- 2 Kasım 2024
- 80
- 21
Şimdi pimpirikliliği bir kenara bırak şöyle bi arkana yaslan derin oh çek ve Rabbime şükürler olsun de :) Kan değerin de pozitif gelecek :) Dualarım seninle gönülden söylüyorum bunu. sende bizler için dua et bu ay güzel haberler alalım.
Benimde reglime 7 gün var inanılmaz belirtiler yaşıyorum. Çok değişik senin neler var hissettiğin ?
Aminnn canim benim bende tum kalbimle hepiniz icin dua ediyorum her kadinin hakki gec veya erken umarim her kadina nasip olsun en kisa zamanda sizlerde bu ay insallah herkes hamilelik haberini saglikli bir sekilde alir
Ben erken ogrendim yazidigim gibi pek belirtim yoktu en buyuk belirtim bana gore en en buyuk ovulasyon testi pik ve catlamadan sonraki gunden itibaren goguslerimde sislik inmedi bu zamana kadar en buyuk benm icin belirtiydi asiri buyuk degl ama bi usttwn bastirinca sertlik vardi hep.. ayrica reglime 10gun kala benm istah cok acilir asiri aseririm tatli tuzlu eksi karistirirdim hep diordum zaten herkese ben hamile olursam yandm cok istahm aciliyor diye tam tersi oldu yemek yedikten sonra 2-3 tabak yemisim gibi bi his oldu biseyde cekmiyor canim ama karnim aciyor yani mide bulantim felan hic yok henuz. Koku hassasiyetimde yok… bide en hissetgim sey aksamlri vucudumda yanma hissi olusuo son bir iki gundur ve batma kasiklarimda arada elektiriklenme gibi bel ve kasiklrimda