• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umit verdi, yari yolda birakti, evli, ah'imi aldi..

Ben 20 senelik kocamı aldattı diye sildim.acimi yendim.sen 3 aylık bir şerefsiz...icin mi intihar edeceksin.

Ben ilk aldatıldığını duyunca fare zehiri içmek istedim.simdi diyorum ki ne salakmışım.o şerefsiz kim ki ona güzel anlamları ben yüklemişim,asıl kişiliği böyle iğrençmiş.o kim ki ??????artık benim için.inanin yemin ederek söylüyorum bir kez sosyalmedyada aratip bakmadım.sildim.adinin üstüne bir çizik attım.
Çok sevindim adına konunu takip edenlerdenim.
Konu sahibi bak gör geçmeyen bir şey yok şimdilik sabir. Şu nicki degistir bence. Beynine olumsuz mesajlar gonderme

Ben 20 senelik kocamı aldattı diye sildim.acimi yendim.sen 3 aylık bir şerefsiz...icin mi intihar edeceksin.

Ben ilk aldatıldığını duyunca fare zehiri içmek istedim.simdi diyorum ki ne salakmışım.o şerefsiz kim ki ona güzel anlamları ben yüklemişim,asıl kişiliği böyle iğrençmiş.o kim ki ??????artık benim için.inanin yemin ederek söylüyorum bir kez sosyalmedyada aratip bakmadım.sildim.adinin üstüne bir çizik attım.

Bunu okuduguma cok uzuldum.. Nasil bi huzun yasamisinizdir.. Allah'tan kendinize bisey yapmadiniz.. Insanin akli iste gidiveriyor.. Ama sonra toparliyor.. Cok guclusunuz. Allah yolunuzu acik etsin

Karısına söylesen nolurki bazı kadınlar aldatılmayı kabul ediyor Bi kadın tanıyorum Eşim beni cinsellikte rahatlatsın dışarda aldatması önemli değil Ben çalışır kocama bakarım diyenler bile var

Çok sevindim adına konunu takip edenlerdenim.
Konu sahibi bak gör geçmeyen bir şey yok şimdilik sabir. Şu nicki degistir bence. Beynine olumsuz mesajlar gonderme
Artik guzel bir isim ve maasim var.ayaklarimin uzerinde duruyorum.kendi halinde biriyim.onu da unuttum.sadece tiksinti duyuyorum.

Zamanla unutacaksin .Bu yaşadıkların belki ilerde sana olumlu bir şekilde yardımcı olcak ama sen şuan dünyanın en mutsuz insanı olarak hissedeceksin. Bunun için yapacak pek bir şey yok sabır dile dua et. Ama yuzyuze değil tellede asla o kişiyle konuşma. Yoksa bütün herşeyi unutur. Sevdiğini hatırlarsın, hataları görmez hale gelirsin. Yoluna devam et

Bunu okuduguma cok uzuldum.. Nasil bi huzun yasamisinizdir.. Allah'tan kendinize bisey yapmadiniz.. Insanin akli iste gidiveriyor.. Ama sonra toparliyor.. Cok guclusunuz. Allah yolunuzu acik etsin
Sende unutacaksın.esine de söyleme.onceden böyle bir pisliği şöyle hemen eşi de bilsin derdim.basima gelince o acıyı bildiğim için söyleme derim.sonra düşünürüm ben bilmeyip öyle yaşamayı tercih edermiydim hayır.. ....aslaaaaa...ama ya o kadın bilip devam ederse....cunku ben kendimi tanıyorum kabullenmem.

Uc kurusluk adı ıcın mı ıntıhar dusundun herkesın basına kotu seyler gelıyor tek sen degılsın bunları yasayan ama bence anlat esıne tabı elınde kanıtın varsa e bu adam aksamları nasıl senle knusuyordu mesaJlasıyrdu hayret valla adı kopek :sinirli: napıcaksın bundan snra hayata kusecek halın yok ya daha temkınlı davran ıyıce olc bıc hayatına gırenlerı

Yaşadıkların zor. Anlıyorum seni. Ama kendine en büyük iyilik unutnak ve önüne bakmak. Ben evli biriyim hamile de olsam eşim boyle birsey yapsa bilmek isterim. Adi herif. Karısına yazık.

Sende unutacaksın.esine de söyleme.onceden böyle bir pisliği şöyle hemen eşi de bilsin derdim.basima gelince o acıyı bildiğim için söyleme derim.sonra düşünürüm ben bilmeyip öyle yaşamayı tercih edermiydim hayır.. ....aslaaaaa...ama ya o kadın bilip devam ederse....cunku ben kendimi tanıyorum kabullenmem.

Ikilemdeyim.. Soylediginiz dogru.. Ama o kadini hic saymiyor.. hizmetcisi gibi yemegini pisiriyor, utusunu yapiyor ne ala.. ama o adam bide kizlari kandiriyor.. bunada bi dur demeli.. Ya ben kendime bisey yapsaydim onun yuzunden?
Siz zoru basarmisiniz.. tebrik ediyorum sizi. Kendinizi secmisiniz. Umarim hayatinizda hep gulersiniz.

Belki burda belki ahirette ama yapılan en küçük iyilikte en küçük kötülükte karşılıksız kalmayacaktır elbet . Senin hatan onun kötülüğünü beklemen olur. Sen kendi hayatına odaklanmalisin

Insallah yaptiklari karsiliksiz kalmaz.. Icimi rahatlatan tek bu dusunce.
Kendi hayatima odaklanmaya calisiyorum.. Insallah atlatacam

ne mi yapacaksın sünger cekeceksin sen dua et seni bosanacagım deyip kandırmadı öyle tiplerde var kuma olan ilk karısını bosayacak diye bekleyen

bide bu tarz adamlar duymak istediklerini söylerler melek gözükürler. sanada böylesi denk gelmiş .

inanısın ne ise süngermi cekersin tövbemi edersin herkez düşebilir de yoluna bak

Back
X