- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Canım önemli değil ülkemiz refaha çıkar inşallah.kalp atışlarını duydun mu canım doktora gittin mi yeniden
Haftaya cuma gidicem canım doktora nasipse inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım önemli değil ülkemiz refaha çıkar inşallah.kalp atışlarını duydun mu canım doktora gittin mi yeniden
inşallah en yakın zamanda düzelecek ortalık...Canım önemli değil ülkemiz refaha çıkar inşallah.
Haftaya cuma gidicem canım doktora nasipse inşallah
inşallah en yakın zamanda düzelecek ortalık...
hadi inş kalp atışlarını da duyarsın canım bana da dua et benim kasıklarım ağrımaya başladı bugün kırmızılar gelecek heralde diğer aya umutlarımı yeşerteceğim hem bu ay şu soğan kürünü yapacağım inş
Sağol canım inşallah dualarımız sizinle Rabbim herkese nasip eder inşallah. Soğan kürünü yap mutlaka bi de adetimin 2. Gününden 12. Gününe kadar bal tarçın çörek otu kürünü yap.
On tatlı kaşığı saf bala 10 tatlı kaşığı tatlı kaşığı tarçın. 10 çay kaşığı da çörek otu ekle karıştir. Sabah akşam aç karnına bi kaşık ye. Adetin 12. Günü bitmiş olsun.
Bi de adetin başladıktan snra 15 gün boyunca hergün 3 tane kuru incir ye o da çok faydalı. Bunları yap mutlaka canım
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SAĞOLASIN1600 tane daha okudum canım oncekiyle beraber 2000 etti
kuru inciri ve de soğan kürünü yapayım canım ...
saf balı nereden bulayım canım alırsam bimden bir bal alırım heralde
o da artık bilmiyorum %kaçı bal olur hehehehehehe
kaç zamandır şu soğan kürü bir türlü nasip olmadı ramazandı bayramdı derken
canım şu soğan kürünü kesinlikle yapmak istiyorum incir alayım ben bir deCanım ozaman marketteki bal parmak balindan al canım. O kaliteli bi bal. Mutlaka yap bunu
Bali da yap beni dinlecanım şu soğan kürünü kesinlikle yapmak istiyorum incir alayım ben bir de
bir kez bir hafta kadar yemiştim balı ama baktım fayda etmiyor diye düşündümBali da yap beni dinle
BenM dediğim şekilde mi yaptnbir kez bir hafta kadar yemiştim balı ama baktım fayda etmiyor diye düşündüm
evet ama sadece bir kez bir hafta yedim daha da yapmadımBenM dediğim şekilde mi yaptn
Yap bence canm sen bilirsin genedeevet ama sadece bir kez bir hafta yedim daha da yapmadım
olabilir canım iltihabım olduğunu düşünüyorum soğan kürü aklımda hepYap bence canm sen bilirsin genede