Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Ülseratif kolıt olanlar sıkıntılarımızı burada paylasalım

Arkadaşlar yenibaharı denediniz mi dokunuyor mu kimyona ve karabibere benziyor tadı mide ve bağırsak rahatsızlıklarına iyi geliyor diye biliyorum ama ülseratif koliti olanlara iyi gelir mi bilmiyorum

Bir de sütlü tatlıları laktozsuz sütle mi yapıyorsunuz.Laktozu alınmamış sit dokunuyor mu?Bir de peynir çeşitlerinden hangileri dokunmuyor? Hellim,tulum,eski kaşar,olgunlaştırılmış peynir daha sağlıklı ve en az dokunan türler diye biliyorum

Çok soru sordum ama merak ediyorum birbirimize yardımcı olalım bu konuda

Laktozsuz süt içmekte bir sakınca yok doktoruma sormuştum hatta yoğurt çok yerim zaten ben doktor da onunla alakalı birşey demedi bana olgunlaştırılmış beyaz peynir kaşar peyniri en sevdiğim peynirlerdir hellim peynirini de kızartarak yerim bir sakıncasını görmedim

Osirec bulabildim piyasada. Fiyat farkı çıkmadı. Yeni ve yerli bir ürünmüş.

Merhaba bnde 20 gundur ogrendim sizin gbiyim bnde berbat durumdayim

Meraba ilaclari devlet karsilamiyor mu ve ucreti nekadar

Meraba cocuk neden dusunmuyorsunuz bnde bu hastalik yeni ogrendim.cocuk dusunuyordum

Peki simdi nasilsiniz hala bu tedaviye devam mi ediyorsunuz

Ñn

Merhaba bnde 20 gundur ogrendim sizin gbiyim bnde berbat durumdayim
Meraba ilaclari devlet karsilamiyor mu ve ucreti nekadar

Geçmiş olsun lütfen moralinizi bozmamaya çalışın grip olduğunuzu varsayın demek isterim ama tanı konduğunda bunu başarmak hastalıkla savaşacak gücü bulmak çok zor zira bu hastalık en güçsüz dönemde ortaya çıkan bir hastalık
Babama ük tanısı kondu eski mesajlarıma bakarsanız çok fazla paylaşımım var ük ile ilgili
Yaşam kalitesini etkileyen ama yaşamı daha ciddiye alarak yaşamayı sağlayan bir hastalık hastalığın en zor yanı kolonoskopidir sanırım.İkinci zor yanı da sevdiğin yiyeceklerden mahrum olmak özellikle atak döneminde.Ama yıllarca remisyon (düzelme) döneminde olan hastalar da var
Yalnız değilsiniz aklınıza takılan her şeyi sorun lütfen içinizde tutup büyütmeyin.
İlaçlar özellikle lavman zor bulunuyor ama devlet karşılıyor.

Peki
Tesekkur edrm.buaradaa ben bayiltarak yaptilar diye birsey hissetmedim kolonoskopiyi yaptim ben evliyim ve 1 senelik cocuk dusunuyordum bu durumda dusunmuyorum.sanirim cocuga zarari olabilir dediler

Peki

Tesekkur edrm.buaradaa ben bayiltarak yaptilar diye birsey hissetmedim kolonoskopiyi yaptim ben evliyim ve 1 senelik cocuk dusunuyordum bu durumda dusunmuyorum.sanirim cocuga zarari olabilir dediler
Hamilelik ve emzirme döneminde ilaç kullanan çok hasta var bir değil beş çocuk sahibi de olursunuz hiç endişe etmeyin benim tanıdığım çok anne baba var ük olan hatta hemen çocuk düşünseniz hamilelik döneminde bebeğe odaklanıp hastalığınızı da büyütmezsiniz gözünüzde daha iyi olur bebek size iyi gelir inşallah

Babama tanı konduğunda ben hamileydim bebek hepimize iyi geldi hastalığa alışmamızı,hastalıkla yaşamaya başlamamızı kolaylaştırdı

Ohh sukur bir nezlede olsa rahatlattiniz acikcasi Allah razi olsun sizden:)

Babama tanı konduğunda ben hamileydim bebek hepimize iyi geldi hastalığa alışmamızı,hastalıkla yaşamaya başlamamızı kolaylaştırdı
Insan alisiyo ya ilaclarin yan etkisi oldugu dogrumu ve devlet hastanesi mi onerirsiniz yoksa ozelmi buarda bn 20 yasindayim sanirim bu hastaligim 1 yildir olustu ama bn yeni ogrendim

Insan alisiyo ya ilaclarin yan etkisi oldugu dogrumu ve devlet hastanesi mi onerirsiniz yoksa ozelmi buarda bn 20 yasindayim sanirim bu hastaligim 1 yildir olustu ama bn yeni ogrendim
Babam özele gidiyor ama ük için kullanılan belli başlı ilaçlar var devlet hastanesinde de aynı tedavi yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…