Canım Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar, topladığını dağıtan kuzular :)Senin işin benden zor iki tane bebe var onlarla da ayrı ayrı ilgileniyorsun aman olsun evin neşesi onlar kederi sıkıntıyı bile unutturur insana..
heheh ay hayırlarla inş canım bakalım hayırlızamanda olsun inş gülüm ay ben çok sinirliyim çok kavga ederim heralde bebişimle gerçi insan kendi evladı olunca daha farklı olur heraldeCanım Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar, topladığını dağıtan kuzular :)
Amin.Canım etiket için sağol
Şimdilik 1000 Tevhid , 1 Fetih Suresi.
Rabbim yardımcımız olsun .
ALLAH RAZI OLSUN CANIMaaynaa 300 tevhid okudum.
Farklı oluyor tabi ki ama sinir pek değişmiyorheheh ay hayırlarla inş canım bakalım hayırlızamanda olsun inş gülüm ay ben çok sinirliyim çok kavga ederim heralde bebişimle gerçi insan kendi evladı olunca daha farklı olur heralde
ALLAH RAZI OLSUN CANIM1 fetih okudum canım
Henüz okumadım canim
ay ablam çok sevindim...aaynaa canım 10 000 okurum demiştim 30 000 okudum canım
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM HEMEN EKLİYORUMaaynaa 200 tane daha tevhid okudum ablacım
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM HEMEN EKLİYORUM
ALLAH RAZI OLSUN CANIM1000 daha okudum. Allah kabul etsin İnşaAllah.
ALLAH RAZI OLSUN SAĞOLASIN..Canm kusura bakma biraz geç oldu 3 fetih süresi okudumaaynaa
kalp atışlarını duydun mu canım doktora gittin mi yenidenCanm kusura bakma biraz geç oldu 3 fetih süresi okudumaaynaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?