- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.934
- 683
- Konu Sahibi GulmeyiUnutmus
-
Çok sevindim adına konunu takip edenlerdenim.Ben 20 senelik kocamı aldattı diye sildim.acimi yendim.sen 3 aylık bir şerefsiz...icin mi intihar edeceksin.
Ben ilk aldatıldığını duyunca fare zehiri içmek istedim.simdi diyorum ki ne salakmışım.o şerefsiz kim ki ona güzel anlamları ben yüklemişim,asıl kişiliği böyle iğrençmiş.o kim ki ??????artık benim için.inanin yemin ederek söylüyorum bir kez sosyalmedyada aratip bakmadım.sildim.adinin üstüne bir çizik attım.
Anlat o zaman için soğusun ...Anlatmak istiyorum.. bi uyari gibi fazla detaylara girmeden.. Kaynanasini gordugunde yuzu kizarsin! Ama iste neolur bilemem.. ona o serefsizin katlanmasi lazim artik. Aldatan bunlari dusunmesi gerek..
Ben 20 senelik kocamı aldattı diye sildim.acimi yendim.sen 3 aylık bir şerefsiz...icin mi intihar edeceksin.
Ben ilk aldatıldığını duyunca fare zehiri içmek istedim.simdi diyorum ki ne salakmışım.o şerefsiz kim ki ona güzel anlamları ben yüklemişim,asıl kişiliği böyle iğrençmiş.o kim ki ??????artık benim için.inanin yemin ederek söylüyorum bir kez sosyalmedyada aratip bakmadım.sildim.adinin üstüne bir çizik attım.
Anlatmak istiyorum.. bi uyari gibi fazla detaylara girmeden.. Kaynanasini gordugunde yuzu kizarsin! Ama iste neolur bilemem.. ona o serefsizin katlanmasi lazim artik. Aldatan bunlari dusunmesi gerek..
Nice1985 i mi?Çok sevindim adına konunu takip edenlerdenim.
Konu sahibi bak gör geçmeyen bir şey yok şimdilik sabir. Şu nicki degistir bence. Beynine olumsuz mesajlar gonderme
Sonra sana bulasmasin ailene ulasip iftira atmasin bence üzerine sicratma
Artik guzel bir isim ve maasim var.ayaklarimin uzerinde duruyorum.kendi halinde biriyim.onu da unuttum.sadece tiksinti duyuyorum.Çok sevindim adına konunu takip edenlerdenim.
Konu sahibi bak gör geçmeyen bir şey yok şimdilik sabir. Şu nicki degistir bence. Beynine olumsuz mesajlar gonderme
Dogru ama benim oldugumu nerden bilebilir? Daha kac kizi kandirmistir bu..
Sanki ben mudahele etmezsem yaptigiyla kalicakmis gibi geliyor..
Sende unutacaksın.esine de söyleme.onceden böyle bir pisliği şöyle hemen eşi de bilsin derdim.basima gelince o acıyı bildiğim için söyleme derim.sonra düşünürüm ben bilmeyip öyle yaşamayı tercih edermiydim hayır.. ....aslaaaaa...ama ya o kadın bilip devam ederse....cunku ben kendimi tanıyorum kabullenmem.Bunu okuduguma cok uzuldum.. Nasil bi huzun yasamisinizdir.. Allah'tan kendinize bisey yapmadiniz.. Insanin akli iste gidiveriyor.. Ama sonra toparliyor.. Cok guclusunuz. Allah yolunuzu acik etsin
Ilk kısmı size yazdım .Nice1985 i mi?
Belki burda belki ahirette ama yapılan en küçük iyilikte en küçük kötülükte karşılıksız kalmayacaktır elbet . Senin hatan onun kötülüğünü beklemen olur. Sen kendi hayatına odaklanmalisinEttigini bulurmu sizce? Hic sahit oldugunuz ah'inizin cikmasina
Sende unutacaksın.esine de söyleme.onceden böyle bir pisliği şöyle hemen eşi de bilsin derdim.basima gelince o acıyı bildiğim için söyleme derim.sonra düşünürüm ben bilmeyip öyle yaşamayı tercih edermiydim hayır.. ....aslaaaaa...ama ya o kadın bilip devam ederse....cunku ben kendimi tanıyorum kabullenmem.
Belki burda belki ahirette ama yapılan en küçük iyilikte en küçük kötülükte karşılıksız kalmayacaktır elbet . Senin hatan onun kötülüğünü beklemen olur. Sen kendi hayatına odaklanmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?