aklıma getiremediklerim hepinizde hoşgeldiniiizz
Dilerim 2012 hayallerinizin gerçekleştiği, dualarınızın kabul olduğu, göbüşlerinizin dolu olduğu ve yüzlerinizin gözlerinizin gülümsediği bir yıl olur!
Rabbim hepinizin gönlünde ne muradı varsa onu versin (aamiiinnn)[/sıze]
Herkese iyi geceleerr
Yeni gelen arkadaşlarımız, derya, pencil, tuğba, yeşill ve daha nickini şuan aklıma getiremediklerim hepinizde hoşgeldiniiizz
Dilerim 2012 hayallerinizin gerçekleştiği, dualarınızın kabul olduğu, göbüşlerinizin dolu olduğu ve yüzlerinizin gözlerinizin gülümsediği bir yıl olur!
Rabbim hepinizin gönlünde ne muradı varsa onu versin (aamiiinnn)
Yine gelen canlar hoşgeldiniz
Aranıza almanıza cok sevindim arkadaşlar.BAT 21 aralıktı ama dün kırmızı kart gördüm ilk defa 1 gün önce oldu.Umudumuz yitirmiyorum bir daha ki aya devam diyorum.Herkes içini ferah tutsun allahtan ümit kesilmez.Ummadıgımız beklemediğimiz bir anda olacakmış gibi geliyor.
Fazla takıyoruz kafamıza galiba:) Rahat olmaya davet ediyorum herkesi kafa dagıtalım.
Birbirimizi daha yakından tanıyalım.....
Ben tugba maya evliliğimde 4. senem.İstanbulda eyüpte yaşıyorum.28 yaşındayım.Özel bir güvenlik şirketinde çalışıyorum aslında ingilizce öğretmeniyim.
Sizleride yakından tanımak isterim bu platformda birbirimize her türlü konuda destek olmaya davet ediyorum.
tesekkürler
bebişşlerrr kimse yokk muuu??
ayyy taze gelinim yerim ben seni Allahım nazarlardan korusun seni ve eşini cok yakışmışsınız cnm benm yakındada inşallah bebişle taçlandırır mutluluğunuzu
kızlar naber? varmı güzel haberler...
benim bata 8 gün kaldı...
nası sabretcem ya.....