Tüp Bebek Merkezleri Uludağ Üniversitesi Raporlu Tüp Bebek Bekleyenler (2022)

@Yasocango L Lou Andreas Salome kızlar sizin rapor hangi aşamada, tüp bebek biriminin açılış tarihiyle ilgili bilgi verdiler mi size?
Benim eşim uzun sürecek bu rapor işi ben uğraşamam diyerek direk Bahçeci İstanbulda raporsuz başlayalım dedi. Orada devam edeceğiz bakalım. Rahim filmi, spermiyogram ve birkaç tetkik istemişti doktorum onları göstermek için bu cuma gidicez tekrar..

Bende kasim ayinda bahçeci de baslicaktim rapor için cok uğraştım hic bir yer kolau verme taraftari değil alamicaz galiba.Rapor olmadan da ilaçlar cok pahaliya gelmiyor mu ortalama ne kadar tutar ki

evet canım süreç uzun her randevu bir ay sonrasına veriliyor, hem eş hem kendin için olunca testler en az 3 ay.
Hayırlısı olsun sizin için.

Bende kasim ayinda bahçeci de baslicaktim rapor için cok uğraştım hic bir yer kolau verme taraftari değil alamicaz galiba.Rapor olmadan da ilaçlar cok pahaliya gelmiyor mu ortalama ne kadar tutar ki
belirli şartlar var onları sağlıyorsanız uludağ üniversitesi kolaylıkla veriyor.
İlaçlar raporsuz 2 katı gibi düşünebilirsin. ayrıca devlette tüp bebek işlem ücreti çok çok düşük özellere göre.

Uzak yerden gidince bir günde çıkaramıyoruz cok yıpratıcı.Evet devlette tüp bebek cok düşük ozeller cok pahali bide buna ilac ücreti iki kati olunca daha da pahali oluyor.

Hadi bakalım canım inşallah baslarlar hemen ben de 40. siradayim bir başlasa zaten gelir sıra haber bekliyoruz o zaman senden
Ne sırası bu aceba? Bana Aralık ayında ilaç kullan 2 ay sonra gel dedi. Ama geldiğimde tadilata gireceklerini söylediler. Ücretli olacak sıra mı verecekler bilgisi olan var mı? Bi de 25 25 sonu olan numaradan başka var mı ulaşılabilecek numara?

Tüm belgeleri tüp bebeğe teslim ettiğimizde hemşire bilgisayara yazıp sıraya almış oluyor ona göre çağırıyorlar .
0224 295 25 45
0224 552 05 34
+90 224 295 25 57
En son numarayla beni aramislardi bir şey için. Diğer numaraları buradan bir sohbetten bulmuştum. Yardımcı olur belki.

Çok teşekkür ederim. Benim daha önceden orda denemem oldu. Ama numara sonrakine bilmiyordum deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…