- 19 Kasım 2011
- 2.616
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umutsunuz nbr tatlım....
Herkese merhabaaa :) Keyifler nasıl hamiş anne adayları
keyifler güzel valla ben daha başlıyamadım çalışmalara başladımmı daha keyifli olcam inş:) sen başladınmı tatlım ne yaptın
Yok canım benim yaa daha kocamaan 3 gün var başlamasına Sırf şu bebek için çalışma yapmayı özledimmm
valla sorma cnm yaa bende sabırsızlıkla bekliyorum yaaa insan bide eşini çok seviyosa buna bebek yapma arzusuda eklenince çalışmalar daha güzel oluyo deoğal olarak:) bende eşimi çok seviyorum çok iyi bi çifttiz bide bebişimiz olursa çok güzel bi aile olacaz rabbimin izni ile allahım isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder inş
Aynen aynen ayneeen Bizde öyleyiz kuzum.. Eşim şimdi arkadaşıyla konuşuyo telefondan. Aynı hafta düğünümüz oldu o arkadaşıyla. Yeğen varmı diye sordu eşime. Eşimde yok sizde varmı dedi. Onlarda da yokmuş. Arkadaşının karısı çok rahatmış relaxmışdaa arkadaşı stres yapıyomuuş bıkmış sorulardan Tam bizim tersimiz. Düşünüyorumda bu sorun herkesdee aynı galibaa
Herkese merhabaaa :) Keyifler nasıl hamiş anne adayları
haha valla sorma tatlım yaaa:) bizdede tam tersi ben çok stres yapıyorum eşim çok sakin çok istiyo ama stres yapmıyo ne zaman olursa diyo sağolsun oda bana destek olmasa ben çok zor atlatırdım bu durumu şimdi pazartesi doktora gidecez işte bu ay kalabilirmiyim hamile die soracam bi kaç tahlil yaptıracam bakalım hayırlısı yani tatlım ...olur be allahın izni ile biz daha çok yeniyiz senelerce bekleyenler var dimi tatlım
canim sen nerelerdesın yaa ozlettin kendini
Aynen aynen ayneeen Bizde öyleyiz kuzum.. Eşim şimdi arkadaşıyla konuşuyo telefondan. Aynı hafta düğünümüz oldu o arkadaşıyla. Yeğen varmı diye sordu eşime. Eşimde yok sizde varmı dedi. Onlarda da yokmuş. Arkadaşının karısı çok rahatmış relaxmışdaa arkadaşı stres yapıyomuuş bıkmış sorulardan Tam bizim tersimiz. Düşünüyorumda bu sorun herkesdee aynı galibaa
haha valla sorma tatlım yaaa:) bizdede tam tersi ben çok stres yapıyorum eşim çok sakin çok istiyo ama stres yapmıyo ne zaman olursa diyo sağolsun oda bana destek olmasa ben çok zor atlatırdım bu durumu şimdi pazartesi doktora gidecez işte bu ay kalabilirmiyim hamile die soracam bi kaç tahlil yaptıracam bakalım hayırlısı yani tatlım ...olur be allahın izni ile biz daha çok yeniyiz senelerce bekleyenler var dimi tatlım
Biz 8 senedir beraberz kocamla 3 sene lisede beraber okuduk lise bitince birbirimize asik oldumuzu farkettik we bu yaz ewlendik sonunda we taa o zamandan bebegimizi anlattimiz msj larimiz war hala o kadar yani :)))
Ne kadar güzeeelll Sende daha taze gelinmişsin
Rabbim gönlümüze göre versin canım amiiinnnn
Ewet ben tapteze bi gelinim :))))ama sende yeni ewlendin dimi yalnişmi biliymki :26:
Oflu bebeğinin düşmeye başladığını yazmış Bugün yazdığı mesajlardan okudum
Rabbim yardımcısı olsun
slm kızlar 27 aralık bat tarihim büyük ihtimal ocagın ilk günlerinde adet olmam lazım inş olmammm yeni yıla bebek haberi ile girerim hata 2 ocakta nişanlanmıştık inş ogun ögrenirim bebek haberini.... 5 ayım denemede bu ayda olmassa ben çok üzülcem eminim yeni yılada buruk gircem olmassa
inş hepimiz yeni yıla bebek haberiyle gireriz:)