• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buarada iki yıllık evliyim 3 yıl olması gerek diyolar dogrumudur
Evet doğru. 3 yıl resmi evlilik, son 5 yıl 900 günlük SGK ödemesi, 2 başarısız aşılamada denemesi. 6 bölüm geziyorsunuz heyetten onay alıp raporu öyle alıyorsunuz. Bu rapor için raporsuz yaptırmak isterseniz hiç bir şart yok evli olmanız dışında

Teşekkür ederim. Peki ben eşimle birbcuk yıllık evliydi ayrıldık tekrar şuan baristik resmi nikah kıymak için tekrar bekleme süremiz var sormak istediğim 3yil nikahdan sonra beklememiz gerekiyo sanırım degilmi? Buarada özel kliniklerdede nikah isterlermi cevap atarsanız sevinirim.. :)

Gerçekten çok yüksek. Ben balıkesirde oturuyorum burda şehir hastanesinde açıldı bölüm inşallah orda olucam regl bekliyorum
Hangi evrakları istiyolar acaba birde bütçesi cokmu yüksek?? Süreci hiç bilmiyorum

Teşekkür ederim. Peki ben eşimle birbcuk yıllık evliydi ayrıldık tekrar şuan baristik resmi nikah kıymak için tekrar bekleme süremiz var sormak istediğim 3yil nikahdan sonra beklememiz gerekiyo sanırım degilmi? Buarada özel kliniklerdede nikah isterlermi cevap atarsanız sevinirim.. :)
Trde resmi nikahsız hiç bir hastane hiç bir klinik tüp bebek yapmaz.1 günlük bile evli olsanız yaptirabilirsiniz ama rapor için 3 yıl şartı var

Orada tüp bebek için sıraya mı alıyorlar yoksa başvurduğunuz gibi tedavi başlıyor mu?
Balıkesirde tüp bebek merkezi yeni açıldığı için henüz yoğunluk yok sıra beklemeden tedavi başlıyor. Bende bu g0n regl oldum pazartesi hemen gidip başlayacağım inşallah. Dün de doktorum instagrama tüp bebkiek merkezinin ilk gebelik haberini aldıklarını atmış 😍

Balıkesirde tüp bebek merkezi yeni açıldığı için henüz yoğunluk yok sıra beklemeden tedavi başlıyor. Bende bu g0n regl oldum pazartesi hemen gidip başlayacağım inşallah. Dün de doktorum instagrama tüp bebkiek merkezinin ilk gebelik haberini aldıklarını atmış 😍
Bende balıkesirde oturuyorum. Uludağ'da tüp bebekle bir kızım oldu. Şehir hastanesinde tüp bebek bölümün açılmasına o kadar sevindim ki. Zaten zorlu süreçler. Birde sürekli başka şehire gidip gelmek çok zor ve yorucuydu. Ben çektim başkaları çekmesin. Rabbim tedavini hayırla sonuçlandırsın.

Bende balıkesirde oturuyorum. Uludağ'da tüp bebekle bir kızım oldu. Şehir hastanesinde tüp bebek bölümün açılmasına o kadar sevindim ki. Zaten zorlu süreçler. Birde sürekli başka şehire gidip gelmek çok zor ve yorucuydu. Ben çektim başkaları çekmesin. Rabbim tedavini hayırla sonuçlandırsın.
Aminn 🙏🙏 Mayıs ayında açıldı aslında ama aletler eksikti tamamlanmasını baya bekledik en son bursaya gittik orda da bekleme sürecini duyunca özelde yaptırmaya karar verdik istenilen testleri yaptırmak için şehir hastanesine gittiğimde artık hazır bir haftaya başlıyoruz dediler o kadar sevindim ki anlatamam biran önce pazartesi olsunda başlayalım istiyorum. Çok heyecanlıyım 😊

Aminn 🙏🙏 Mayıs ayında açıldı aslında ama aletler eksikti tamamlanmasını baya bekledik en son bursaya gittik orda da bekleme sürecini duyunca özelde yaptırmaya karar verdik istenilen testleri yaptırmak için şehir hastanesine gittiğimde artık hazır bir haftaya başlıyoruz dediler o kadar sevindim ki anlatamam biran önce pazartesi olsunda başlayalım istiyorum. Çok heyecanlıyım 😊
Çok iyiymiş ya ben aylardır bekliyorum hala aramadılar bile 😓

Merhaba, bende bandırmada yaşıyorum. Özelde tedaviye başlamayı düşünüyodum balıkesire açıldığını görünce randevu aldım. İlk aşamada direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar mı biliyor musunuz? Yoksa 2 aşılama şartı var mı.

Merhaba, bende bandırmada yaşıyorum. Özelde tedaviye başlamayı düşünüyodum balıkesire açıldığını görünce randevu aldım. İlk aşamada direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar mı biliyor musunuz? Yoksa 2 aşılama şartı var mı.
Hiç randevu bekleme canım direk şehir hastanesine gel A blok eksi 1 e in fizik tedavi bölümünün yan tarafında tüp bebek bölümü var içeriye gir anlat durumunu tüp bebek için geldim de direk sıra veriyorlar doktorla görüşüyosun. İstenilen şartlar uyuyorsa hemen tedaviye başlıyorlar

Aa evet 2 aşılama şart. 3 yıllık evli olma şartı. Çocuğunun olmaması şartı var. Bide senin yada eşinin prim sayısına bakıyorlar. Bende liste vardı bulabilirsem atıcam sana. Her türlü sorunda yazabilirsin canım bende bu gün gittim kan sonucumu bekliyorum. Doktor da laboratuvar ile görüşüp herşey normalde tedaviye başlayacağımızı söyledi.

Back