Günlük ne kadar doz ilaç kullandınızı hatırlıyor musunuz? Cetrotide falan kaç gün kullandırılıyor
Teşekkür ederim11 gün boyunca merional 150 + gonal-f 150 kullandım. Son 4 günde cetrodite kullandım.
Canım ,tedavi süreçlerinden biraz bahseder misin?11 gün boyunca merional 150 + gonal-f 150 kullandım. Son 4 günde cetrodite kullandım.
Canım ,tedavi süreçlerinden biraz bahseder misin?
İlk başta doktorumun istediği kan tahlillerini yaptırdım. Haziranda adetimin 2. Günü kontrole gittim ve 3. Günü iğnelere başlamış oldum. İğnelerin yanında omega vb. takviyelerde kullandırdı doktor. 11.gün akşamı ovitirelle çatlatma iğnesini yaptım. Arada birgün boşluk oluyor 13. gün opu yapıldı. Benim opu sırasında histereskopi yapıldı ve rahim içine çizik atıldı. 4 embriyom 5. Gün donduruldu. Opudan 11 gün sonra adet oldum ve o ay sadece yasmin doğum kontrol hapı kullandım rahim dinlendirildi. Yasmin kullandığım ay lucrin depot iğne yapıldı ki transfer olacağım zaman yumurtlamam olmasın. Tekrar adet oldum ve transfer için estrofem, coraspin vb ilaçlarla hazırlıklara başladık 19. Günde transfer oldum. Dondurulmuş embriyo transferi olduğu için 3 aylık bi süreç oldu. Biraz uzun yazdım karışık gelebilir yine kafanıza takılan birşey olursa her zaman yardımcı olurum
Canım çok teşekkür ederim.Anladim yazdıklarını,benim şimdilik rahim ile ilgili bir sıkıntı yok,heralde yumurtalar ve spermde kaliteli olursa,Ocak ayında transfer olur diye düşünüyorum.Nasip yine de hakkımızdan hayırlısı olsun.Bende estoferm başladım ama çok mide bulantısı oluyor ve ara ara başım dönüyor.Hastaneyi aradım gebelikte kullanılan mide koruyuculardan içebilirsiniz dediler
Amin canımRabbim inşallah bu yolda emek veren herkese yaşatsın bu güzel duyguları. Her günüm şükür ederek geçiyorRahimle ilgili benimde aslında bariz bi sorunum yoktu sadece fazla kalınlaşıyordu çizik atma işlemi tutunmayı kolaylaştırıyormuş sanırım. Tabiki nasip birazda. Estrofem bende bi yan etki yapmamıştı. Allah inşallah hayırlısıyla pozitifi görmeyide nasip etsin canım
Canım bu benim başıma 28 ekimde geldi o gün yarım gün kasımda rahim filmi için gidince kan merkezinde kaydım çıkmadı bende kadın hastalıkları sekreterliğine gittim yeni kayıt oluşturdular 30 gün duruyormuş istenen kan. Ama şimdi ben adetin 2 ve 21. Günü gidicem ya sanırım tekrar talep oluşturucaklar kan merkezi kayıtlarında olacağını sanmıyorum.Puffy birşey soracağım. Kan vermek için ayrı bir kağıt istiyorlar mi yoksa doktorun verdiği aynı kağıtla verebiliyor muyuz 2 kez. Üzerinde biyo kimya işaretlemiş benim
Tamam canım sağolCanım bu benim başıma 28 ekimde geldi o gün yarım gün kasımda rahim filmi için gidince kan merkezinde kaydım çıkmadı bende kadın hastalıkları sekreterliğine gittim yeni kayıt oluşturdular 30 gün duruyormuş istenen kan. Ama şimdi ben adetin 2 ve 21. Günü gidicem ya sanırım tekrar talep oluşturucaklar kan merkezi kayıtlarında olacağını sanmıyorum.
TeşekkürlerCanım doktor sistemden hangi tetkikler isteniyorsa onlar için istem açıyor.Sen sadece TC kimlik ya da sarı kart numaranı söyleyip işlem yaptırıyorsun.benim reçete üzerine yazmışlardı sırası ile gittim yaptırdım.bak fotoğraf attım.Ayrıca ilaçları nasıl kullanacağına da yazıyorlar.
Ben açıkçası tüp bebek için özele gitmedim.Arkadasim jimerde 20000 ₺ anlaştı ve Kasım ayı tedaviye başladı.Esimin isleyerindeki bir kaç kişide jimeri önermemiş.Hastaneye gelenler genelde,maddi imkanı olmayan ve özele gidip sonuç alamayanlar canim...Kisinin saglik problemine göre değişiyor tedavi süreci, fakültede SGK karsilarsa 1071₺ SGK karşılamiyorsa 6000₺ açıkçası bebeğin dünyada rızkı yoksa her iki sağlık kuruluşunda da negatif sonuçlanacaktir.Sağlik raporlarını üniversite hastanesi ve araştırma hastaneleri veriyor.İmkanlariniz ve yaşadığınız süreçleri göz önüne alarak karar vermek lazım diye düşünüyorum.Arkadaslar biz temmuz ayindan beri fakultede ugrasiyoruz hala neticelenmedi. Cok sasirdim hemen halledebilenlere. Bu surec beni cok yordu. Ilacli rahim filmi yeterli gelmedi kamerali bir sekilde tekrsr bakilacak artik yoruldum diye vazgecmistim. Yorumlari gorunce yine kararsiz kaldim. Fiyat konusunda cok fark ediyor mu? Ozele basladik ama degecek bir farksa hazir sartlari sagliyorken fakulteye mi donsek. Ne kadar oldugunu bilen varsa ve donerse cok sevinirim
Kaç embriyo transfer edildiği hakkında bilgim yok.sadece kanunen SGK dan faydalanmak için bazı şartlar arasında öncelikle 2 kere aşılama yapılması gerekiyormuş.Yanilmiyorsam burada arkadaş aşılama yaptirmis ve hamile kalmış.kalan ilaçlarını ücretsiz vermek istiyordu.Arkadaslar fakulte de tek embriyo mu konuluyor
Bir de ozelde yaptirmak icin heyet raporu veriliyor mu?
Bana pandemide sirf rapor icin basvuranlar olmasin diye orda 2 kez denenip turmadigi taktirde verildigini soylediler
Bu konularda bilen biri yardimci okirsa nasil makbule gececek
Cok tesekkur ederim msjlariniz icin. Biz bugun yeniyil bitmeden odeme yapacaktik ve vesile oldu msjlar belki de vazgectik. Cok haklisiniz verecek olan Rabbim nasip olacaksa gelir.Ben açıkçası tüp bebek için özele gitmedim.Arkadasim jimerde 20000 ₺ anlaştı ve Kasım ayı tedaviye başladı.Esimin isleyerindeki bir kaç kişide jimeri önermemiş.Hastaneye gelenler genelde,maddi imkanı olmayan ve özele gidip sonuç alamayanlar canim...Kisinin saglik problemine göre değişiyor tedavi süreci, fakültede SGK karsilarsa 1071₺ SGK karşılamiyorsa 6000₺ açıkçası bebeğin dünyada rızkı yoksa her iki sağlık kuruluşunda da negatif sonuçlanacaktir.Sağlik raporlarını üniversite hastanesi ve araştırma hastaneleri veriyor.İmkanlariniz ve yaşadığınız süreçleri göz önüne alarak karar vermek lazım diye düşünüyorum.
Devlet hastanesinden de yaptırıp gidilebilir bence her ihtimale karşı bulunsun elinizde. Hem rahim filmi hem de sperm testi. İlerleyen süreçte istenirse orası da yapabilirOnunla alakalı hiçbirşey söylemediler canım ama ben kan tahlili için gideceği gün 3 gün perhiz şeklinde yolalyacagim eşimi yine de. Bakım daha önce asilamalarimiz var sperm değerleri mevcut ayrıca bi spermiyogram yapılması. bence de yapılmalı hiç morfoloji vs. Bakılmadi. Eşim bi gitsin onlar istemeseler bile ben onu özelde yaptıracağım çok ileri tarihe veiryolar spermiyogrami
Devlet hastanesinden de yaptırıp gidilebilir bence her ihtimale karşı bulunsun elinizde. Hem rahim filmi hem de sperm testi. İlerleyen süreçte istenirse orası da yapabilir
Rica ederimCok tesekkur ederim msjlariniz icin. Biz bugun yeniyil bitmeden odeme yapacaktik ve vesile oldu msjlar belki de vazgectik. Cok haklisiniz verecek olan Rabbim nasip olacaksa gelir.
Sgk nin tum sartlarini sagliyoruz oyleyse 1071 tl mi odeniyor yani? Benim asilama durumum olmyacak saniyorum tupler tikali.
Evet canım 2020 fiyatları bu şekilde söylediler.Cok tesekkur ederim msjlariniz icin. Biz bugun yeniyil bitmeden odeme yapacaktik ve vesile oldu msjlar belki de vazgectik. Cok haklisiniz verecek olan Rabbim nasip olacaksa gelir.
Sgk nin tum sartlarini sagliyoruz oyleyse 1071 tl mi odeniyor yani? Benim asilama durumum olmyacak saniyorum tupler tikali.