- 3 Ekim 2022
- 440
- 721
- 33
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aradılar mı canım ?Geçen gün aradım hastaneyi gerçekten insanın sabrını sınıyorlar kadın beni dövecek gibi tersleyerek konuştu ve daha yeni mayısa geçtik sana sıra gelse haberin olur zaten dedi suratıma kapattı! Keşke mecbur olmasak da bunlarla uğraşmadan özelde yaptırabilsek
Evet aradılar ama bu sefer de piyasada ilaç yokAradılar mı canım ?
Aradılar mı sneiKızlar çok acil merioferte ihtiyacım var elinde kalan ilaçları satan var mı
Evet aradılar inşallah adetimin 2. Günü başlayacak tedavi ama fiyatı artırmışlar 12 bin olmuşAradılar mı snei
Ağustos ayında bana 2500 tl dedilerEvet aradılar inşallah adetimin 2. Günü başlayacak tedavi ama fiyatı artırmışlar 12 bin olmuş
Evet bana da ağustosta öyle demişlerdi bugün fiyatlar güncellendi dediler 12 bin olmuş şaka gibi ben sıraya girdiğmde 12 bin değildi 2 bindi ve sırada beklemek benim tercihim değildi onların prosedürü durduk yere boş boş beklerken 10 bin artırdılarAğustos ayında bana 2500 tl dediler
Siz evrakı ne zaman teslim etmiştinizEvet bana da ağustosta öyle demişlerdi bugün fiyatlar güncellendi dediler 12 bin olmuş şaka gibi ben sıraya girdiğmde 12 bin değildi 2 bindi ve sırada beklemek benim tercihim değildi onların prosedürü durduk yere boş boş beklerken 10 bin artırdılar
haziran 16 da teslim ettim kasımda aradılarSiz evrakı ne zaman teslim etmiştiniz
İnşallah vizede sıra gelir bir an önceÖ
haziran 16 da teslim ettim kasımda aradılar
İnşallah canım gerçekten beklemek berbat siz ne zaman teslim etmiştinizİnşallah vizede sıra gelir bir an önce
29 Ağustos ta teslim ettim siz ne zaman başlıcak toplama işlemiİnşallah canım gerçekten beklemek berbat siz ne zaman teslim etmiştiniz
Benim daha adetin 2. Günü 6 gün sonra yani daha iğnelere bile başlamadım29 Ağustos ta teslim ettim siz ne zaman başlıcak toplama işlemi
24 ünde hastaneye gidicem sizin için sorarım şu an hangi ayı çağırdıklarını29 Ağustos ta teslim ettim siz ne zaman başlıcak toplama işlemi
Çok iyi olur sevinirim24 ünde hastaneye gidicem sizin için sorarım şu an hangi ayı çağırdıklarını
Şuan herhangi bir ilaç verdiler mi?Benim daha adetin 2. Günü 6 gün sonra yani daha iğnelere bile başlamadım
Hayır sadece meriofert bularak adetin 2. Günü gelmemi söyledilerŞuan herhangi bir ilaç verdiler mi?
Neden o ilaçHayır sadece meriofert bularak adetin 2. Günü gelmemi söylediler
Çünkü bana yalnızca meriofert etki ediyor hipo hipo olduğum içinNeden o ilaç