Rica ederimm, ulaşırsın inşallahÇok teşekkür ederim. Benim daha önceden orda denemem oldu. Ama numara sonrakine bilmiyordum deneyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimm, ulaşırsın inşallahÇok teşekkür ederim. Benim daha önceden orda denemem oldu. Ama numara sonrakine bilmiyordum deneyeyim
Ben de.
bizim bahsettiğimiz süreç raporlu sgk nın karşıladığı tedavi.Ne sırası bu aceba? Bana Aralık ayında ilaç kullan 2 ay sonra gel dedi. Ama geldiğimde tadilata gireceklerini söylediler. Ücretli olacak sıra mı verecekler bilgisi olan var mı? Bi de 25 25 sonu olan numaradan başka var mı ulaşılabilecek numara?
Ulaşabildiniz mı acaba hastaneye merak ettimNe sırası bu aceba? Bana Aralık ayında ilaç kullan 2 ay sonra gel dedi. Ama geldiğimde tadilata gireceklerini söylediler. Ücretli olacak sıra mı verecekler bilgisi olan var mı? Bi de 25 25 sonu olan numaradan başka var mı ulaşılabilecek numara?
Günde 500 kez arayarak ulaştım.Ulaşabildiniz mı acaba hastaneye merak ettim
Peki bilgi alabildiniz mi ne zaman baslayacakmisGünde 500 kez arayarak ulaştım.
Ne dediler peki merak ettimGünde 500 kez arayarak ulaştım.
İnşallah doğru değildir , resmi olarak açıldi ama neden Kasım demişler ki acaba ?Uludağ üniversitesinde arkadaşım çalışıyor onunla irtibat kurup haber alıyorum ve kasımı bulacağını söylemişler inanmak istemiyorum. Umarım doğru değildir
15 EKİM DE başlarız muayenelere dedi. Ben öncesinde kullanmam gereken ilaç vardı onu sordumNe dediler peki merak ettim
Aslında açıklar. 15 Ekim de muayenelere başlarız dedilerPeki bilgi alabildiniz mi ne zaman baslayacakmis
Ohh iyi bari başlasin artık hayırlısı15 EKİM DE başlarız muayenelere dedi. Ben öncesinde kullanmam gereken ilaç vardı onu sordum
Tesekkur ederiz bilgilendirdiginiz icinAslında açıklar. 15 Ekim de muayenelere başlarız dediler
Rica ederim.Tesekkur ederiz bilgilendirdiginiz icin
ışıl kasapoğlu uludağ üni de tüp bebekte hangi aşamada ilgileniyordu ki.Hanımlar merhaba. Işıl hoca pembemaviye başlamış. Beni pembemaviden aradılar bugün. Üniversiteden ayrılmış. Detaylı bilgisi olanlar var mıdır acaba?
Merhaba. Benide aradılar. Şöyle ki sadece özel müayineleri Pembemavide yapıcakmış. Unverstede tüpbebeğe devam ediğorHanımlar merhaba. Işıl hoca pembemaviye başlamış. Beni pembemaviden aradılar bugün. Üniversiteden ayrılmış. Detaylı bilgisi olanlar var mıdır acaba?
Tüm aşamalarındaışıl kasapoğlu uludağ üni de tüp bebekte hangi aşamada ilgileniyordu ki.