Ümraniye Devlet Hastanesi Aşılama

Duphastona aşılama olduktan sonra mı başlıyoruz canım bilgisini vermediler
Evet günde 2 kere içmen lazım sanırım onu bi sor kesinlikle bana ezcacı bilmiyordu 1 tane iç dedi doktorum kızdı sabah akşam içiliyormuş normalde bebek oluşursa tutunsun diye yardımcı oluyor canım

Selamlar hanımlar, haftaya adet olmayı bekliyorum dosyamı tamamladım Ümraniye devlette aşılama için. Ne durumdasınız süreç nasıl ilerliyor

Aşılama normal girdiğin ilişkiyle aynı diye duydum tutan kişilerde var onları da biliyorum ama eğer olmuyorsa tüp bebek hani laboratuar ortamında olması tutması bakımından daha yüksek

Inşallah da tutar Allah banada nasip eder inşallah benimde iki düşük var şimdi yine denemek istiyoruz ama mol gebelik oldu benimki 1 sene korun dedi doktor 7 ci adetimi olcam bu ay kararsızlık var ama hayırlısı

Ümraniye eğitim araştırmada kol altı implant taktiran varmı arkadaşlar yada op.dr.tugba yay doktoru tanıyan muayene olan varmı nasıl bir doktor yada hastane nasıl acaba

Ümraniye eğitim araştırma hastanesi diye yorum yapan arkadaşlara sordum İstanbul'da değilim giden çok olduğu için burada sormak istedim bir sorun mu oldu sizin için

Hanımlar bir şey soracağım.. aşılama için hastaneden geliyorum.(Ümraniye devlet) çatlatma iğnesi verdi fakat rapor karşılamıyor kendiniz mi aldınız sizde çatlatma iğnesini 1200₺ civarı bi rakam malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…