Umit verdi, yari yolda birakti, evli, ah'imi aldi..

Kizlar bana yaptiklarinin cezasini cekermi?

Beni seven biri cikarmi bilmiyorum.. Bu yasima kadar hic olmadi..
Hisettim ama soyle hisettim baskalarinla konusuyor diye.. Ama bi ruya girmustum.. yesil bi yilan gormustum elimi isirdigini.. ve suan o aciyi simdi bile hala hisedebiliyorum.. Anlamida kotuydu.. ve Allahin beni buna demekki korumak istemis.. Cocugunu katmiyorum, hayir.. ama insan kendi kizini dusunerek aman der.. ah almiyayim der..
Kendi kizkardesi ama su aralar telli duvakli gelin olucak... icim parcalaniyor icim..

Evet ilk olduğunu anladım şimdi bu yazınla.. Geçecek, emin ol geçecek... Allah onu da bildiği yapsın ne diyeyim.. insanda ar damarı çatlamışsa tamiri yok maalesef..Git bir sadaka ver çok ciddiyim

adam evli ögrendin. af dilese aranızda ne olacaktı _? hiçbir şey olmazdı olmaz olmamalı !!! ,
artık onu sevmiştim etmişsin de yazamasın. otur bir bardfak su iç ve bunu sindir. bu sana ders olsun. geçmiş olsun.

O bekaret sozunu ettiginde sartellerim atti.. malesef beddua ettim ve 'kizinada desinler dedim ozaman ben seni gorurum dedim' ve ozaman soyledigini dogru olmadigini anladi.. ne aci degilmi?
Benim icin ders oldu.. aci bi ders.. Allahím baska dert vermesin.. Ama bunu yasamak'ta bi aci..
Sosyal hesabim yok diyordu ama whatsapp resmi vardi.. Aksamlarida genelde gelirdi..

Ben o kadinada aciyorum.. Bu adam cok pis bi adam.. daha neler var yazsam sigmaz buraya. O adam o kadini sevmiyor.. seven adam esi dogumdan sonra eve ilk geldigi aksam ve misafirlerin oldugu zaman seninle simdi gorusmem lazim dermi??! Erkeklerden artik oyle nefret ettimki!

size o kadar ilgi alaka göstermesi, abartılı cümleler kurması zaten kendine bağlamak için.

bunu son derece iyi bir şekilde de başarmış. evli adamlar tatlı dil konusunda çok becerikli. karısına karşı son derece öküz olabilirken diğer kadınlara kuzu gibidirler.

karısının hamile olmasına hiç şaşırmadım. hep o süreçte aldatıyor erkekler çünkü.
kendi istekleri olsun diye herkesin hayatını mahveden bu şerefsizler sizi şaşırtmasın lütfen. çünkü çok çok fazla örneği mevcut.

karısına ayrı acıdım size ayrı üzüldüm.
karşınıza doğru düzgün, sizi seven bekar bir erkek çıktığında tekrar hayallerinizi kuracak ve temiz bir sayfa açabileceksiniz emin olun.

bu olayı çok gözünüzde büyütmemeye çalışın. evet oldukça travmatik ama artık çok yaşanan şeyler. yalnız değilsiniz. aldatılan, kandırılan, aptal yerine koyulan milyonlarca kadından birisiniz. güçlü durun.

ve madem ki sevdiniz, lütfen yaşadıklarınızdan pişman olmayın. o herifin iğrenç zihniyeti sizi etkilemesin. siz sevdiniz, inandınız ve doğal olarak kendi isteğiniz ile bir şeyler yaşadınız. bunların arkasında durun lütfen. kendi kararımdı deyin. kendi bedenimdi deyin. oldu bitti.

size ulaşmasına izin vermeyin. seviyorum, ölüyorum laflarına inanmayın. hayatınızdan defedin bu pisliği. siz olmasanız başkası olacak zaten onun hayatında. ikinci planda kalan, kolayca vazgeçilecek kadın konumuna düşürmeyin asla kendinizi. yalanlarının sınırı yok böyle tiplerin. sizi elinde tutmak için elinden geleni yapar. ama karısı kötü durumda kalsa ona koşa koşa gider. sizi asla sallamaz. bu işler böyle.

Evet ilk olduğunu anladım şimdi bu yazınla.. Geçecek, emin ol geçecek... Allah onu da bildiği yapsın ne diyeyim.. insanda ar damarı çatlamışsa tamiri yok maalesef..Git bir sadaka ver çok ciddiyim

Bide kendisine saglam karakterim diye geciniyor.. Saka gibi!! boyle insanlar kendilerini nasil serefli namuslu olarak gorebilir?

Beni yanlis anladiniz. Beni af ederim demekle onunla devam eder yuvasini yikar anlaminda demedim.. Hakkimi helal ederdim demek istedim.

Bugun seni kandiran yarin baskasini kandirir aslinda ailesinden birine anlatcaksin, anlatcaksin ki kimeeyi kandirmasin birdaha..

Bugun seni kandiran yarin baskasini kandirir aslinda ailesinden birine anlatcaksin, anlatcaksin ki kimeeyi kandirmasin birdaha..

Anlatacam diye cok korktu.. Onceden hep kisa kesmis iliskileri.. bi benimle uzun surmus (guya).. Cok istiyorum anlatmaya.. ama bi yandan sabir diyorum... Allah bunun acisini cikarir ondan.. ilaki tokezlicek bi gun..

Anlatacam diye cok korktu.. Onceden hep kisa kesmis iliskileri.. bi benimle uzun surmus (guya).. Cok istiyorum anlatmaya.. ama bi yandan sabir diyorum... Allah bunun acisini cikarir ondan.. ilaki tokezlicek bi gun..
Bence biri buna dur demeli..ankatmak en dogrusu belki baskaslarinin da boyle yalanlariyla hayatini karartabilir.

O bekaret sozunu ettiginde sartellerim atti.
İyi de sende en başta bakireyim demişsin neden bunu belirttin ki çok gereksiz muhabbetler bunlar. "Bakireyim ha amacın cinsellikse ona göre uyarayım" tarzı konuşmak çok itici. Zaten sınırlarını çizerdin tanıdıkça. Ayrıca sosyal hesapları yok mu hiç stalklamadın mı bu şahsı?

Canim senin ofkeni anliyorum bende ilk sevgilim aldattiginda kizin olursa beterini yasasin diye beddua etmistim ama simdi ne kadar sacma diyorum ne sucu var masum insanlarin.O adamdan ciksin insallah ki boyle doyumsuz insanlar mutlu olamaz.Inan ki ne seni ne esini seviyormus bu adam.Ikinizi de gram dusunmemis.Seni baglamak icin o kadar laf soz etmis cogu erkekte yapar bunu.Ilk defa boyle sevdim,ilk askimsin,sen cok farklisin vs laflar.Biz duygusal olunca inaniyoruz.Emin ol tek yazik olan kisi o kadin.Sen de zamanla unutacaksin biraz zaman gecmesi lazim ustunden ama sakin ulasmasina izin verme kimsenin vebaline girme.Insallah yolun acik olur.

Öffff şu erkekleri hayatınızın merkezine koyma klişeniz ne zaman bitecek acaba. Adamın evli olduğunu öğrenmişsin hâlâ ilk o bana dokundu,öptü,kutsal bakire sendromu bilmem ne. Öyle ya da böyle öğrenmişsin işte evli olduğunu bitti,kurtuldum diye düşüneceğine neyin derdindesin.

anlatirsam esine yuva yikan olurum... onuda yapmak istemiyorum..
ama kizin annesine anlatmak aklimdan geciyor bazen.. bilemiyorum
Bide soyle dusun esi boyle biseyi duysa zaten ayrilirdi kocasi resmen aldatiyor esini..Sen ne ilk olursun ne de son ..Bence esi bu durumu bilmeli yazik kadina kendini esinin yerine koy sen boyle biseyi bilmek istemez miydin?

Bende yengeç burcuyum ve yukselenimde yengeç malesef biz hayatı toz pembe sanıyoruz senin neler düşündüğünü çok iyi biliyorum benden ilklerimi çaldı hayallerimi çaldı kirletti diye dusunuyosun ama evli ve çocuklu bir yengeç olarak sana sunu soylicem... Hayat toz pembe değil hayat dizi ve film degil hayat acı ve yasadigin şey bu acılar içinde sadece bi hıçkırık kalır.. Çok sanslisin ve emin ol buda geçecek o adami düşünme o iğrenç yaratık elbette cezasını bulacak sen ekstra beddua edip kalbini karartma

Tesekkur ediyorum.. Hayat malesef toz pembe degil.. Karsimizada kotu insanlar cikabiliyormus megersem.. Bunu cok iyi tecrube ettim.

Tek istedigim Ah'imin cikmasi.. cunki bu olanlari hazmedemiyorum.. ben boyle mutsuzken onun mutlu olmasini istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…