- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 44
Teşekkür ederim. Tahmini Eylül sonuna denk geliyor regl 20.günü. o zaman gideyim artıkT There is Hope Seni de etiketleyerek güncel bilgi paylaşayım istedim.
Bugün uğradım Uludağ kadın doğuma, tadilat henüz bitmemiş ama az kalmış. Açılır açılmaz cihazlar bir süre boş çalıştırılacakmış bu sebeple ekim ayını bulur dedi.
Merhaba, bir arkadaşla konuştum geçen 15 Ekim sonrası açılacak demişler ona ama net birşey yok sanırımArkadaslar tup bebek acildi mi bilgisi olan varsa lutfen versin ozelden de mesaj atabilir,ben inegoldeyim gidip gelmem cok zor oluyor lutfen bilgi verin telle de ulaşamıyorum
Sürekli erteleniyor ve bu artık ciddi anlamda can sıkmaya başladı kaç tane insan umutla bekliyor bu kadar gevşeklik fazlaMerhaba, bir arkadaşla konuştum geçen 15 Ekim sonrası açılacak demişler ona ama net birşey yok sanırım
Bana 20 Eylül dediler geçtiğimiz günlerde. Hastaneyi aradım .Gün içinde sürekli arıyorum açacaklar mı diye teli.Merhaba, bir arkadaşla konuştum geçen 15 Ekim sonrası açılacak demişler ona ama net birşey yok sanırım
Ulaşabilirsen hastaneye bize de haber verirsen sevinirimBana 20 Eylül dediler geçtiğimiz günlerde. Hastaneyi aradım .Gün içinde sürekli arıyorum açacaklar mı diye teli.
Keşke ulaşsam hemen yazıcam. İnşallah açılır bu ay. 26 eylül adetin 20. Günü. Sırf açık mı diye de gitmek istemiyorum il dışından gideceğim. Bi de ışıl kasapoğlu özel muayenesi de Ekim ayına kadar planlanmamış tüp bebek de asistanları o yönlendiriyor. Bu da demek oluyor ki ekimden önce açılmayacak gibi.Ulaşabilirsen hastaneye bize de haber verirsen seviniriminşallah 20 sinde açılır
ben yakınım üniye her ay gidip soruyorum, en son 5 eylülde gittim. 15 ekim dediler.Keşke ulaşsam hemen yazıcam. İnşallah açılır bu ay. 26 eylül adetin 20. Günü. Sırf açık mı diye de gitmek istemiyorum il dışından gideceğim. Bi de ışıl kasapoğlu özel muayenesi de Ekim ayına kadar planlanmamış tüp bebek de asistanları o yönlendiriyor. Bu da demek oluyor ki ekimden önce açılmayacak gibi.
ben de çok sevindim canım hiç açılmayacak gibiydi.AA gerçekten mi ? Çok sevindim şuan inan ki çok şükürama hemen çağırmaya baslamazlar herhalde
Hadi bakalım canım inşallah baslarlar hemen ben de 40. siradayim bir başlasa zaten gelir sıraben de çok sevindim canım hiç açılmayacak gibiydi.
1 ay makine cihazların boş çalıştırılması gerektiği söylenmişti. Eğer cihazlar önceden çalıştırılmışsa hemen aramaya başlarlar yoksa en geç 19 ekim de başlarlar sıradan aramaya. Ben ilk sıralardayım ararlarsa yazarım buraya.
sen de ilk aranacaklar içindesin o zaman canım her ay 50 kişi arıyorlarmış.Hadi bakalım canım inşallah baslarlar hemen ben de 40. siradayim bir başlasa zaten gelir sırahaber bekliyoruz o zaman senden
Tarih ne zamandi 40.sirada oldugunuzu onlar mi soylemistisen de ilk aranacaklar içindesin o zaman canım her ay 50 kişi arıyorlarmış.
biz evrakları teslim etmiştik canım. sen şimdi bu hafta uğra evraklarınla beraber.Benim raporu gordukleri tarihi not etmislerdi ,sizde de mi ayni oldu acaba tup bebek acolinca getirisin kagitlari demişti
evraklarını teslim ettikten sonra sorabilirsin sıranı.Tarih ne zamandi 40.sirada oldugunuzu onlar mi soylemisti