- 22 Temmuz 2014
- 30.120
- 26.868
- 798
ALLAH RAZI OLSUN CANIMCanım ben de 1000 tevhid okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH RAZI OLSUN CANIMCanım ben de 1000 tevhid okudum
ALLAH RAZI OLSUN CANIMaaynaa canım benim 2 fetih suresi Allah kabul etsin inşallah Allahim kabul et vatanımızı milletimizin koru devletimizi koru ya rabbim
ALLAH RAZI OLSUN ABLASI200 salavat okudum ablacım aaynaa
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMCanım etiket için sağol
Şimdilik 1000 Tevhid , 1 Fetih Suresi.
Rabbim yardımcımız olsun .
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM SAĞOLASINya bende salı günü bir fetih okumuştum
300 salavat okudum
ALLAH RAZI OLSUN ABLASI
yeni mi okudun onu canım yoksa salavat derken tevhid mi okumuştun canım anlamadım gülümablaaamm 200 tevhid okudum
bazen iş yapmak gelmiyor insanın içinden, iyi olda canım merak ettim :)ALLAH RAZI OLSUN CANIM..
kaç gündür evi toplamadım canım evi topladım biraz çamaşır attım çamaşırlar katladım falan zaman geçti canım eşim sonra evi iyice bıraktın diyip durdu :)
Nego buradayım canım evi topladım ya kirliler de birikmişti ...
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..bazen iş yapmak gelmiyor insanın içinden, iyi olda canım merak ettim :)
Bak çay dedin olmadı şimdi :) aklımdan geceni yapmışsın ama önce küçüğün uyutuyum, namaz kılıcam o uyurken Fetih suresi okuyum dedim iki gündür okuyamadım, bende bir çay keyfi yapayım. Senin gibi iş güç koşturdum bende :)ALLAH RAZI OLSUN CANIM..
ay çok sevindim beni merak eden dostlarım var
kaç gündür hiç ellemedim eve canım içimden gelmedi de dur az bir toparlayayım dedim bir de çay demledim kendime geleyim diye
yeni mi okudun onu canım yoksa salavat derken tevhid mi okumuştun canım anlamadım gülüm
tamam ablam ALLAH RAZI OLSUN GÜLÜM SAĞOLASIN....yeni okudum ablacımm
Senin işin benden zor iki tane bebe var onlarla da ayrı ayrı ilgileniyorsun aman olsun evin neşesi onlar kederi sıkıntıyı bile unutturur insana..Bak çay dedin olmadı şimdi :) aklımdan geceni yapmışsın ama önce küçüğün uyutuyum, namaz kılıcam o uyurken Fetih suresi okuyum dedim iki gündür okuyamadım, bende bir çay keyfi yapayım. Senin gibi iş güç koşturdum bende :)