- 19 Kasım 2011
- 2.616
- 0
- 34
kızlar benide eklermisiniz?????
senide ekledim tatlım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benide eklermisiniz?????
esilamm ordamsın bebeğimmm???
tugbacım merhaba ..bende 4 senelikk ewliyimm geçen sene ağustos ayında düşüğüm oldu ..bakalımmm hayırlısı artıkk..bu arada adetimeee 3 gün kaldııı inş.olmammmm canımm yaa
senide ekledim tatlım...
tamam canım;hadi barıştık...
bugün ovulasyon günüm ama geçen ayki gibi akıntım yok yaw.Anlamadım...:26::26:
sağol canım benim umarım bu sefer başarabilirim-riz:))
Aminnn canım;inşallah bu ay ümit eden herkesin dileği duası kabul olur inş.inş cnm yaaaaaa ........ dualarım sizlerle
Silamm kızlaaarrrrr
Napıyosunuz bakem
ben şahsen iyiyim :))) Bikaçgündür yoktum;geldim yine buralara;günler geçtikçe umut ve heyecan da artıyor..sen ne durumdasın arkadaşım.?
walla bende 2 gündür yoktum canım şifayı kapmışım 39 derecelerde geziyordum Allaha şükür bugun gayet iyiyim walla ne bileyim bu ay yine umudum yok ama saldım çayıra mevlam kayıra hayırlısı bakalım
memnun oldum tatlım çok olsun her ay yeni bir umut biliyosun bizlerde beklemedeyiz
ben hilal daha 4 aylık evliyim:) 2 aydır bebek çalışmalarına başladık ilk ay hamile kaldım ama düştü şimdi umudum bu ay. yaşım 21 kocaeli izmitte oturuyorum ve kendi marketimizi işletiyorum :) tekrar memnun oldum tatlım çok
Aminnn canım;inşallah bu ay ümit eden herkesin dileği duası kabul olur inş.
Ben bu ay daha az düşündüm;sadece akışına bıraktık.Bir gün arayla devam ediyoruz düzenli olarak.İnşallah çok ümitliyim yine.
GEçmil olsun.hepimiz için hayırlısı olsun canım;Allah inşallah bu ay dileklerimizi kabul eder.Bakalım bu ay hamiş olursam ne yaptığıma fln dikkat ettim yazarım;hamiş olmazsam yaptıklarım yararsızmış,bir dahaki ay yapmam herhalde.
tugbacım merhaba ..bende 4 senelikk ewliyimm geçen sene ağustos ayında düşüğüm oldu ..bakalımmm hayırlısı artıkk..bu arada adetimeee 3 gün kaldııı inş.olmammmm canımm yaa
Eşimin ailesi İzmitte 2 haftada bir geliyoruz oraya Kuruçeşmede oturuyorlar bende taşınacagım en kısa zamanda izmite.Cok sevdim ben İzmiti.
walla canım hamile olsam ve bana sorsanız ne yaptın nasıl yaptın neyi takip ettin hiç bi cevap veremem çünkü bu ay hiç bişi yapmadım yapmıyorum da
walla canım hamile olsam ve bana sorsanız ne yaptın nasıl yaptın neyi takip ettin hiç bi cevap veremem çünkü bu ay hiç bişi yapmadım yapmıyorum da
Silamm kızlaaarrrrr
Napıyosunuz bakem
cnm yine de ben umut fakirin ekmeği kıvamındayım. umut edecek hareketlerde bulunmadın mı eşinle.??o zmn umut var her daim.