Tüp Bebek Merkezleri Uludağ Üniversitesi Raporlu Tüp Bebek Bekleyenler (2022)

Teşekkür ederim. Tahmini Eylül sonuna denk geliyor regl 20.günü. o zaman gideyim artık

Arkadaslar tup bebek acildi mi bilgisi olan varsa lutfen versin ozelden de mesaj atabilir,ben inegoldeyim gidip gelmem cok zor oluyor lutfen bilgi verin telle de ulaşamıyorum

Arkadaslar tup bebek acildi mi bilgisi olan varsa lutfen versin ozelden de mesaj atabilir,ben inegoldeyim gidip gelmem cok zor oluyor lutfen bilgi verin telle de ulaşamıyorum
Merhaba, bir arkadaşla konuştum geçen 15 Ekim sonrası açılacak demişler ona ama net birşey yok sanırım

Merhaba, bir arkadaşla konuştum geçen 15 Ekim sonrası açılacak demişler ona ama net birşey yok sanırım
Sürekli erteleniyor ve bu artık ciddi anlamda can sıkmaya başladı kaç tane insan umutla bekliyor bu kadar gevşeklik fazla

Ulaşabilirsen hastaneye bize de haber verirsen sevinirim inşallah 20 sinde açılır
Keşke ulaşsam hemen yazıcam. İnşallah açılır bu ay. 26 eylül adetin 20. Günü. Sırf açık mı diye de gitmek istemiyorum il dışından gideceğim. Bi de ışıl kasapoğlu özel muayenesi de Ekim ayına kadar planlanmamış tüp bebek de asistanları o yönlendiriyor. Bu da demek oluyor ki ekimden önce açılmayacak gibi.

ben yakınım üniye her ay gidip soruyorum, en son 5 eylülde gittim. 15 ekim dediler.

AA gerçekten mi ? Çok sevindim şuan inan ki çok şükür ama hemen çağırmaya baslamazlar herhalde
ben de çok sevindim canım hiç açılmayacak gibiydi.
1 ay makine cihazların boş çalıştırılması gerektiği söylenmişti. Eğer cihazlar önceden çalıştırılmışsa hemen aramaya başlarlar yoksa en geç 19 ekim de başlarlar sıradan aramaya. Ben ilk sıralardayım ararlarsa yazarım buraya.

Hadi bakalım canım inşallah baslarlar hemen ben de 40. siradayim bir başlasa zaten gelir sıra haber bekliyoruz o zaman senden

Benim raporu gordukleri tarihi not etmislerdi ,sizde de mi ayni oldu acaba tup bebek acolinca getirisin kagitlari demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…