- Konu Sahibi Cicegim2210
Kendimiz yaptık canım yarın aşılamam var ama nedense umudum yok ayda sadece 3 gebe çıkıyormuş başarı oranları düşükBenim eşim vurdu canım bence evde yapabilirsiniz gonal f ile aynı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimiz yaptık canım yarın aşılamam var ama nedense umudum yok ayda sadece 3 gebe çıkıyormuş başarı oranları düşükBenim eşim vurdu canım bence evde yapabilirsiniz gonal f ile aynı
Olabilir ama o 3 gebeden biri niye sen olmayasın en önemli şey motivasyon sen inan yeter ki gerisini Allah’a bırak balımKendimiz yaptık canım yarın aşılamam var ama nedense umudum yok ayda sadece 3 gebe çıkıyormuş başarı oranları düşük
İnşallah canım çok teşekkür ederim inşallah güzel haberlerle geliriz hep beraber tez zamandaOlabilir ama o 3 gebeden biri niye sen olmayasın en önemli şey motivasyon sen inan yeter ki gerisini Allah’a bırak balım
Duphastona aşılama olduktan sonra mı başlıyoruz canım bilgisini vermedilerOlabilir ama o 3 gebeden biri niye sen olmayasın en önemli şey motivasyon sen inan yeter ki gerisini Allah’a bırak balım
Evet günde 2 kere içmen lazım sanırım onu bi sor kesinlikle bana ezcacı bilmiyordu 1 tane iç dedi doktorum kızdı sabah akşam içiliyormuş normalde bebek oluşursa tutunsun diye yardımcı oluyor canımDuphastona aşılama olduktan sonra mı başlıyoruz canım bilgisini vermediler
Tamam canım teşekkür ederimEvet günde 2 kere içmen lazım sanırım onu bi sor kesinlikle bana ezcacı bilmiyordu 1 tane iç dedi doktorum kızdı sabah akşam içiliyormuş normalde bebek oluşursa tutunsun diye yardımcı oluyor canım
Merhaba dosya için neler isteniyor acabaSelamlar hanımlar, haftaya adet olmayı bekliyorum dosyamı tamamladım Ümraniye devlette aşılama için. Ne durumdasınız süreç nasıl ilerliyor
Bugün 2. Günüm herhangi bi belirti vs bişey yok canım standart herşeySelamlar hanımlar, haftaya adet olmayı bekliyorum dosyamı tamamladım Ümraniye devlette aşılama için. Ne durumdasınız süreç nasıl ilerliyor
Rahim filmi, kültür, simir, eşten spermiyogram.. infertiliteye gittiğinizde yardımcı oluyorlar herkesin protokolü bir değil yanılmıyorsamMerhaba dosya için neler isteniyor acaba
Güzel haberlerinizle insallah.. ilk iki ay ilaçlı aşılama dediler doğru mudurBugün 2. Günüm herhangi bi belirti vs bişey yok canım standart herşey
Aşılama normal girdiğin ilişkiyle aynı diye duydum tutan kişilerde var onları da biliyorum ama eğer olmuyorsa tüp bebek hani laboratuar ortamında olması tutması bakımından daha yüksekMerhabalar arkadaşlar. Ben 29 yaşındayım. Eşimde ve bende hiçbir sorun olmadığı halde çocuğumuz olmadı. Açıklanamayan infertilite diyorlar. Geçen sene Mayıs ayında 1 kimyasal geçirdim beta 71 den düştü maaleaef. Sonrasında da olmadı. 1 yıldır deniyoruz. 2 ay Femara ve çatlatma iğnesi kullandık olmadı. 1 ay klomen kullandık olmadı ohss geçirdim. Bir ay ara verdim ve bu ayda Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde aşılama yaptılar. Daha öncede özele gidiyordum ancak aşılama iÇin devleti maddi açıdan tercih ettim çünkü tutma ihtimali zaten düşük aşılamanın diyorlar özelde o kadar para harcamaya gerek yok bence. Ümraniye Devlet Hastanesinde aşılama yapan var mı ??? Tutan var mı ? Durumunuz nedir bana yardımcı destek olsanız Aşılamanın 5. Günündeyim
Inşallah da tutar Allah banada nasip eder inşallah benimde iki düşük var şimdi yine denemek istiyoruz ama mol gebelik oldu benimki 1 sene korun dedi doktor 7 ci adetimi olcam bu ay kararsızlık var ama hayırlısıMerhabalar arkadaşlar. Ben 29 yaşındayım. Eşimde ve bende hiçbir sorun olmadığı halde çocuğumuz olmadı. Açıklanamayan infertilite diyorlar. Geçen sene Mayıs ayında 1 kimyasal geçirdim beta 71 den düştü maaleaef. Sonrasında da olmadı. 1 yıldır deniyoruz. 2 ay Femara ve çatlatma iğnesi kullandık olmadı. 1 ay klomen kullandık olmadı ohss geçirdim. Bir ay ara verdim ve bu ayda Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde aşılama yaptılar. Daha öncede özele gidiyordum ancak aşılama iÇin devleti maddi açıdan tercih ettim çünkü tutma ihtimali zaten düşük aşılamanın diyorlar özelde o kadar para harcamaya gerek yok bence. Ümraniye Devlet Hastanesinde aşılama yapan var mı ??? Tutan var mı ? Durumunuz nedir bana yardımcı destek olsanız Aşılamanın 5. Günündeyim
Yok direk iğneli ile başladım ben canımGüzel haberlerinizle insallah.. ilk iki ay ilaçlı aşılama dediler doğru mudur
Ümraniye eğitim araştırmada kol altı implant taktiran varmı arkadaşlar yada op.dr.tugba yay doktoru tanıyan muayene olan varmı nasıl bir doktor yada hastane nasıl acaba
Ümraniye eğitim araştırma hastanesi diye yorum yapan arkadaşlara sordum İstanbul'da değilim giden çok olduğu için burada sormak istedim bir sorun mu oldu sizin içinSizce burası mı bu sorunun yeri ?