Hmmm benim öyle bir sıkıntım yokÇünkü bana yalnızca meriofert etki ediyor hipo hipo olduğum için
O halde kolayca başlarsın tedavine inşallahHmmm benim öyle bir sıkıntım yok
İnşallah canım arasalar bir an önce keşkeO halde kolayca başlarsın tedavine inşallah
Bakalım dediğim gibi gittiğimde sorayım inşallah sizin içinİnşallah canım arasalar bir an önce keşke
Çok iyi olur sevinirim teşekkür ederimBakalım dediğim gibi gittiğimde sorayım inşallah sizin için
Canım sordum henüz haziran tamamlanmamış dedilerÇok iyi olur sevinirim teşekkür ederim
Bizimki yılbaşından sonraya kaldı o zaman canımCanım sordum henüz haziran tamamlanmamış dediler
Ağustosta teslim ettiysen muhtemelen yılbaşından sonraya kalır gibiBizimki yılbaşından sonraya kaldı o zaman canım
Bana da öyle geldi yaAğustosta teslim ettiysen muhtemelen yılbaşından sonraya kalır gibi
Ne kadar süre oldu tedavi süreciÖncelikle herkese merhaba. Allah pozitifi göstersin herkese. 2 gün önce aldım pozitifi bende. Üniversitede yaptırdım. İyiki de ordayım. Allah karşıma çıkardı onları. Doktorundan, hemşiresine hepsi çok tatlı çok iyiler. Hiç olumsuzluğa dusurmediler beni. 4. Denememde oldu benimde. İlk ikisi özeldeydi. Tek yumurta tek embriyo.. 3ab.. bundan önceki transferimde iptal olmuştu. O kadar olumsuzluğa ragmen umudumu kaybetmedim. Allah yardimcimiz olsun.
Yumurta topladıktan sonra ne zaman transfer işlemi yapılıyorAdet ile gidiyorsunuz 12 gün ilaç kullanımı yumurta toplama transfer sonuç alma Max 1 ay. Okadar bile değil ama yuvarladim işte
yumurta toplamda anestesı yapıyorlar ama transferde yapmıyorlar evet aynı yerde yapılıyorTransfer ve yumurta toplamada anestezi vermiyorlar mı ? Birde yumurta toplama işlemini tüp bebek bölümünde mi yapıyorlar yoksa ayrı bir yerde mi ?
Trasfer işlemiağrılı mı ne kadar süre sonra trasfer oluyoryumurta toplamda anestesı yapıyorlar ama transferde yapmıyorlar evet aynı yerde yapılıyor
Aşılama gibi mi5-10 dk arası hıc hıssetmıyosunuz rabbım hepımıze nasıp eder ınsaALLAH
Onu bende biliyorum ama 1 buçuk ay diyorlar Uludağ içinKızlar yumurta toplamadan ne kadar zaman sonra transfer yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?