AA çok iyi o zaman canım valla ne güzel haberler veriyorsun öyle bana çünkü ben artık umutsuzluğa düşmüştüm çok sevindim şuansen de ilk aranacaklar içindesin o zaman canım her ay 50 kişi arıyorlarmış.
Evraklari Mart'ta teslim ettiğimde hemşire bilgisayara yazarken söylemiştiTarih ne zamandi 40.sirada oldugunuzu onlar mi soylemisti
Evraklari teslim ettiğim tarihi kaydettiler bizimBenim raporu gordukleri tarihi not etmislerdi ,sizde de mi ayni oldu acaba tup bebek acolinca getirisin kagitlari demişti
Benim eşim uzun sürecek bu rapor işi ben uğraşamam diyerek direk Bahçeci İstanbulda raporsuz başlayalım dedi. Orada devam edeceğiz bakalım. Rahim filmi, spermiyogram ve birkaç tetkik istemişti doktorum onları göstermek için bu cuma gidicez tekrar..@Yasocango L Lou Andreas Salome kızlar sizin rapor hangi aşamada, tüp bebek biriminin açılış tarihiyle ilgili bilgi verdiler mi size?
Bende kasim ayinda bahçeci de baslicaktim rapor için cok uğraştım hic bir yer kolau verme taraftari değil alamicaz galiba.Rapor olmadan da ilaçlar cok pahaliya gelmiyor mu ortalama ne kadar tutar kiBenim eşim uzun sürecek bu rapor işi ben uğraşamam diyerek direk Bahçeci İstanbulda raporsuz başlayalım dedi. Orada devam edeceğiz bakalım. Rahim filmi, spermiyogram ve birkaç tetkik istemişti doktorum onları göstermek için bu cuma gidicez tekrar..
evet canım süreç uzun her randevu bir ay sonrasına veriliyor, hem eş hem kendin için olunca testler en az 3 ay.Benim eşim uzun sürecek bu rapor işi ben uğraşamam diyerek direk Bahçeci İstanbulda raporsuz başlayalım dedi. Orada devam edeceğiz bakalım. Rahim filmi, spermiyogram ve birkaç tetkik istemişti doktorum onları göstermek için bu cuma gidicez tekrar..
belirli şartlar var onları sağlıyorsanız uludağ üniversitesi kolaylıkla veriyor.Bende kasim ayinda bahçeci de baslicaktim rapor için cok uğraştım hic bir yer kolau verme taraftari değil alamicaz galiba.Rapor olmadan da ilaçlar cok pahaliya gelmiyor mu ortalama ne kadar tutar ki
Uzak yerden gidince bir günde çıkaramıyoruz cok yıpratıcı.Evet devlette tüp bebek cok düşük ozeller cok pahali bide buna ilac ücreti iki kati olunca daha da pahali oluyor.belirli şartlar var onları sağlıyorsanız uludağ üniversitesi kolaylıkla veriyor.
İlaçlar raporsuz 2 katı gibi düşünebilirsin. ayrıca devlette tüp bebek işlem ücreti çok çok düşük özellere göre.
Merhabalar rapor başvurusu iicin nerden randevu aliyoruz acabaEvraklari teslim ettiğim tarihi kaydettiler bizim
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşallahevet canım süreç uzun her randevu bir ay sonrasına veriliyor, hem eş hem kendin için olunca testler en az 3 ay.
Hayırlısı olsun sizin için.
İnfertilite bölümüne başvurduk biz önce orası testleri isteyip, yönlendiriyor.Merhabalar rapor başvurusu iicin nerden randevu aliyoruz acaba
O zaman bu ay gitmeme gitmeme gerek yok onca yolu. Yine bilgi verirseniz öğrendiğinizde çok mutlu olurum.ben yakınım üniye her ay gidip soruyorum, en son 5 eylülde gittim. 15 ekim dediler.
M mhtpckc @betul1634 T There is Hope @Yasocango L Lou Andreas Salome @Haziran25 N Nurs5825 kızlar tüp bebek merkezi resmi olarak açılmıAa gerçekten mi? Yani bu ay gitsem açık ve tedaviye başlarlar sanırım. Benimki raporlu değil yaştan dolayı ücretli. Kesin mi şimdi. Çok boş döndüm onca yolu.M mhtpckc @betul1634 T There is Hope @Yasocango L Lou Andreas Salome @Haziran25 N Nurs5825 kızlar tüp bebek merkezi resmi olarak açılmış.
Ayın 20 si dediler ama kesin değil dediler di. Ama ilaç kullanımı istemişti. Onu sormak için muhatap bulamıyorum.Dun resmi olarak acilmis hanimlar tup bebek cok sukur Rabbim çabalarımızi hayırlı evlatlarla taclandirsin insallah
Balıkesirden mi gidiyorsunuzUzak yerden gidince bir günde çıkaramıyoruz cok yıpratıcı.Evet devlette tüp bebek cok düşük ozeller cok pahali bide buna ilac ücreti iki kati olunca daha da pahali oluyor.
Ne sırası bu aceba? Bana Aralık ayında ilaç kullan 2 ay sonra gel dedi. Ama geldiğimde tadilata gireceklerini söylediler. Ücretli olacak sıra mı verecekler bilgisi olan var mı? Bi de 25 25 sonu olan numaradan başka var mı ulaşılabilecek numara?Hadi bakalım canım inşallah baslarlar hemen ben de 40. siradayim bir başlasa zaten gelir sırahaber bekliyoruz o zaman senden
Tüm belgeleri tüp bebeğe teslim ettiğimizde hemşire bilgisayara yazıp sıraya almış oluyor ona göre çağırıyorlar .Ne sırası bu aceba? Bana Aralık ayında ilaç kullan 2 ay sonra gel dedi. Ama geldiğimde tadilata gireceklerini söylediler. Ücretli olacak sıra mı verecekler bilgisi olan var mı? Bi de 25 25 sonu olan numaradan başka var mı ulaşılabilecek numara?
Çok teşekkür ederim. Benim daha önceden orda denemem oldu. Ama numara sonrakine bilmiyordum deneyeyimTüm belgeleri tüp bebeğe teslim ettiğimizde hemşire bilgisayara yazıp sıraya almış oluyor ona göre çağırıyorlar .
0224 295 25 45
0224 552 05 34
+90 224 295 25 57
En son numarayla beni aramislardi bir şey için. Diğer numaraları buradan bir sohbetten bulmuştum. Yardımcı olur belki.
EvetBalıkesirden mi gidiyorsunuz