Canım tedavin hayırlı olsun inşallah gönlündeki gibi sonuçlansın. Amh değerin kaçtı canım senin. Benim de yüksek öyle olur benim de demek ki. O llaclari özelde tup bebek yapanlar o kadar harcıyor raporlu olmasına rağmen düşündüğümden pahalıymış ya. Sasirdidim doğrusu. Ignelerin gonal f mi canım. Bir de sana kendin vurma iğneleri mi dediler sağlık kabinine gidiyorsun . Asilama da gonal f falan ben kendim vurdum hep. Sadece ovitrelleyi gidip doruk hastanesindr vurduruyordumArkadaşlar bugün hastaneye gittim yapılan muayanede yumurta rezervim iyi olduğu için Reglimin üzerinden 4.geçmesine rağmen tedavime başlandıBana verdikleri iğnerden 20 tane,7 tane ve 1 tane çatlama iğnesi vermisler.Fakat bugün iğneleri almaya gittiğimizde eczacı dedi bunlar pahalı iğneler hepsini alıp kullanamayan insanlar var.Eczanaler kalan ilaçları geri almıyorlar hem devletimiz zarar etmemiş olur hemde sizin cebinizden fazla para çıkmamış olur.Sonucta raporunun olsa bile bu ilaçların bir kısmının ödemesini siz yapacaksiniz.Eger verecek kimse yoksa de elinizde kalıyor.Biz bu ilaç ve iğneleri gerektiği kadar isteyelim size lazim oldukça temin edelim tedaviniz sürecinde ne kadar ilaç ve iğne kullandiysaniz onların ödemesini yaparsınız.iğnenin bir tanesine bugün başladım cumaya kadar her akşam aynı saatte evime yakın bir sağlık kabininde yaptırıyorum.Bana akşam 17:00-20:00 arası istediğim saatte yaptiracabilecegimi söyledikleri için 18:15 yaptırıyorum.İlaclarin hemen hemen piyasa değeri 3000₺ ama biz hepsini belki almayız.Tedavim süresince gerektiği kadarını almak daha mantıklı geldi.Her gittiğimde papağan gibi kullandığım ilaçları rahatsızlıklarını dile getiriyorum.Başka başlıklara yazıyorum ama sizinlede bu bilgiyi paylaşmak istedim.Bilgim dahilinde buradan yazarsanız yanda mesaj atarsanız her zaman bilgim dahilinde seve seve cevaplarım...İnşallah hepimiz güzel haberlerle burada gebelik sürecindeki deneyimlerimizi de paylaşırız.