valla canım ben bomba gibiyim. inşallah yarın benim regl dönemi bitiyo ve yarın agnucaston ilacını alıcam birde bunu deneyeceğim hayırlısı bakalım
Hadi bakalım kolay gelsinİşiniz rast gitsin
Merhaba canımm senin keyifler nasıl?? İnşallah herşey yolundadır
o ne canım.. ne için kullanacaksın
gülüm bende iyiyim iyi olmaya çalışıyorum.. ne yapalım kasım ayı bizi üzdü bebeğim düştü ama aralıkta inşallah herşeyin hayırlısı olur
Agnucaston hakkında sitede yapılan yorumlar.. http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/119326-agnucaston.html
Google'dan aratınca daha fazlasına ulaşabilirsiniz
kuzuu başbaşa kalmışız kaynatalım azıcık
Kaynatalım kaynatmasınada bu umudumuz kasım ayı başlığı içimi kararttı resmen =( Her sayfada düşük haberi... Rabbim yardımcıları olsun. Böyle şeyler yaşatmasın inşallah birdaha.. Hep en sağlıklısından olsun hayırlısı olsun amiin
evet canım ya geçen ay çok sevindiğimiz bütün arkadaşlar kötü haber verdiler. Rabbim hayırlısı neyse onu versin birde nazardan korkuyorum ben herşeyi yazıyorlar şahsen ben ne yaparım onu bilemiyorum ama çok fazla ayrıntıya girmek yok diye düşünüyorum
Kociş beni çağrıyo canım yaa uyuyamamışYanına gitmek farz oldu.. Yarın görüşmek üzere inşallah. Öpüldünüz paşa oğluşun ve sen
balımmm kanaman bitti öyleyse hadi bakalım çalışmalarda başladı oh oh... gelsin bebeişler şişsin göbüşler
heyecanlı bekleyişe başlayacaz yine
Selam kızlaaarrr
nasılsınız bakalım
ben bomba gibiyim benimde inşallah yarın son günüm ondan sonra başlıcak çalışmalar son sürat
gülüm bende iyiyim iyi olmaya çalışıyorum.. ne yapalım kasım ayı bizi üzdü bebeğim düştü ama aralıkta inşallah herşeyin hayırlısı olur
dün akşam yeniden başladım klomene dr kontrolünde bakalım hayırlısıyla olsun artık yaaa beklemekten yoruldum............(
2012 çift sayı belki benim bebeğimde çift rakamları seviyordur ha nedersiniz :)) benim sat 11 ocak, 23 Ocak ta doğum günüm inşallah rabbim doğum günü armağanı olarak sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder..
süper yorumlama:) tatlım dilerim hayatında alabileceğin en güzel hediyeni alırsın ... bnm batta 8 ocak hadi hayırlısı umarım güzel haberler veririz hepimiz burada