Arap alfabesiyle konuşulmaz, sesle konuşulur harfle okunup yazılır.Konustum evet fark çok ancak soraniye de az çok hakimim anlayabiliyorum hallederim onu
Benim merak ettiğim oraya nasıl yerleşebilirim iş durumu filan nasıldır ayrıca Arap alfabesinde hakimim yani Arap alfabesiyle kürtçe konuşabilirim.
Haklı sebeplerinizi sunarsanız avrupa ülkelerine iltica edebilirsinizMerhabalar ülke değiştirmek istiyorum ama maddi sebeplerden filan değil daha büyük dertlerim var.23 yaşindayım ırağa veya bir ortadoğu ülkesine nasıl yerleşebilirim neler gerekli ne kadar para lazım
Güvenlik sorunum ve kaçmam gereken büyük dertlerim var
Umarım beni anlar yol gösterirsiniz.
Güvenlik olarak hiçbir Azerbaycan kadar olamaz, Irakla kıyasla fil karınca farkı. orası bayağı güvenli ama iş konusunda evet sorun var. Bir de yabancıya iş çok daha zor bulursunuz. Mesleğiniz var mı? Online çalışabilir misiniz? 20 bin tl geliriniz olsa Azerbaycanda rahat yaşardınız.Oradan arkadaşlarım vardı buradalar ve işsizlikten onlarda burada yaşamaya calişiyor
Bilmiyorum ya
Bildiğim kadariyla Arap ülkeleri ve Irak daha güvenli
Bİ yol arıyorum sadece
Bence boşverin ırmağı asla akıllarına gelmeyecek bir il seçin can güvenliğiniz yoksa..birkaç il değiştirin..Bayburt Kilis vsKonustum evet fark çok ancak soraniye de az çok hakimim anlayabiliyorum hallederim onu
Benim merak ettiğim oraya nasıl yerleşebilirim iş durumu filan nasıldır ayrıca Arap alfabesinde hakimim yani Arap alfabesiyle kürtçe konuşabilirim.
Kıbrıs’a gitseniz iş bulamaz mısınız? Güvenli en azından. İlk aşamada sadece uçak parası bulmanız gerekir.Peki arkadaşlar üniversite sınavina girsem iyi kötü bı puanla başka bı ülkeye tercih yapabilir miyim
Biliyorum evetArap alfabesiyle konuşulmaz, sesle konuşulur harfle okunup yazılır.
yazılı olanı okuyabilmeniz ve kendiniz yazabilmeniz lazım
iş olarak temizlik filan yapmayacaksanız yani, günlük hayatta basılı olan herşeylerini arap alfabesiyle yazıyorlar atıyorum eleman aranıyor şöyle bir şey yazıyor: ستافەکە دەیانویست şöyle bir şey değil: karmend dixwest (benim kürtçem yok)
ve bu bizim harekeyle kuran okumamız gibi değil. ha düz arapça, eski türkçe, osmanlıca filan gibi dersler mi aldınız bilmiyorum ya da medresede/mellede filan mı okudunuz? bu dersleri aldıysanız ve arapçayı harekesiz vs. okuyup yazabiliyorum diyorsanız tabi o ayrı.
her neyse, ailenizden korkuyorsanız sizi koskoca İstanbulda bulabilecek bir aileniz varsa -atıyorum. Erbilde, köy kadar Duhok'ta hayli hayli bulur. İstanbula gidip çalışıp biriyle eve çıkarsanız ev ikamet telefon numarası vs. sizin üzerinize olmazsa sizi nasıl bulacaklar? yurtdışında kimseyi tanımadan gidince sizi çok daha kolay bulurlar. bi kere zaten o şehirde iş arayacaksınız filan, zaten dikkat çekeceksiniz. kabak gibi ortada olursunuz yani.
Benim ırak veya ortadoğu diye tutturma sebebim Avrupaya gidcecek dilim yok param yok imkanım yok anliyomusunuzSiz bir suçtan dolayı aranıyor ve bu yüzden kaçak yollarla Suriye, Irak gibi ülkelere kaçmayı planlıyor değilsiniz değil mi? Çünkü ailesinden kaçan biri ille de Irak diye tutturmaz sanki.
İnanin herşeyi düşünüyorum ama o korku varya o korku ıragi Suriye'yi bile insana daha iyi gösteriyorKoca Türkiye’de pek çok ilden birinde şansınızı deneyebilirsiniz. İstanbul Ankara akıllarına gelir büyük pahalı şehir diyorsanız Karadeniz illeri, Bilecik gibi küçük akla gelmeyecek şehirleri de deneyebilirsiniz.
Olurmu dersiniz arkadaşimkacak gitmeyeceksen azerbaycan da olur. git küçük bir sehrine seni kim bulacak?
Fevri bir insan olsaydım bunca yıl kaçar giderdim düşünmeden ama olmuyor işte çozulmuyor bazı şeylerFuhus çetelerinin eline düşersin çünkü fevri bir halin var planlı değilsin onun yerine ailenle derdin neyse onu çöz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?