Şimdi pimpirikliliği bir kenara bırak şöyle bi arkana yaslan derin oh çek ve Rabbime şükürler olsun de :) Kan değerin de pozitif gelecek :) Dualarım seninle gönülden söylüyorum bunu. sende bizler için dua et bu ay güzel haberler alalım.
Benimde reglime 7 gün var inanılmaz belirtiler yaşıyorum. Çok değişik senin neler var hissettiğin ?
Canım bence testin pozitif boşuna umutsuzluğa kapılma regl gecikti mi kan ver çünkü böyle pembe çizgi cikarmwz canım laboquickDün reglime 5 gün kala test yaptim (yumurtlanin8.gunu )bu sekilde çıktı hafif bir gölge gördüm bu sabah tekrardan yaptım ama negatif gibi duruyor sanirim bi tık daha koyu cikar diye bekledm cunku dunki testi ilk idrarimla yapmadm bugun yaptigimida cok damlattm dagildi bu sekilde ama negatif diye dusunuyorum kan testi vermedm markalar laboquick bi tik moralim bozuldu
Eki Görüntüle 3506777
Amin canım benim 2 kere hamile kaldım bu arada testi o yüzden iyi biliyorum. Biri kimyasal oldu diğeri Maalesef 15 haftalık bebeğimi yeni kaybettim. Hamile olmadığın sürece test çift çıkartmıyor. Kan vermiş miydin?
Canım bence testin pozitif boşuna umutsuzluğa kapılma regl gecikti mi kan ver çünkü böyle pembe çizgi cikarmwz canım laboquick
Acaba kan sonucunuz çıktı mitesekkur ederimreglme 4 gun var
tesekkur ederimreglme 4 gun var
Bende merak ediyorum :) insallah güzel haberle gelir hanımefendi :)Acaba kan sonucunuz çıktı mi
İnşallah Allah bizede nasip etsin bende bu ay yunurtlama gününü degerlendirdimBende merak ediyorum :) insallah güzel haberle gelir hanımefendi :)
İnsallah canımİnşallah Allah bizede nasip etsin bende bu ay yunurtlama gününü degerlendirdim
Bende merak ediyorum :) insallah güzel haberle gelir hanımefendi :)
Topik sahibi nereye kayboldun kız pozitifi öğrenince nazar değmesin diye sustuğunu umuyorum.
Canım bence testin pozitif boşuna umutsuzluğa kapılma regl gecikti mi kan ver çünkü böyle pembe çizgi cikarmwz canım laboquick
Devam ediyor mu canımKizlar hamileyim yolculuk yaptim beta 67 ile ogrendim suan kan verdm 253 yukseldi bugun regl gunum ve peceteye kahverengi akinti geldi normal mi (cevap veremedim cunku seyahat ettm ve ailemin yanina geldim bakamadim)
Hayir canim etmiyor ama korktm doktorumla gorustum normal dedi ama insallah tekrardan gelmez birazda bel agrim var regl olucak gibi arada sizi oluyorDevam ediyor mu canım
İnşallah canım bol bol dinlen canımHayir canim etmiyor ama korktm doktorumla gorustum normal dedi ama insallah tekrardan gelmez birazda bel agrim var regl olucak gibi arada sizi oluyor
Hayırlı olsun canım sağlıcakla ilerlesin inşallahTesekkur ederim canım
Hayırlı olsun canım sağlıcakla ilerlesin inşallah
İnşallahAmin insallah canim benim allahin izniyle insallah
Kan verin test pozitif.
Burada hemen herkes gölge ile öğrendi ama sen bilirsin. Hiç bozuk çıkarmayan laboquick sana mı bozuk çıkarmış ? Bu negatiflikle işin zor valla. Hamilesin çok net.
Kizlar hamileyim yolculuk yaptim beta 67 ile ogrendim suan kan verdm 253 yukseldi bugun regl gunum ve peceteye kahverengi akinti geldi normal mi (cevap veremedim cunku seyahat ettm ve ailemin yanina geldim bakamadim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?