Gebeliğe Hazırlık Ümitlenmiştim :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar canım, ben neredeyse 1 yıldır laboquickle takip ediyorum ve bu zamana kadar kuruma çizgisi dahi olmadı.bat a 5 kala böyle çıkartması çok normal. Bence hamilesin umarım sağlıkla ilerler 🙏
İnsallah saglikla olsun isteyen herkesin🥹💕

İnsallah saglikla olsun isteyen herkesin🥹💕
Amin canım benim 2 kere hamile kaldım bu arada testi o yüzden iyi biliyorum. Biri kimyasal oldu diğeri Maalesef 15 haftalık bebeğimi yeni kaybettim. Hamile olmadığın sürece test çift çıkartmıyor. Kan vermiş miydin?

Dün reglime 5 gün kala test yaptim (yumurtlanin8.gunu )bu sekilde çıktı hafif bir gölge gördüm bu sabah tekrardan yaptım ama negatif gibi duruyor sanirim bi tık daha koyu cikar diye bekledm cunku dunki testi ilk idrarimla yapmadm bugun yaptigimida cok damlattm dagildi bu sekilde ama negatif diye dusunuyorum kan testi vermedm markalar laboquick bi tik moralim bozuldu
Eki Görüntüle 3506777
Eğer 3 damladan fazla eklemediyseniz ve 5 dk’da bu sonucu aldıysanız yine de hamile olma olasılıgınız yüksek , ben de adet gününe 4-5 gün kala hep bu şekilde öğrendim, testin son kullanma tarihi de önemli( eczaneden tarihi geçmiş test almışlıgım da var)

Amin canım benim 2 kere hamile kaldım bu arada testi o yüzden iyi biliyorum. Biri kimyasal oldu diğeri Maalesef 15 haftalık bebeğimi yeni kaybettim. Hamile olmadığın sürece test çift çıkartmıyor. Kan vermiş miydin?
Hatırlıyorum canım seni çok çok üzüldüm geçmiş olsun 🙏😔

Hayırlısıyla versin Allah ım inşallah canım. Bir bakarsın gerek kalmadan kalırsın. Tedavi sürecinde tekrardan normal olarak gebe kalan birçok arkadaşım var.
İnşallah canım bende bir umut tedaviden önce kalırım diye bekliyorum. İnşallah Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin 🙏

Eklentiler

• 04A32AED-7BBE-4C7D-968F-7A44CCA752E9.jpeg
    04A32AED-7BBE-4C7D-968F-7A44CCA752E9.jpeg
    109,7 KB · Görüntüleme: 12
Malesef canim bende her saat bakiyorum artik sabah duser sisteme bence ama iki tane farkli marka test yaptm onlar cift cizgi cikti
Ayyy baya pozitif bunlar pembiş pembiş için rahat olsun kanda da pozitif çıkacak canım sana onca dedik pozitif diye. Ayy çok mutlu oldum canım🥰

Artık burada ben buradayım annişşşş diyor :)

Nasil hissettigimi bilmiyorum gercekten herkesten once sizlerin haberi var nolur cok
Dua edin bu benm ilk hamileligim kizlar 🥹 sevinemiyorum cunku kalp atisini duyana kdr hep tetikteym biraz pimpirikliym

Nasil hissettigimi bilmiyorum gercekten herkesten once sizlerin haberi var nolur cok
Dua edin bu benm ilk hamileligim kizlar 🥹 sevinemiyorum cunku kalp atisini duyana kdr hep tetikteym biraz pimpirikliym
Şimdi pimpirikliliği bir kenara bırak şöyle bi arkana yaslan derin oh çek ve Rabbime şükürler olsun de :) Kan değerin de pozitif gelecek :) Dualarım seninle gönülden söylüyorum bunu. sende bizler için dua et bu ay güzel haberler alalım.

Benimde reglime 7 gün var inanılmaz belirtiler yaşıyorum. Çok değişik senin neler var hissettiğin ?😇😇😇

X