Canım,eğer yaş ve herhangi acil bir durum yok ise,özel muayaneye gidip boşuna para vermeye gerek yok.Eşim orada konuşan iki beyin sohbetine kulak misafiri olmuş. diyorlarmış ki acıbadem ve jimere gidip paraları harcadıkk.Para bitince buralara düştük.Keşke önce buraya gelip deneyip sonra özellere gitseymişiz.Artık ben almış bulundum 6 ocağa bekleriz yapacak birşey yok yıllardır bekledik birkaç ay sabrederiz belki o da olmaz birkaç ay daha bekleriz. Hepsini göze alıp bu yola çıktık:)
Açıkcası insanları keyifsiz görünce pek sormak istemiyorum,Nihayetinde herkesin özel hayatı,belki ben rahatsızlık duymam paylaşırken ama karşımdaki rahatsızlık duyabilir diye sormuyorum.Orda o kadar hikayesi olan insan var ki. Bazilarini dinlediğinde haline şükrederken içinden kendinden utanıyorsun. Bazen sohbet ediyoruz kadınlarla ordan biliyorum. Onun icin oraya gelenler arasında mutlu olan pek olmuyor
Ya insanlarada yazık değil mi jimer 20 bin diyorsunuzCanım,eğer yaş ve herhangi acil bir durum yok ise,özel muayaneye gidip boşuna para vermeye gerek yok.Eşim orada konuşan iki beyin sohbetine kulak misafiri olmuş. diyorlarmış ki acıbadem ve jimere gidip paraları harcadıkk.Para bitince buralara düştük.Keşke önce buraya gelip deneyip sonra özellere gitseymişiz.
Açıkcası insanları keyifsiz görünce pek sormak istemiyorum,Nihayetinde herkesin özel hayatı,belki ben rahatsızlık duymam paylaşırken ama karşımdaki rahatsızlık duyabilir diye sormuyorum.
Orda saatlerce beklediğin biliyorum 4 5 saatten bahsediyorum aynı aynda bekliyor diğer hastalar da. Bakisiyosun artik saat ilerledkce biri laf atıyor mesela sizin neydi aşılama mi diye . Hayyda hepimiz başlıyoruz sohbete :) herkes anlatıyor. Yani ben öyle fenk geldim birkaç keresinde . Hem zaman geçiyor hem damdan dusmusun halinden damdan düşmüş anlar misali. Ben de önce burayı deneyeyim olmazsa özelde diye düşündüm. Hem o süreçte borclarımız bitecek. Hem boş durmamış olurum hem bir umit.Canım,eğer yaş ve herhangi acil bir durum yok ise,özel muayaneye gidip boşuna para vermeye gerek yok.Eşim orada konuşan iki beyin sohbetine kulak misafiri olmuş. diyorlarmış ki acıbadem ve jimere gidip paraları harcadıkk.Para bitince buralara düştük.Keşke önce buraya gelip deneyip sonra özellere gitseymişiz.
Açıkcası insanları keyifsiz görünce pek sormak istemiyorum,Nihayetinde herkesin özel hayatı,belki ben rahatsızlık duymam paylaşırken ama karşımdaki rahatsızlık duyabilir diye sormuyorum.
İnşallah canım emeklerimizin karşılığını alırız.Niyetimiz belli, duamız belli,duayen belli,gerisi takdiri ilahi...Az önce arkadaşımla konuştum Ankara'daki doktorunu aramış orada tüp bebek tedavisi 12000₺ +500 muayane ücretiymiş.Açıkcası özele gidip olumsuz sonuç alanları görünce üniversitede denemeyi tercih ediyorumYa insanlarada yazık değil mi jimer 20 bin diyorsunuzben bandırma bursa arası kaç kere gidip gelmeyi göze alıyorum inşallah sonuç alırızda uğraştığımıza değer.
Canım en iyisini yapmışsınOrda saatlerce beklediğin biliyorum 4 5 saatten bahsediyorum aynı aynda bekliyor diğer hastalar da. Bakisiyosun artik saat ilerledkce biri laf atıyor mesela sizin neydi aşılama mi diye . Hayyda hepimiz başlıyoruz sohbete :) herkes anlatıyor. Yani ben öyle fenk geldim birkaç keresinde . Hem zaman geçiyor hem damdan dusmusun halinden damdan düşmüş anlar misali. Ben de önce burayı deneyeyim olmazsa özelde diye düşündüm. Hem o süreçte borclarımız bitecek. Hem boş durmamış olurum hem bir umit.
Canım ya inan ki 12 500 le kalmayacak. Ilaclar 4 5 bin tutacak. Sonra embriyo dondurması bilmem ne derken tedavi ozeld istiyorsan 20 bin cebinde olacak. Benim bi tanıdığım yaptı özelde 20 bin tuttu olumsuz olmusİnşallah canım emeklerimizin karşılığını alırız.Niyetimiz belli, duamız belli,duayen belli,gerisi takdiri ilahi...Az önce arkadaşımla konuştum Ankara'daki doktorunu aramış orada tüp bebek tedavisi 12000₺ +500 muayane ücretiymiş.Açıkcası özele gidip olumsuz sonuç alanları görünce üniversitede denemeyi tercih ediyorum
Ben kendimi şartlamadım canım. Çoğunun ilk denemede tutmuyor dondurulmusla tutuyor en iyi ihtimalle bu da bi ihtimal. Benim için rahat Allah vermiyorsa vardır bir bildiği. Boş durmuyorum cabalaiyorumya vicdanım çok rahat. Benim eşim bi evin bi oğlu ve tanıştığımız günden beri nasıl baba olmak istediğini biliyorum.en baslarda kendimi suçladım çok acaba ona engel mi oluyorum dedim boşanmaya kadar düşündüm. Ben bakarken hiç duusnmedim açıkçası planlarım olur dedim. Bambaşka şeyler yaşadım. Beni negatif olması çok da üzmez şu saatten sonra. Ha üniversite ha özel. Canı Allah veriyor bunu anladığımdan beri için.ferahladi. En başta çok uğraştım en iyi doktorlara gidince olur dedim. Cahillik ettim. Şimdi düşünüyorum ilk gebeliğim kendi kendine oluverdi. Allah bize yazmadıysa evlat dünyanın en iyi doktoru olsa gene boş. Kotu dusunmuyorum onun için. Illa özel olsun demiyorum. Tut ki onca par harcadım borç harç ya da malını sattin. Hamile kalmakla bitmiyorkiCanım en iyisini yapmışsınAçıkcası benim özelde bir kere tüp bebek deneyecek bütçem var.Açıkcası özelde 1 kere 12000 vereceğime üniversitede 2 kere o parayı harcamak daha mantıklı geliyor.Özellikle de özellerde tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç almayanları son zamanlarda çok sık duyuyorum.İnşallah ilk denememiz de sonuç alırız
Kesinlikle katılıyorum.Benim 5 gebeliğimde doğal yolla oldu.O yüzden teslimiyetim Allah'a özellere çok gidip para harcadım.Allah verecekse de özelde de verir ,hastanede de ,doğal yollardan da verecektir.Ben kendimi şartlamadım canım. Çoğunun ilk denemede tutmuyor dondurulmusla tutuyor en iyi ihtimalle bu da bi ihtimal. Benim için rahat Allah vermiyorsa vardır bir bildiği. Boş durmuyorum cabalaiyorumya vicdanım çok rahat. Benim eşim bi evin bi oğlu ve tanıştığımız günden beri nasıl baba olmak istediğini biliyorum.en baslarda kendimi suçladım çok acaba ona engel mi oluyorum dedim boşanmaya kadar düşündüm. Ben bakarken hiç duusnmedim açıkçası planlarım olur dedim. Bambaşka şeyler yaşadım. Beni negatif olması çok da üzmez şu saatten sonra. Ha üniversite ha özel. Canı Allah veriyor bunu anladığımdan beri için.ferahladi. En başta çok uğraştım en iyi doktorlara gidince olur dedim. Cahillik ettim. Şimdi düşünüyorum ilk gebeliğim kendi kendine oluverdi. Allah bize yazmadıysa evlat dünyanın en iyi doktoru olsa gene boş. Kotu dusunmuyorum onun için. Illa özel olsun demiyorum. Tut ki onca par harcadım borç harç ya da malını sattin. Hamile kalmakla bitmiyorki
Evet 20.000₺ göze almak lazım,fakat dediğim gibi nasipten ötesi yok.Canım ya inan ki 12 500 le kalmayacak. Ilaclar 4 5 bin tutacak. Sonra embriyo dondurması bilmem ne derken tedavi ozeld istiyorsan 20 bin cebinde olacak. Benim bi tanıdığım yaptı özelde 20 bin tuttu olumsuz olmus
Bursada özel de nerede yaptırdın. Maliyeti ne kadar tuttuBende bursada yaşıyorum üniversitede değil özelde tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Rapor şartlarını sağlıyorduk ama süreç uzar ve pandemi var diye direkt özeli tercih ettim. Bizim erkek infertilitesiydi. İnşallah tedavin olumlu olur sağlıkla kavuşursun bebeğine.Kafana takılan birşey olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım canım.
Bursada özel de nerede yaptırdın. Maliyeti ne kadar tuttu
Yardımcı olur musunuz
Evet ben bahçeciden fiyat aldım 8000+3000 dediler.Jimerde yaptırdım. Toplam 20 bini buldu. Embriyo dondurma ve histereskopi ücreti dahil bu rakama. Tüp bebek ve ilaçlar 15-16 bin arası oluyor. Yeniyıldan sonra genelde zamlanıyor bilginiz olsun.
İlaçlara 3-3,5 tutar diyorlar ama maalesef 5 bini geçti bizim. Raporunuz varsa tabi daha az tutuyor fakat verdikleri vitaminler iğneler falan 3 bin tutmuyor dedikleri gibi. Yumurta kalitenizede bağlı biraz ama bunu bi çok arkadaşımda gördüm hepimizin yakın rakamlar tuttu.Evet ben bahçeciden fiyat aldım 8000+3000 dediler.
Bahçeci de 3-4 bin arası dedi ilaçlara. Ama jimerden daha uygun gibi geldi bana. Bana bursa da uzak ama en yakın orası gidebileceğim.İlaçlara 3-3,5 tutar diyorlar ama maalesef 5 bini geçti bizim. Raporunuz varsa tabi daha az tutuyor fakat verdikleri vitaminler iğneler falan 3 bin tutmuyor dedikleri gibi. Yumurta kalitenizede bağlı biraz ama bunu bi çok arkadaşımda gördüm hepimizin yakın rakamlar tuttu.
Aynen öyle canım böyle düşünürsen Sitres de yapmıyorsunKesinlikle katılıyorum.Benim 5 gebeliğimde doğal yolla oldu.O yüzden teslimiyetim Allah'a özellere çok gidip para harcadım.Allah verecekse de özelde de verir ,hastanede de ,doğal yollardan da verecektir.
Puffy birşey soracağım. Kan vermek için ayrı bir kağıt istiyorlar mi yoksa doktorun verdiği aynı kağıtla verebiliyor muyuz 2 kez. Üzerinde biyo kimya işaretlemiş benimsenin süreç hızlı gitmiş biraz okudum eski yazdıklarını da evrakları tamamlayıp tüp bebek kliniğini verdikten sonraki süreç ne onu merak ettim. Biz daha evrak topluyoruz ilk kez sperm örneği verecek eşim 6sında, banada adetin 2 ve 21.günleri gelip kan vericeksin dedi okadar.
Günlük ne kadar doz ilaç kullandınızı hatırlıyor musunuz? Cetrotide falan kaç gün kullandırılıyorİlaçlara 3-3,5 tutar diyorlar ama maalesef 5 bini geçti bizim. Raporunuz varsa tabi daha az tutuyor fakat verdikleri vitaminler iğneler falan 3 bin tutmuyor dedikleri gibi. Yumurta kalitenizede bağlı biraz ama bunu bi çok arkadaşımda gördüm hepimizin yakın rakamlar tuttu.
Merhaba ben aşılama ile gebe kaldım rapor cıkartmıştık bir kutu ilacım var suan ihtiyacı olan birine vermek isterim ilaca hiç.dokunulmadı sadece icinden iki sırıngayı almıştım.
Canım doktor sistemden hangi tetkikler isteniyorsa onlar için istem açıyor.Sen sadece TC kimlik ya da sarı kart numaranı söyleyip işlem yaptırıyorsun.benim reçete üzerine yazmışlardı sırası ile gittim yaptırdım.bak fotoğraf attım.Ayrıca ilaçları nasıl kullanacağına da yazıyorlar.Puffy birşey soracağım. Kan vermek için ayrı bir kağıt istiyorlar mi yoksa doktorun verdiği aynı kağıtla verebiliyor muyuz 2 kez. Üzerinde biyo kimya işaretlemiş benim