Umarım sizler de güzel ve iyi bir muamele görürsünüz, ben herhangi bir sıkıntı yasamamıştım. Mail ya da telefonla ulaşılabilir olmaları, tedavinin herkesin muayene oldugu polikinliklerde degil de ayrı bir ünitede olması benim için artılarıydı, malesef zeynep kamilde imkanlar böyle degil.
Benim en büyük sıkıntım ilaçlardı. Tanıdık bir eczane varsa orayla mutlaka iletişime gecin hatta pazarlık yapıldıgında biraz daha uyguna bile veren yerler oldugu söylenmişti bana. Bazı eczaneler ellerinde ilaç olsa bile sgk destekli oldugu söylenince vermek istemiyorlar sgksız alacaksınız gelin denmişti bana telefonda mesela.
Madem suan adetinizi bekliyorsunuz bu süreçte beslenmenize dikkat edin paketli gıdalardan zararlı içeceklerden uzak durmaya çalışın. Kilo probleminiz varsa ona da dikkat edebilirsiniz Ali bey bi kaç hastaya direk kilo vermelisiniz onu halledersen tedavimiz daha güzel ilerler tarzi konusmalar yaptıgını biliyorum.
Gerisi zaten moral motivasyon dediginiz gibi olumlu olacagını düşünün. İnsan süreci yaşarken olumlu düşünemiyor ama en önemlisi bu. Ben biraz karamsarımdır dört aşılama yaptırmıştık hiç bir sıkıntı olmadıgı halde gebelik elde edememiştik ama suan ikiz bebeklerim benimleler