Umit verdi, yari yolda birakti, evli, ah'imi aldi..

Bak canim senin basina gelen yillar once benimde basima geldi.
Ve ben ilk gunden onun evli oldugun bildim ve tabiki cavanligin cahilliyi ile evli birine asik olmusdum.
Gozum yeri goyu gormez olmusdu.
Ve belece 2 sene kecdi tabiki o bana vadeler veriyordu seni seviyorum seni benden baskasi alamaz alirsa ikinizide mahv ederimmfalan filan.bana diyordu karimi sevmiyorum .
Gunun birinde ona telfon acdim benimle kousdu kapatdigimi zann edib telfonu kiraga koydu ve esi ile sevismeye basladi onlarin konusmalarini esitdiyim an kendime geldim ve hayatimdaki ne boyda sehv bir yolda oldugumu anladim.....
Ve kendime soz verdim ki neyin pahasina olursa olsun onu icimden sokub atacam .
Cok acillar cekdim cok hadinnende fazla acilarla kivrandim cok kotu hallere dusdum hasta yataklara dusdum amam asla kendime verdiyim sozu bozmadim.
Ve cok sukur ben becerdim onu icimden atdim..Şimdi evliyim 2 kiz cocugum var ve cok mutluyum bir zamanlar olmek istedigim o gunleri simdi keşge evli birini sevmeseydim deyerek hatrliyorum.
Simdi esimle cok sikintilar bazen yokluklar cekiyoruk bazen kavqalarimizda oluyor amma yenede Rabbime o kadar sukur ediyorum ki onu benim.hayatima sokdu ve benim 2 kiz cocugum var ve kardesim gun gelecek seninde acin dincek

Cok aci.. Kendin icin en dogru karari verdigine cok sevindim.. Allah ailenle mutlulugu daim etsin..

Kiz hayat bitmedi sirkelen ve kendine gel..
Eminem bir gun hic onu hatrlamiyacan.
Cunki hayat insana tatliyla beraber aci da yasatir unutma

emin ol mutlu degildir ama bunu düşünme artık dizi film izle ilerdeki güzel karakterli eşini düşün dua et bu 3 ayı hafızandan sil gitsin

Bak bebegim ben bir gun esimle bu konuyu paylasdim ta biki aglayarakdan ve esim.basimi kaldirdi dedi o serefsiz seni aldadib ki karimi sevmiyorum amma senden istedigini alamayinca 2 sene seni bekletmis bana esim dedi ki sana helal olsun ki evli biriyle sevgi ask yasamisin amma ter temiz kalmisin .
Bak guzelim simdi evlilikde cok sikintili gunlerimiz olur bazen hayatin her seyin tadiyorsuz amma asla dilime getirmiyorum ki keşge ona varsaydim deye .
Onu artik hayatimda olmus bitmis bir sehv bir hata olarak goruyorum.

Cok dogru ifade ettiniz..
Suan cok kinliyim ona karsi ve bu benim sagligimi etkiliyor malesef..
Bak şu hayatta ( ailen dışında )kendinden fazla kimseye değer verme... Değmiyor! Toparlan! 3 ay ! İnsanlar 30 yıllık evliliğini bitiriyor. Dünyanın sonu değil

Bak şu hayatta ( ailen dışında )kendinden fazla kimseye değer verme... Değmiyor! Toparlan! 3 ay ! İnsanlar 30 yıllık evliliğini bitiriyor. Dünyanın sonu değil

Dogru Cilekli Sakiz zaten artik guven muven diye bisey kalmadi.. Cok sogudum.. benim uzuldugum kandirilmama, bana bilerek umit vermesine, aptal yerine koymasina... AH!! elimdende bisey gelmiyor.. istesem o sehri basina yikarim ama susuyorum... sadece susuyorum..

Ben 20 senelik kocamı aldattı diye sildim.acimi yendim.sen 3 aylık bir şerefsiz...icin mi intihar edeceksin.

Ben ilk aldatıldığını duyunca fare zehiri içmek istedim.simdi diyorum ki ne salakmışım.o şerefsiz kim ki ona güzel anlamları ben yüklemişim,asıl kişiliği böyle iğrençmiş.o kim ki ??????artık benim için.inanin yemin ederek söylüyorum bir kez sosyalmedyada aratip bakmadım.sildim.adinin üstüne bir çizik attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…