ALLAH RAZI OLSUN EKLEDİM İSTERSENİZ TOPLU OLARAK YAZARSINIZ 2-3 GÜNDE ŞU KADAR DAHA OKUDUM DİYE BEN DE EKLERİMSlm cnm benide ekle hergün 100 tane tevhid okurum inş.Hergün bildirim yapacakmıyız?Rabbim yar ve yardımcımız olsun bu kötü günleride atlatırız hayırlısıyla Rabbimin izniyle. Rabbim onların planların ayaklarına dolandırsın inş.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM EKLEDİM1000 tane daha tevhid okudum. Rabbim kabul etsin.
ALLAH RAZI OLSUN CANIMaaynaa bin tane dsha okudum 2000 oldu bin aksam bin sabah toplam 2 bin
canım ekledim dün gece ilk 1000 taneyi eklemeyi de unutmuşum heralde kusura bakma şimdi ekledim hepsini sağolasın canımaaynaa bin tane dsha okudum 2000 oldu bin aksam bin sabah toplam 2 bin
Fark ettim bende, olur canim boyle seyde kusur olmaz , rabbim yaralilara sifalar versin aklimiz karisikcanım ekledim dün gece ilk 1000 taneyi eklemeyi de unutmuşum heralde kusura bakma şimdi ekledim hepsini sağolasın canım
inş şehit sayımız artmaz son bir ay çok yoğun olacak zaten devlet büyüklerimiz için de bizlere düşen dualarımızFark ettim bende, olur canim boyle seyde kusur olmaz , rabbim yaralilara sifalar versin aklimiz karisik
ALLAH RAZI OLSUN CANIM500 okudum rabbım kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?