Ümraniye Devlet Hastanesi Aşılama

Yani söyle sizi direk tüp bebek doktoruyla zaten görüştürmüyorlar. Önce mhrs üzerinden infertilitiye randevu alıyorsunuz. Ben gittigimde tüp bebege baslamaya dair herseyim tamdı evrak olarak tahlil olarak vs. Polikinlikteki doktor randevu aldıgım asıl doktoru aradı Ali beydi. Böyle böyle bi hasta var evrakları tam size gönderiyorum diye doktor onaylayınca ali beyle görüşmeye tüp bebek ünitesine gittik süreç bu sekilde ilerliyor.
Birde genelde herkes atlıyor o detayı evlilik yılınız nedir tüp bebekte devlet destegi için 3 yıl sartı var birde asılamaların iğneli olma şartı, haplılar kabul edilmiyor.
Ben gittigimde sadece iki doktor vardı biri ali bey digeri kadın bir doktor adını suan unuttum ikisininde yorumları güzeldi sanırım suan bi doktor daha var. Ben ali beyin ilgi alakasından memnundum her gittigimde adımla hitap edip nasıl oldugumu sorardı moral için güzel konusurdu. Hatta ben tiroit hastasıyım tüp bebege baslangıc evresinde bi dengesizlik oldu degerimde normalde dahilyeye gitmem gerekir ki ilacım dozunu ayarlasınlar kendisi doktor arkadasını arayıp bilgilerimi verip degerimi söyleyip nası ilacı kullanmam gerektiğimi öğrenip bana anlatmıştı o yuzden doktor degişikliğini düşünmedim ali beyde devam ettim
Moral ve motivasyon çok önemli gerçekten özellikle doktorun güzel yaklaşımı ben iğneli aşılama yaptırdım tüp bebek raporu için gel dedi moralim olmadığı için ara verdim önümüzde ki adetimde başlayacağım sizin tecrübelerinizle kartal da yaptırmaya karar verdim Zeynep kamil çok kalabalık zaten çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz son olarak tüp bebek sürecinde ne önerirsiniz neler yaptınız nelere dikkat etmeliyim tavsiyeniz var mıdır 🙏

İki iğneli aşılamadan sonra rapor veririz dedi bana Ümraniye. Raporu Ümraniye verecek değil mi o rapor ile hem Zeynep kamil hem de Kartal ile görüşüp neresi içime sinerse orada yaptırabilirim değil mi
Evet aşılama tedavisi oldugunuza dair rapor asılamayı yaptıgınız hastaneden alacaksınız o raporla tüp bebek yaptırabiliyorsunuz eger diğer sartları da tasıyorsanız. Kartal da görüşecek insan bulursunuz da zeynep kamilden pek emin değilim.

Moral ve motivasyon çok önemli gerçekten özellikle doktorun güzel yaklaşımı ben iğneli aşılama yaptırdım tüp bebek raporu için gel dedi moralim olmadığı için ara verdim önümüzde ki adetimde başlayacağım sizin tecrübelerinizle kartal da yaptırmaya karar verdim Zeynep kamil çok kalabalık zaten çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz son olarak tüp bebek sürecinde ne önerirsiniz neler yaptınız nelere dikkat etmeliyim tavsiyeniz var mıdır 🙏
Umarım sizler de güzel ve iyi bir muamele görürsünüz, ben herhangi bir sıkıntı yasamamıştım. Mail ya da telefonla ulaşılabilir olmaları, tedavinin herkesin muayene oldugu polikinliklerde degil de ayrı bir ünitede olması benim için artılarıydı, malesef zeynep kamilde imkanlar böyle degil.
Benim en büyük sıkıntım ilaçlardı. Tanıdık bir eczane varsa orayla mutlaka iletişime gecin hatta pazarlık yapıldıgında biraz daha uyguna bile veren yerler oldugu söylenmişti bana. Bazı eczaneler ellerinde ilaç olsa bile sgk destekli oldugu söylenince vermek istemiyorlar sgksız alacaksınız gelin denmişti bana telefonda mesela.
Madem suan adetinizi bekliyorsunuz bu süreçte beslenmenize dikkat edin paketli gıdalardan zararlı içeceklerden uzak durmaya çalışın. Kilo probleminiz varsa ona da dikkat edebilirsiniz Ali bey bi kaç hastaya direk kilo vermelisiniz onu halledersen tedavimiz daha güzel ilerler tarzi konusmalar yaptıgını biliyorum.
Gerisi zaten moral motivasyon dediginiz gibi olumlu olacagını düşünün. İnsan süreci yaşarken olumlu düşünemiyor ama en önemlisi bu. Ben biraz karamsarımdır dört aşılama yaptırmıştık hiç bir sıkıntı olmadıgı halde gebelik elde edememiştik ama suan ikiz bebeklerim benimleler ☺️

Hayır yanlışınız var. Nerde aşılama yaptırdıysanız orası size aşılama raporunuzu verip işlemlerinizi bitirir hangi hastaneye gitmek size kalmış.
En bilindik zeynep kamil oldugu için genelde doktorlar oraya gidersiniz der. Ben kartala gittigimde ümraniyedeki doktorların kartalda tüp bebek yapıldıgından haberi bile yoktu
merhaba bende sebepsiz infertilite kartala gideceğim infertilite bölümüne adet zamanı gideceğim ama hangi süreçlerde çağırıyorlar bilgi verebilir misiniz detayları

merhaba bende sebepsiz infertilite kartala gideceğim infertilite bölümüne adet zamanı gideceğim ama hangi süreçlerde çağırıyorlar bilgi verebilir misiniz detayları
Merhaba. Hangi hastane olursa olsun tedaviye başlayacaksanız eger adetinizin 2. Veya 3. Günü gidin mutlaka çünkü normal zamanda gittiginizde muayene ediliyorsunuz fakat tedaviye baslayacaksanız adetliyken görmek istiyorlar hem muayene için hem hormon testleri için

Merhaba. Hangi hastane olursa olsun tedaviye başlayacaksanız eger adetinizin 2. Veya 3. Günü gidin mutlaka çünkü normal zamanda gittiginizde muayene ediliyorsunuz fakat tedaviye baslayacaksanız adetliyken görmek istiyorlar hem muayene için hem hormon testleri için
tamamdır teşekkür ediyorum

Kızlar bişey sorcam normalde ultrason ile bakılırken o alete prezervatif takmaları gerekmiyor mu? Sadece ultrason jeli sürüyorlar denk geldiniz mi hiç?

Umarım sizler de güzel ve iyi bir muamele görürsünüz, ben herhangi bir sıkıntı yasamamıştım. Mail ya da telefonla ulaşılabilir olmaları, tedavinin herkesin muayene oldugu polikinliklerde degil de ayrı bir ünitede olması benim için artılarıydı, malesef zeynep kamilde imkanlar böyle degil.
Benim en büyük sıkıntım ilaçlardı. Tanıdık bir eczane varsa orayla mutlaka iletişime gecin hatta pazarlık yapıldıgında biraz daha uyguna bile veren yerler oldugu söylenmişti bana. Bazı eczaneler ellerinde ilaç olsa bile sgk destekli oldugu söylenince vermek istemiyorlar sgksız alacaksınız gelin denmişti bana telefonda mesela.
Madem suan adetinizi bekliyorsunuz bu süreçte beslenmenize dikkat edin paketli gıdalardan zararlı içeceklerden uzak durmaya çalışın. Kilo probleminiz varsa ona da dikkat edebilirsiniz Ali bey bi kaç hastaya direk kilo vermelisiniz onu halledersen tedavimiz daha güzel ilerler tarzi konusmalar yaptıgını biliyorum.
Gerisi zaten moral motivasyon dediginiz gibi olumlu olacagını düşünün. İnsan süreci yaşarken olumlu düşünemiyor ama en önemlisi bu. Ben biraz karamsarımdır dört aşılama yaptırmıştık hiç bir sıkıntı olmadıgı halde gebelik elde edememiştik ama suan ikiz bebeklerim benimleler ☺️
oyy masallah hayalim ikiz bebeklerimin olmasıydı hep inşallah bana da nasip olur 🙏 çok teşekkür ederim söylediklerinize dikkat edeceğim mutlaka bebişlerinizi sağlıkla büyütün bize de dua etseniz yeter 🥹 çok teşekkür ederim herşey için

Özel hastahanelerde takıyorlar kesinlikle ama devlette hep jel sörüyorlar malesef
Ya çok sinirlendim heyecandan hiç dikkat etmemiştim biliyor musun başka hastanede yumurta takibi yaparken hep prezervatif takıyordu bugün ilk kez dikkat ettim eve geldiğimden beri akıntım başladı 😡

oyy masallah hayalim ikiz bebeklerimin olmasıydı hep inşallah bana da nasip olur 🙏 çok teşekkür ederim söylediklerinize dikkat edeceğim mutlaka bebişlerinizi sağlıkla büyütün bize de dua etseniz yeter 🥹 çok teşekkür ederim herşey için
Amiin. Allah gönlünüzdekini daha fazla uğraştırmadan versin inşallah.

Ya çok sinirlendim heyecandan hiç dikkat etmemiştim biliyor musun başka hastanede yumurta takibi yaparken hep prezervatif takıyordu bugün ilk kez dikkat ettim eve geldiğimden beri akıntım başladı 😡
Ben uzun süre Ümraniye’ye gittiğim için artık alışmış gibi oldum ama mantar enfeksiyon filan geçirmedim hiç tabi yine de doğru değil bu uygulama ama devletin de dezavantajı bu tarz şeyler :KK43:

X