- 25 Nisan 2017
- 79
- 42
- 3
- 35
- Konu Sahibi GulmeyiUnutmus
Kizlar bana yaptiklarinin cezasini cekermi?
Beni seven biri cikarmi bilmiyorum.. Bu yasima kadar hic olmadi..
Hisettim ama soyle hisettim baskalarinla konusuyor diye.. Ama bi ruya girmustum.. yesil bi yilan gormustum elimi isirdigini.. ve suan o aciyi simdi bile hala hisedebiliyorum.. Anlamida kotuydu.. ve Allahin beni buna demekki korumak istemis.. Cocugunu katmiyorum, hayir.. ama insan kendi kizini dusunerek aman der.. ah almiyayim der..
Kendi kizkardesi ama su aralar telli duvakli gelin olucak... icim parcalaniyor icim..
Küçük de değilsin gülüm ya koskoca 26... Toparlan, kendine gel, hayatta bir tek onunla bu hayalleri kuracak değilsin. Elbet karşına seni gerçekten seven saygi duyan biri çıkacaktır. 3 ayda bu kadar kendini kaptırmak iyi birşey degil. Zararın neresinden dönersen kâr. Çocuklarını bu işe katma ve sakin çocukları üzerinden beddua etme. Hiç mı hissetmedn ya kadın hisseder halbuki...
Beni seven biri cikarmi bilmiyorum.. Bu yasima kadar hic olmadi..
Hisettim ama soyle hisettim baskalarinla konusuyor diye.. Ama bi ruya girmustum.. yesil bi yilan gormustum elimi isirdigini.. ve suan o aciyi simdi bile hala hisedebiliyorum.. Anlamida kotuydu.. ve Allahin beni buna demekki korumak istemis.. Cocugunu katmiyorum, hayir.. ama insan kendi kizini dusunerek aman der.. ah almiyayim der..
Kendi kizkardesi ama su aralar telli duvakli gelin olucak... icim parcalaniyor icim..