Kaç günde bir regl oluyorsun peki canımBen su sekilde kullandim. İlk idrarimla degl oglen saat 16:00 gibi yapiyordum ondan 2 saat oncede sivi almiyordm biseyde yemiyordum 9kasimda pik gordm 10catlama
Tesekkur ederim İnsallah tekrar denerim ama umudum yokYani şimdiye kadar gördüğüm predictor awox bunlar. Sante lady yi son zamanlarda görmeye başldım burda yalancı çıkardığını görmedim aşırı silik çıkanlarda bile gerçek pozitifdi
28 gunde bir bazen nadir olarak 30Kaç günde bir regl oluyorsun peki canım
İnşallah umduğun gibi değildir pozitif çıkar canım. Bir süre sonra insan test yapmaktan korkuyorTesekkur ederim İnsallah tekrar denerim ama umudum yok
Evet gercekten oyle bir suru ornekte okudugum icin kesin emin olamiyorum reglme 4 gun gozukuyor 4 gun icinde kan testi vericem en kesini kan vermek… testlerde kesin cift cizgiyi birgun gorebilmeyi allah tum anne olmak isteyenlere nasip etsinİnşallah umduğun gibi değildir pozitif çıkar canım. Bir süre sonra insan test yapmaktan korkuyor
Merhaba bu testin markası ne acabaDün reglime 5 gün kala test yaptim (yumurtlanin8.gunu )bu sekilde çıktı hafif bir gölge gördüm bu sabah tekrardan yaptım ama negatif gibi duruyor sanirim bi tık daha koyu cikar diye bekledm cunku dunki testi ilk idrarimla yapmadm bugun yaptigimida cok damlattm dagildi bu sekilde ama negatif diye dusunuyorum kan testi vermedm markalar laboquick bi tik moralim bozuldu
Eki Görüntüle 3506777
Öyle valla çok zor gerçekten bu süreç Allah hepimizin yardımcısı olsunEvet gercekten oyle bir suru ornekte okudugum icin kesin emin olamiyorum reglme 4 gun gozukuyor 4 gun icinde kan testi vericem en kesini kan vermek… testlerde kesin cift cizgiyi birgun gorebilmeyi allah tum anne olmak isteyenlere nasip etsin
Laboquick markasi ama softechlede denemistim oda ayni sekilde golge ciktiMerhaba bu testin markası ne acaba
Testte çıkan doğruysa kan değerin baya 5-10 arasında belki daha fazlası çıkması gerekiyor. Kan en sağlıklısı. Biz kendimizi yiyip bitiriyoruz bu şekilde maalesef testler insanların umutlarıyla oynuyor geçen ay çok üzüldümYani boyle bisey yapiyorlar insanlarin umutlariyla oynuyorlar resmen bide bu sitede herkes cok guvenilir marka dedi bende bi tik ondan umutlandim… neyse kan testi vericem insallah o kadar cok sey okudum ki birde negatiften korktugum icin hic hevesm kalmadi
Bu testler kafayı yedi iyice ben artık evde test yapmama kararı aldım günüm geçince direk kan vericemLaboquick markasi ama softechlede denemistim oda ayni sekilde golge cikti
Bende oyle negatif gordukce uzuluyorum hemde cok… bi tik golge gorunce umutlandm ama cok fazla negatif yorumda okudum pek heveslenmek istemiyorumTestte çıkan doğruysa kan değerin baya 5-10 arasında belki daha fazlası çıkması gerekiyor. Kan en sağlıklısı. Biz kendimizi yiyip bitiriyoruz bu şekilde maalesef testler insanların umutlarıyla oynuyor geçen ay çok üzüldümRabbim gönlümüze göre versin inşallah.
Bu testler kafayı yedi iyice ben artık evde test yapmama kararı aldım günüm geçince direk kan vericem
Bende sabah kan verdim canım 3 saate çıkar dedi bakalım sonuç ne olacak inşallah ikimiz içinde hayırlısı olurKan verdm ben sende ver
B
Bende sabah kan verdim canım 3 saate çıkar dedi bakalım sonuç ne olacak inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur
Bende yorulduğumu hissediyorum artıkAmin canim umutlanmiyorumm diyorum ama ya varsa demekten skldm
Bende aynı anlamadım bu ay sonuna kadar olmasa demek yumurtlamayacam yada testlerde bişey var28 gunde bir bazen nadir olarak 30
Kan verdm ben sende ver
Kan sonucun çıkınca bizle de paylaşır mısın :) umarım güzel haberlerle gelirsin :)Bende oyle negatif gordukce uzuluyorum hemde cok… bi tik golge gorunce umutlandm ama cok fazla negatif yorumda okudum pek heveslenmek istemiyorum
Merhabalar canım, ben neredeyse 1 yıldır laboquickle takip ediyorum ve bu zamana kadar kuruma çizgisi dahi olmadı.bat a 5 kala böyle çıkartması çok normal. Bence hamilesin umarım sağlıkla ilerlerDün reglime 5 gün kala test yaptim (yumurtlanin8.gunu )bu sekilde çıktı hafif bir gölge gördüm bu sabah tekrardan yaptım ama negatif gibi duruyor sanirim bi tık daha koyu cikar diye bekledm cunku dunki testi ilk idrarimla yapmadm bugun yaptigimida cok damlattm dagildi bu sekilde ama negatif diye dusunuyorum kan testi vermedm markalar laboquick bi tik moralim bozuldu
Eki Görüntüle 3506777
Tamam canim paylasirimKan sonucun çıkınca bizle de paylaşır mısın :) umarım güzel haberlerle gelirsin :)
Merhabalar canım, ben neredeyse 1 yıldır laboquickle takip ediyorum ve bu zamana kadar kuruma çizgisi dahi olmadı.bat a 5 kala böyle çıkartması çok normal. Bence hamilesin umarım sağlıkla ilerler