umuda ihtiyacı olanların sabırla okumasını isterim...

canım benim büyük geçmiş olsun ben düşük oldu sandım bu tehşisin ne olduğunu bilmiyorum kalıcı değildir umarım yani bu gebeliğine has bişidir inşallah konuştunmu doktorunla ne diyolar ilaç tedavisi falan varmı canım benim inşallah herşey güzel olucak öyle düşün tatlım,moralini yüksek tutmaya çalış ben herzman seni dinlemeye hazırım elimden geldiğince destek olurum

200 gebelikten (bebek kız olduğu zaman oluyormuş) birinde olan birşeymiş şanssızlık size vurdu diyorlar,3 ayrı doktorda aynı şeyi söyledi...ama bundan sonraki gebelikleirnde amniyosentez yaptır diyorlar madem şanssızlık neden amniyosentez istiyorlar anlamıyorum...

yazini okumaya basladigimda senin icin sevincten agladim, okumaya aglaya aglaya devam ediyordum ki bu seferde kötü sonuca agladim.. hakkinda hayirlisi böyleymis demekten baska yapacak söyleyecek bisey yok malesef. Allah böyle nasip etmis ama sabrin oldukca eminim ki Rabbim verecek bebegini kollarina. bizimde 3 yildir bebegimiz olmuyor. esimde sperm sorunu var, morfoloji yok. bende de prolaktin iki kez gereksiz laparoskopi(kist alindi) ama yeni bir kist endometriozis. bir dahaki ay kismetse tüp bebege basvurmak istiyoruz ama umudum yok gibi(( yani tüp bebege baslamadan önce hangi testleri yaptirmaliyim, ne yiyip ne icmeliyim bilmiyorum..

Son düzenleme:

ilaç konusunda her bünyeye farklı dozda ilaç başlatıyorlar onu dr.ların anlatır hiç kafanı yorma...yeme içmeye gelince her kafadan bir ses çıkıyor ben ilkinde her duyduğumu yaptım ananaslar,kabak çekirdeği vsss. vsss... negatifti.. 2.de dedimki hiçbirşey yemiyecm özel olarakkk sadece değişik birşey yaptım ne ilaç saydım ne gün saydım oluruna bıraktım ve tuttu.. allah nasip etmedi o ayrı yasayacak günü yokmuş....yani diyeceğim şu ki yeme içme olayından çok stres daha önemli....ama tabi dengeli sebze ağırlıklı beslenmeye yoğurt süt tüketmeye çalış ki inşallah pozitif sonucu alırsan bebeğine depo yapmış olursunn

Son düzenleme:
dogru söylüyorsun, herseyin basi stres. bende de o bol miktarda var( kafamdan biraz olsun atmaya calisiyorum, düsünmemek icin baska seylerle oyalaniyorum, en fazla 5-10 dk sürüyor. yildirim düser gibi aklima geliveriyor ve yüregim bir kere daha sizliyor. nasil oluruna birakicam bu isi bilmiyorum(

bu sorunun cevabını su aralar bende arıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…