galiba hamileyim? dış gebelik değildir dimi?

Hanımefendi siz demek istediğimi anlamadınız sanırım☺️ bu hanımefendinin değeri 300ün üzerinde olduğu için ve dış gebelikte beta hcgler 100ün üstüne çıkamadığı için değildir dedim ben, dediğim gibi zigot tüplerden ilerleyemiyor rahme ulaşamıyor tüplerde büyümeye çalışıyor ama büyüyemiyor bu yüzden beta hcg değeride yükselemiyor ben bunu anlatmaya çalıştım☺️☺️
Böyle bir şey yok. Ben yaşadım, tüpüm patladı ve iç kanama geçirdim maalesef. Kan değerlerine bakıldığında da iki bin küsurdeydi betam. Evet, olması gerektiği kadar artmıyor az kalıyo normale göre ama artıyo bi şekilde. Ben dış gebelik riskine karşı kan verdikten iki gün sonra kan vermiştim son hamileliğimde en az iki kat artarsa dış gebelik değil diye düşünebilirsiniz. Benim iki kat artmıştı ve içim öyle rahatlamıştı. Bence yeniden kan verin.

bu ay reglim 19unda olmalıydı. göğüs ağrım da vardı. reglime 2 gün kala test yaptım negatif çıktı. sonra reglim 2 gün gecikince trst yaptım ve çift çizgi. başka marka test daha alıp yaptım ve yine çift çizgi. sonra sağlık ocağına gittim ve kan tahlili verdim sonucu göstermeye gidemedim bugün öğleden sonra gidicem b-hcg 380 çıktı. hamileyim yani. araştırırken dış gebelikle ilgili yazılar gördüm. benim şuanki durumum şu şekilde. göğüs ağrım var. ara ara alt karnıma hafif bi ağrı giriyor. idrarımda yanma var. (bol su içmeye çalışıyorum iyileşti gibi. soğuk da almış olabilirim). ara ara kasık ağrımda oluyor. dış gebelik yoktur dimi?
Arkadaşım. Lütfen hamilesin ve gebeliğin tadını çıkart. Herşeyi araştırıp boşuna strese girme. Sağlıkla ilerle, sağlıkla ilerlemesini sağla yemeğe içmeye dikkat et. Olabildiğincede buralarda yazılanlara kafanı yorup stres ile bebeğine zarar verme. Ne kadar güzel bir haber bebiş var. Kalp atışını duy, duanı et bizlere de et.
Keyfini çıkart het anın kıymetli her anın onu büyütmeye eğilimli. Sadece rahmin ve vitaminlerin değil, kalbin, beynin hepsi onu büyütmeye çalışıyor sen onlara iyi bak. Stres yapma heriey yolunda İnşallah:)

Arkadaşım. Lütfen hamilesin ve gebeliğin tadını çıkart. Herşeyi araştırıp boşuna strese girme. Sağlıkla ilerle, sağlıkla ilerlemesini sağla yemeğe içmeye dikkat et. Olabildiğincede buralarda yazılanlara kafanı yorup stres ile bebeğine zarar verme. Ne kadar güzel bir haber bebiş var. Kalp atışını duy, duanı et bizlere de et.
Keyfini çıkart het anın kıymetli her anın onu büyütmeye eğilimli. Sadece rahmin ve vitaminlerin değil, kalbin, beynin hepsi onu büyütmeye çalışıyor sen onlara iyi bak. Stres yapma heriey yolunda İnşallah:)
teşekkür ederimm🙏💕💕 Allah çocuk isteyenlere de nasip etsin 🌸 olanında sağlıcakla kucağına alabilmesini nasip etsin💕💕

X