Yumurtlamadan 14 gün sonra test yapılır üstte ki pozitif alttaki bozukDün reglime 5 gün kala test yaptim (yumurtlanin8.gunu )bu sekilde çıktı hafif bir gölge gördüm bu sabah tekrardan yaptım ama negatif gibi duruyor sanirim bi tık daha koyu cikar diye bekledm cunku dunki testi ilk idrarimla yapmadm bugun yaptigimida cok damlattm dagildi bu sekilde ama negatif diye dusunuyorum kan testi vermedm markalar laboquick bi tik moralim bozuldu
Eki Görüntüle 3506777
Evet alttakini yeni yaptim cok fazla damlatmisim baska testle denicem ama dun esimde bosuna umutlandirma dedi silik gibi degil gölge var yaniYumurtlamadan 14 gün sonra test yapılır üstte ki pozitif alttaki bozuk
Sen başka dene canım çok damlatma resimde gözüküyor ikinci çizgi o markanın şuan ovulasyon testini kullanıyorum bende o markanın yalancı çıkardığını duymadım hayırlısı olsun inşallah üzülmeEvet alttakini yeni yaptim cok fazla damlatmisim baska testle denicem ama dun esimde bosuna umutlandirma dedi silik gibi degil gölge var yani
tesekkurler canim insallah guzel olurSen başka dene canım çok damlatma resimde gözüküyor ikinci çizgi o markanın şuan ovulasyon testini kullanıyorum bende o markanın yalancı çıkardığını duymadım hayırlısı olsun inşallah üzülme
Testler bozuk olabiliyormus bu kdr gölge cikmasi normal deglKan verin test pozitif.
Testler bozuk olabiliyormus bu kdr gölge cikmasi normal degl
net olarak bence konuşmayın :) ben geçen ay o testten kaç tane yaptım hep yalancı pozitif verdi kan verdim onları görünce 1.20 çıktıBurada hemen herkes gölge ile öğrendi ama sen bilirsin. Hiç bozuk çıkarmayan laboquick sana mı bozuk çıkarmış ? Bu negatiflikle işin zor valla. Hamilesin çok net.
Kusura bakmayin burda cok fazla silik testle bile negatif gorenler var o yuzden umutlanmak istemiyormBurada hemen herkes gölge ile öğrendi ama sen bilirsin. Hiç bozuk çıkarmayan laboquick sana mı bozuk çıkarmış ? Bu negatiflikle işin zor valla. Hamilesin çok net.
Gercekten bunu duyduguma uzuldum allah hepimizin gonlune gore versinnet olarak bence konuşmayın :) ben geçen ay o testten kaç tane yaptım hep yalancı pozitif verdi kan verdim onları görünce 1.20 çıktıburada çoğu test maalesef yanıltıyor. Ama umarım kngl999 vardır Rabbim gönlüne göre versin.
Üzülme canım ben geçen ay 20-30 a yakın farklı farklı testler yaptım yaptıklarımın arasında 10 tanesi bu senin yaptığın marka. Ve yalancı pozitif verdi. Bende çok umutlanmıştım sonra gidip kan verdim hemde 3 kere. Hepsinde 1,20 çıktı çok üzüldüm. Hatta bununla alakalı bi konu açmıştım ben. Kimse yazmadı bile konu altlarda kaldı. Bu kadar testin yanlış çıkması imkansızdı. Prodictor aldım geçen onla yapıyorum silik bi çizgi gördümGercekten bunu duyduguma uzuldum allah hepimizin gonlune gore versin
Sende kullandin yani ovulasyon testini ya benim bugün 14 günüm testlerim hep tek çizgi ikincisi yok yani diyim çünkü teleskoptesekkurler canim insallah guzel olurbende ilk defa kullandm ovulasyon testlerini hayirlisi insallah hepimiz icin
net olarak bence konuşmayın :) ben geçen ay o testten kaç tane yaptım hep yalancı pozitif verdi kan verdim onları görünce 1.20 çıktıburada çoğu test maalesef yanıltıyor. Ama umarım kngl999 vardır Rabbim gönlüne göre versin.
Yani boyle bisey yapiyorlar insanlarin umutlariyla oynuyorlar resmen bide bu sitede herkes cok guvenilir marka dedi bende bi tik ondan umutlandim… neyse kan testi vericem insallah o kadar cok sey okudum ki birde negatiften korktugum icin hic hevesm kalmadiÜzülme canım ben geçen ay 20-30 a yakın farklı farklı testler yaptım yaptıklarımın arasında 10 tanesi bu senin yaptığın marka. Ve yalancı pozitif verdi. Bende çok umutlanmıştım sonra gidip kan verdim hemde 3 kere. Hepsinde 1,20 çıktı çok üzüldüm. Hatta bununla alakalı bi konu açmıştım ben. Kimse yazmadı bile konu altlarda kaldı. Bu kadar testin yanlış çıkması imkansızdı. Prodictor aldım geçen onla yapıyorum silik bi çizgi gördümona bile inanmıyorum benimde 7. Gün bugün. Kimi kadın 7. Günde kimi kadın 10. Günde silik olarak da olsa pozitif görüyor. Ben oğlumu reglime 9 gün varken 5.10 ile öğrenmiştim. Bu hayatta herşey mümkün. Testle uğraşma direk git sağlık ocağına 10 a kadar kan alınıyor eğer almazlarsa hastanenin aciline git. Kan ver.
Ben su sekilde kullandim. İlk idrarimla degl oglen saat 16:00 gibi yapiyordum ondan 2 saat oncede sivi almiyordm biseyde yemiyordum 9kasimda pik gordm 10catlamaSende kullandin yani ovulasyon testini ya benim bugün 14 günüm testlerim hep tek çizgi ikincisi yok yani diyim çünkü teleskoplazım görmek için normal mi bu çok morelim bozuluyor ve halen pik göremedim normalde 30 günde 1 oluyordum regl bu ay 27 günde 1 oldum erken oldum yine yok pik ve regl bitiminden hemen sonra başladım günlük 3 saat sıvı almıyorum yapıyorum napacam ben
Testin varsa tekrar dene bence üsttekinin rengi pembe gibi. Alttaki de bozuk onu dikkate alma. Adetine de daha var. Kesinlikle tekrar yapmalısın canımDün reglime 5 gün kala test yaptim (yumurtlanin8.gunu )bu sekilde çıktı hafif bir gölge gördüm bu sabah tekrardan yaptım ama negatif gibi duruyor sanirim bi tık daha koyu cikar diye bekledm cunku dunki testi ilk idrarimla yapmadm bugun yaptigimida cok damlattm dagildi bu sekilde ama negatif diye dusunuyorum kan testi vermedm markalar laboquick bi tik moralim bozuldu
Eki Görüntüle 3506777
Sende kullandin yani ovulasyon testini ya benim bugün 14 günüm testlerim hep tek çizgi ikincisi yok yani diyim çünkü teleskoplazım görmek için normal mi bu çok morelim bozuluyor ve halen pik göremedim normalde 30 günde 1 oluyordum regl bu ay 27 günde 1 oldum erken oldum yine yok pik ve regl bitiminden hemen sonra başladım günlük 3 saat sıvı almıyorum yapıyorum napacam ben
Tekrar denicem bugun test alip hangi marka en guvenilir kan vericem ama yarina kaldiTestin varsa tekrar dene bence üsttekinin rengi pembe gibi. Alttaki de bozuk onu dikkate alma. Adetine de daha var. Kesinlikle tekrar yapmalısın canım
Yani şimdiye kadar gördüğüm predictor awox bunlar. Sante lady yi son zamanlarda görmeye başldım burda yalancı çıkardığını görmedim aşırı silik çıkanlarda bile gerçek pozitifdiTekrar denicem bugun test alip hangi marka en guvenilir kan vericem ama yarina kaldi