Hayırlı olsun canım. 2021 haziranda evlendim ben yani 18 haziran da 3 senem doluyor tüp bebek için mi 3 yıl yoksa aşılama içinde geçerli mi anlamadım canım. Ben adetimin 2. Gününe denk geliyor diye 26 ekime aldım randevu Mehmet beye. Listeyi bulursan cok sevinirim bende internetten bakıyorum ama bulamadım. Ben kilo aldigim icin ilaçla adet olabiliyorum amh değerim 0.8 hsg fln cektirdim tüplerim acık problem yok ondan esimin değerleri de cok iyi bize önce aşılamamı yaparlar bilmiyorm hiç direk tüp bebek deseler çok sevinirim git gel uğraşmamış olurdum enazından

Mehmet keçecioğluna infertilite bölümünden mi aldın?
Tüp bebek için 3 yıl şartı var Aşılama için yok . Şimdi hastanedeyim birazdan senin için listeyi isteyip fotoğraf çekerim canım

Haber yok mu hala aramadılar mı
Geçen gün aradım hastaneyi gerçekten insanın sabrını sınıyorlar kadın beni dövecek gibi tersleyerek konuştu ve daha yeni mayısa geçtik sana sıra gelse haberin olur zaten dedi suratıma kapattı! Keşke mecbur olmasak da bunlarla uğraşmadan özelde yaptırabilsek

Cimere ara şikayet et ağzının payını alır

MERHABA CANLAR

ilk öncelikle rabbim isteyen herkese bakabilecek herkese anne olmayı nasıp etsın .ben ozak ayından berı bursada ıkı yer harıc gıtmedıgım yer kalmadı oralarada kafam cok karıstıgı ve psikolojım cok bozuldgu ıcın gıtmedım ama içime sinen ve maddı annamda iyi gelen uludağ üniversitesi oldu . Ben 84 doğumluyum ve yasımda var o yüzden cok beklemek ıstememıstım ancak malesef subat sonu evrak verdın hazırandı galıba basladım Ama allah bınkere razı olsun tülay hemsire (canım hemsırem) ve dıger hemsıre sonra ne bıleyım orda asıstan özlem hocam vardı ıyıkı dedım buraya gelmısım ve amh degerım 0,47 idi basta olumlu olmasada sonradan bu kısıler sayesınde ilgileri sayesınde o kadar motıvasyon kazandımkı anlatamam ..Sonuc olarak yumurtalarım toplandı suan taransfer ıcın gun sayıyorum sabırlı olmak lazım ve benim inanın içim umut dolu vede kilolu bır bayanım içim kıpır kıpır bol bol dua edelım bırbırımıze canlar bırde sıra beklerken ne olur olumsuz konusmayın bırbırınızle hep pozıtıf olun inanın cok ıyı gelecek umudumuzu kaybetmek yok umarım hersey yolunda gıder ve hepımızın kucagında bebısı olur saglıkla sormak ıstedıgınız bısı olursa elımden geldıkce yardım ederım BU arada canlar sıra beklıyecez sabırılı olun ılla arayacaklar sekreter özge hanımda ıyıdır aslında tersleyecek bır ınsan deıl benım kafamda ne soru olduysa gıttım sabahtan bıre bır hemsıreye ve özge hanıma sordum .Ama ılk randevu aldıgımız ınferlıtıdekı sekreterler malesef cok gıcıklar onlarla bende kavga etmıstım ..

Son düzenleme:
Özge hanım iyi zaten o terslemeden cevap veriyor yanındaki diğer kişi sadece terslemek için var

en fazla yarım saat oda anestesıden dolayı hıc agrı sızı olmuyo içinizi ferah tutun ayılınca sadece anestesıden dolayı gaz oluyo o gun dınlenınce zaten ertesı gun hıc bısey kalmıyo canlar

en fazla yarım saat oda anestesıden dolayı hıc agrı sızı olmuyo içinizi ferah tutun ayılınca sadece anestesıden dolayı gaz oluyo o gun dınlenınce zaten ertesı gun hıc bısey kalmıyo canlar
Transfer de de mi anastwzi oluyor

Sizi aradılar mı şuan galiba temmuzdakileri aramaya başlamışlar
ben subatın son haftası evraklar verdım yanılmıyosam hazıranda aradılar sabredın canlar arıyacaklar zaman oyle bı gecıyokı dua edelım rabbım buyuktur guzel sonuclar alıcaz hepımız allahın ıznıyle

hayır yarım saat felan tutuyolar sonra evıne gıdıyosun ılac verıyolar hemsıre hanım anlatıyor tek tek
Transfer ve yumurta toplamada anestezi vermiyorlar mı ? Birde yumurta toplama işlemini tüp bebek bölümünde mi yapıyorlar yoksa ayrı bir yerde mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…