Kızlar birde şunu belirteyim.Eğer sürecin hızlı ilerlemesini istiyorsanız özellikle heyet raporunun iki hafta öncesinde olmasını istiyorsanız üroloji doktoruna dışarıdan özel muayanesine gitmek gerekiyor.muayane ücreti 500₺biz eşim için randevu almıştık aynı döneme gelmesi isabet oldu.spermiyogram verdiği tarihte üroloji uzmanına tesadüfen randevumuz olunca onunda dile getirdiğimiz için evrak toplama işlemlerimiz 4 gün sürdü.Eğer maddi olarak imkanınız ve yaş ile ilgili sıkıntınız yoksa mele gitmenin bir anlamı yok.Üniversitede şunu çok iyi öğrendim.Eğer hocaların özel muayanesine giderseniz tüm işlem ve randevularınız daha öncelikli oluyor.tamam canım teşekkürler hiç bilmediğim şeyleri sayende öğrendim çok sağol
Allah yardımcımız olsun
Oo süper canım senin süreç baya hızlı olacak. Inşallah yolunuz ahiret herşeye gönlünce olsun. Dualarım seninle . Ilacın estoferm heraldeArkadaşlar bugün kontrole gittim.Muayanede herhangi bir problem çıkmadıgi için hemen tedaviye başlıyoruz dediler.Folikasit ve bir tane ilaç verdiler.Reglinin 2.günü gel dediler.Bu esnada kan verdim, röntgen ve EKG çekildim.Anestezi için gidip anestezi polikliniğinden randevuyu 4 ocağa verdiler.Sadece ilaçları nasıl kullanacagim hakkında bilgi verdiler.Başka bilgi vermediler.
Keşke arayıp bilgi alsaymışsın canimnkorunma için. Olsun yapacak birsey yok artik moral bozmaya ben pazartesi Gürkan hocadan fırça yedim arada denk geldi ne zamandır korunmuyorsun dış gebelik iğnesinden sonra dedi bende marttan beri dedim, kim dedi sana ne kadar korunacanı dedi internetten baktım dedim bastı fırçayıhemen tüp bebek dedi sonrasında zaten ya
ben doktora bişey sormaya korkuyorum , sadece geçen sefer alttan baktığında dermoid kist tekrar oluşur mu dedim çok az bir oranda dedi doktor hanım.
Nasıl yani canım urolojiye onlar bize tahlil için 6 ocağa randevu yazdialr. Ben kendim de onceden 18 ocağa almıştım randevu silmiyimmi onuKızlar birde şunu belirteyim.Eğer sürecin hızlı ilerlemesini istiyorsanız özellikle heyet raporunun iki hafta öncesinde olmasını istiyorsanız üroloji doktoruna dışarıdan özel muayanesine gitmek gerekiyor.muayane ücreti 500₺biz eşim için randevu almıştık aynı döneme gelmesi isabet oldu.spermiyogram verdiği tarihte üroloji uzmanına tesadüfen randevumuz olunca onunda dile getirdiğimiz için evrak toplama işlemlerimiz 4 gün sürdü.Eğer maddi olarak imkanınız ve yaş ile ilgili sıkıntınız yoksa mele gitmenin bir anlamı yok.Üniversitede şunu çok iyi öğrendim.Eğer hocaların özel muayanesine giderseniz tüm işlem ve randevularınız daha öncelikli oluyor.
Bu akilli klavye yok mu :) yolunuz açık Her şey gonlunuzce olsun canımOo süper canım senin süreç baya hızlı olacak. Inşallah yolunuz ahiret herşeye gönlünce olsun. Dualarım seninle . Ilacın estoferm heralde
Sağ ol canım Allah razı olsun.İnşallah hepimiz için güzel günler yakındır.Evet canım birde folidoce verdi.Yaaa normalde bende antifosfolip sendromu olduğu için reglinin 10.günü ecopirin içiyordum Bu ay tüp bebek için kafa yorarken 9 gündür ilacı içmediğimi hemşire sorunca farkettim.Kendimi çok kötü hissettim hala aklım almıyor neden içmemişimOo süper canım senin süreç baya hızlı olacak. Inşallah yolunuz ahiret herşeye gönlünce olsun. Dualarım seninle . Ilacın estoferm heralde
Randevunu silme canım.Ben iki hafta sonrasına randevu almıştım işlemlerinizin bu şekilde hızlı halledildiğini görünce hemen Randevunu iptal ettim ki başkaları da faydalandın.Ben daha öncesinden 4 Aralık'ta eşim için hakan hocayanın özel muayanesi için randevu almıştım.3 aralıkta doktor spermiyogram randevusunu kendi arayıp ayarladı.Ben üroloji polikliniğinden randevu aldım banada 2 hafta sonrasına randevu verdiler.Biz eşimle 4 Aralık'ta doktoru gittiğimizde eşimin böbreklerindeki sıkıntıdan,kovid sonrası üreme sağlığı ile ilgili bir sıkıntısı olup olmadığını (sperm sayısında azalma olduğunu duymuştum enfeksiyon geçiren erkeklerde) merak ettiğinizi, ve tüp bebeğe geçiş yaptığımızı heyet raporu istediklerini anlatınca,ilk iş heyet raporu için evrak toplamak için bize verdikleri kağıda benzer bir evrak doldurdu.Eşime gerekli tahlilleri yazdı.7 Aralıkrta spermiyogram randevumuza gittiğimizde üroloji sekreterliğine gidip doktorun verdiği evrakları göstermemiz yeterli oldu.Bazen diyorum işlerimizin yolunda gitmesi acaba rabbim bu sefer nasip edecek diye mi hızlandırıyor.Nasıl yani canım urolojiye onlar bize tahlil için 6 ocağa randevu yazdialr. Ben kendim de onceden 18 ocağa almıştım randevu silmiyimmi onu
Canım her gittiğinde kendi durumunu anlatmam gerekiyor.6 ocakta gittiğinde üroloji ile ilgili tekrar bir işinin olup olmadığını sor,hatta 18 ocakta olan randevundan bahset gerek yoksa o zaman iptal edersin.Nasıl yani canım urolojiye onlar bize tahlil için 6 ocağa randevu yazdialr. Ben kendim de onceden 18 ocağa almıştım randevu silmiyimmi onu
Şimdi bize 6 ocak’a ilk kez randevu verildi, o zaman sperm alınmayıp sadece doktor mu görecekRandevunu silme canım.Ben iki hafta sonrasına randevu almıştım işlemlerinizin bu şekilde hızlı halledildiğini görünce hemen Randevunu iptal ettim ki başkaları da faydalandın.Ben daha öncesinden 4 Aralık'ta eşim için hakan hocayanın özel muayanesi için randevu almıştım.3 aralıkta doktor spermiyogram randevusunu kendi arayıp ayarladı.Ben üroloji polikliniğinden randevu aldım banada 2 hafta sonrasına randevu verdiler.Biz eşimle 4 Aralık'ta doktoru gittiğimizde eşimin böbreklerindeki sıkıntıdan,kovid sonrası üreme sağlığı ile ilgili bir sıkıntısı olup olmadığını (sperm sayısında azalma olduğunu duymuştum enfeksiyon geçiren erkeklerde) merak ettiğinizi, ve tüp bebeğe geçiş yaptığımızı heyet raporu istediklerini anlatınca,ilk iş heyet raporu için evrak toplamak için bize verdikleri kağıda benzer bir evrak doldurdu.Eşime gerekli tahlilleri yazdı.7 Aralıkrta spermiyogram randevumuza gittiğimizde üroloji sekreterliğine gidip doktorun verdiği evrakları göstermemiz yeterli oldu.Bazen diyorum işlerimizin yolunda gitmesi acaba rabbim bu sefer nasip edecek diye mi hızlandırıyor.
Dediğim gibi üniversitede işlemlerinizin daha erken olmasını istiyorsanız doktorların özel muayanelerine gitmek şart!...
Ya ben bandırma devlette yaptırdım işleri ve 1 ay her 2 günde bir sürekli hastaneye gidip 2 kerede yatış olunca inan ne sormak nede hamile kalmayı düşünmek istedim. Tek tüple bide hasarlı olup olmadığını bilmediğim için cesaret edemedim. Rahim filmi çektirince rahatladımKeşke arayıp bilgi alsaymışsın canimnkorunma için. Olsun yapacak birsey yok artik moral bozma
Canım,size 6 Aralık'ta ürolojiye giderseniz her ihtimale karşı eşin 3 gün cinsel perhiz tutarsa iyi olur,o olurda o gün spermiyogram isterlerse hazır gittiğinizde vermiş olursunuz.Spermiyogram öncesi 3 gün hiç cinsellik yaşanmamalı bilgin olsun.2 internette yazılan herşey doğru çıkmayabiliyor.Her hastanın kendi durumuna göre teşhis ve tedavisi değişebiliyor.Geçwn hastaneye gittiğimde sekreteri arayıp adamın sorduğu soru aynen şu şekilde(cinsel perhiz derken ben eşimin içine değilde kendi kendime boşalabilirim mi?Kadın telefonda dedi ki beyefendi size bir kağıt vermediler mi orada yazıyor verdiler ama okumadım)bazen hastalara neden bilgi vermediklerini insan anlayabiliyor.Şimdi bize 6 ocak’a ilk kez randevu verildi, o zaman sperm alınmayıp sadece doktor mu görecek
Bide sperm testi için farklı bir yerdede yaptır dedi biz bandırma devlete pazartesi gitmeyi düşünüyor eşim, 2 test arası 15 gün olmalı diye okudum internette ama bilemedim
Olsun canım unuabilrisin çok normal çok kafa yorucu bi süreç ondan.Sağ ol canım Allah razı olsun.İnşallah hepimiz için güzel günler yakındır.Evet canım birde folidoce verdi.Yaaa normalde bende antifosfolip sendromu olduğu için reglinin 10.günü ecopirin içiyordum Bu ay tüp bebek için kafa yorarken 9 gündür ilacı içmediğimi hemşire sorunca farkettim.Kendimi çok kötü hissettim hala aklım almıyor neden içmemişimbağışıklık baskılayıcı ilacımı,folik asit,estoferm,ecopirin içiyorum.Estoferm günde 3 kere verdiler.Sgk sadece bir kutusunu karşılıyormuş.Fiyatı da 19,50₺ bugün bir bayanın maddi durumu iyi olmadığı için ,ilaca ihtiyacı olman birinin getirdiği ilaç ve iğneleri verdiler.
Evet canım bende öyle düşünüyorumOlsun canım unuabilrisin çok normal çok kafa yorucu bi süreç ondan.
Ben de denk geldim bi keresinde birine ikinci iğneyi yazmamışlar orada varmış biraz onu verdiler. Ilaç iğne vs. Kalırsa uludagda hemşireye bırakabildiniz ihtiyacı olana veriyorlar benim kalırsa ben öyle yapacağım herkese oneririm
Randevunu silme canım.Ben iki hafta sonrasına randevu almıştım işlemlerinizin bu şekilde hızlı halledildiğini görünce hemen Randevunu iptal ettim ki başkaları da faydalandın.Ben daha öncesinden 4 Aralık'ta eşim için hakan hocayanın özel muayanesi için randevu almıştım.3 aralıkta doktor spermiyogram randevusunu kendi arayıp ayarladı.Ben üroloji polikliniğinden randevu aldım banada 2 hafta sonrasına randevu verdiler.Biz eşimle 4 Aralık'ta doktoru gittiğimizde eşimin böbreklerindeki sıkıntıdan,kovid sonrası üreme sağlığı ile ilgili bir sıkıntısı olup olmadığını (sperm sayısında azalma olduğunu duymuştum enfeksiyon geçiren erkeklerde) merak ettiğinizi, ve tüp bebeğe geçiş yaptığımızı heyet raporu istediklerini anlatınca,ilk iş heyet raporu için evrak toplamak için bize verdikleri kağıda benzer bir evrak doldurdu.Eşime gerekli tahlilleri yazdı.7 Aralıkrta spermiyogram randevumuza gittiğimizde üroloji sekreterliğine gidip doktorun verdiği evrakları göstermemiz yeterli oldu.Bazen diyorum işlerimizin yolunda gitmesi acaba rabbim bu sefer nasip edecek diye mi hızlandırıyor.
Dediğim gibi üniversitede işlemlerinizin daha erken olmasını istiyorsanız doktorların
Ben de düşündüm canım ücretli muayeneyi ama işlem sırası gelince. yumurta takibini tüp bebek sırasındaki randevularını özel hocaya alsam hocalar takip edebiliyormu onu öğreneceğim gitiigmdeRandevunu silme canım.Ben iki hafta sonrasına randevu almıştım işlemlerinizin bu şekilde hızlı halledildiğini görünce hemen Randevunu iptal ettim ki başkaları da faydalandın.Ben daha öncesinden 4 Aralık'ta eşim için hakan hocayanın özel muayanesi için randevu almıştım.3 aralıkta doktor spermiyogram randevusunu kendi arayıp ayarladı.Ben üroloji polikliniğinden randevu aldım banada 2 hafta sonrasına randevu verdiler.Biz eşimle 4 Aralık'ta doktoru gittiğimizde eşimin böbreklerindeki sıkıntıdan,kovid sonrası üreme sağlığı ile ilgili bir sıkıntısı olup olmadığını (sperm sayısında azalma olduğunu duymuştum enfeksiyon geçiren erkeklerde) merak ettiğinizi, ve tüp bebeğe geçiş yaptığımızı heyet raporu istediklerini anlatınca,ilk iş heyet raporu için evrak toplamak için bize verdikleri kağıda benzer bir evrak doldurdu.Eşime gerekli tahlilleri yazdı.7 Aralıkrta spermiyogram randevumuza gittiğimizde üroloji sekreterliğine gidip doktorun verdiği evrakları göstermemiz yeterli oldu.Bazen diyorum işlerimizin yolunda gitmesi acaba rabbim bu sefer nasip edecek diye mi hızlandırıyor.
Dediğim gibi üniversitede işlemlerinizin daha erken olmasını istiyorsanız doktorların özel muayanelerine gitmek şart!...
Canım her gittiğinde kendi durumunu anlatmam gerekiyor.6 ocakta gittiğinde üroloji ile ilgili tekrar bir işinin olup olmadığını sor,hatta 18 ocakta olan randevundan bahset gerek yoksa o zaman iptal edersin.
Hep psikolojiden okuyor unutkanmışlar psimanliklar canım ama herkeste oluyor sıkma canını. Tedavi başlı başına Sitres sebebiYa ben bandırma devlette yaptırdım işleri ve 1 ay her 2 günde bir sürekli hastaneye gidip 2 kerede yatış olunca inan ne sormak nede hamile kalmayı düşünmek istedim. Tek tüple bide hasarlı olup olmadığını bilmediğim için cesaret edemedim. Rahim filmi çektirince rahatladım
Tüp bebeğe sadece Hakan Kılıçarslan bakıyormuş canım bana o şekilde bilgi verdiler.Ben zaten özel muayanesine gittiğim için 2 hafta beklemiş oldum.Ben de düşündüm canım ücretli muayeneyi ama işlem sırası gelince. yumurta takibini tüp bebek sırasındaki randevularını özel hocaya alsam hocalar takip edebiliyormu onu öğreneceğim gitiigmde
Evet canım psikoloji , hepsinden önemli,dün hastanede şöyle herkese bir göz gezdirdim erkekler kendi aralarında bile göz göze gelmekten kaçıyor, kadınlarda hep gergin ve stresli sus pus oturuyordu.Eşiminde dikkatini çekmiş diyor insanları o şekilde görünce benimde moralim bozuldu.Hep psikolojiden okuyor unutkanmışlar psimanliklar canım ama herkeste oluyor sıkma canını. Tedavi başlı başına Sitres sebebi
Artık ben almış bulundum 6 ocağa bekleriz yapacak birşey yok yıllardır bekledik birkaç ay sabrederiz belki o da olmaz birkaç ay daha bekleriz. Hepsini göze alıp bu yola çıktık:)Tüp bebeğe sadece Hakan Kılıçarslan bakıyormuş canım bana o şekilde bilgi verdiler.Ben zaten özel muayanesine gittiğim için 2 hafta beklemiş oldum.
Orda o kadar hikayesi olan insan var ki. Bazilarini dinlediğinde haline şükrederken içinden kendinden utanıyorsun. Bazen sohbet ediyoruz kadınlarla ordan biliyorum. Onun icin oraya gelenler arasında mutlu olan pek olmuyorEvet canım psikoloji , hepsinden önemli,dün hastanede şöyle herkese bir göz gezdirdim erkekler kendi aralarında bile göz göze gelmekten kaçıyor, kadınlarda hep gergin ve stresli sus pus oturuyordu.Eşiminde dikkatini çekmiş diyor insanları o şekilde görünce benimde moralim bozuldu.