• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

Anladım canım, ben uzun zamandan beri yurt dışında yaşıyordum. ve Goztepe de 5 ay beri kalıyorum. ben Nişanım için sacımı ve makyajımı yaptıracam bana dediler ki kufore gidince oyle söyleme yoksa çok pahalıya yaparlar dediler. Gerçekden oyle mı oluyor. Ben kuföre bır arkadaşın dugunu için yaptırcam desem olurmu kıyafetım cok abiye degil çünkü..

Makyaj yaptırıken sayanorayda kendi malzemelerımızı mı goturuyoruz?

bu arada makyaj malzemelerı oradan kendımız getırmıyoruz canım ama merak etme marka kullanıolar ama unuttum hangı marka oldunuu

canımmm evet koşturuyoruz ama bana daha var 12sinde kınam 19unda nikahım var ama yoğunum yaa. eşyalar yeni geldi. gördüğüme göre özlem güzel olmuş darısı başımıza. canım ben takma kirpik alıp götürcem valla takar artık inşallah kınaya da orayua gtmeyi düşünüyorum normal şekilde randevu alıp. özlem girmiyo ki hiç soru soralım yaa:)

amınnnn canım, takma kırpık götürürsen takmıolar ordan alman gerekmıomuydu 1tl ydı fayatı 1tanesı tabıı ben henuz karar vermedım kına ıcınn düşünüorumm çünkü 5te ısten cıkıorum ızın vermıolar erken cıkışa oraya gıt 7kına yetısemem yemek nezaman yıcemm yaa cok zahmetlı olabılır.

ne bilim sanki hiç bilmiyo gibi götürsek takmaz mı ben max factorden almayı düşünüyorum pahalıymış zaten takıversin ya benim kirpik az çünkü. valla özlem baksana girmiyo bile artık pis kızzz:)))

aman aman iyi barii yaa bu araada canım sana fıkır verıyomu bu yakısır falan dıe takma kırpık ıstedınmı?

kızzz ben istemedim kadın takalım dediii taktı sayıya göremi aldı bişlmiyorum ama makyaja kadın iyi bir saat boyadı yüzümü :)))) badanma boya işte :)9

kız tuğba sende sorsana bıseyler 1haftan kaldı sıteyede pek gıremıosun kosturmaktan dımııı:))) çok yorucu işler valla ya özlem atlattı ohhhh negüzell bak sende düğünden hemen sora fotolarını koy olurmu senıde görelımm.

ooohhhh anam valla deriiiinn bi nefes aldım yaaa kınada filanda değilde düğün günü çok stres oldum
bide tavsiyem size verdikleri saatten kesinlikle 1 1.5 saat önce gidin ben geç çıktım fotoğrafçıya geç kaldım onun stresi oldu bendeee

heyy canım merhabaaaa:)))))) biz de bizi unuttun sandık. ya özlem ben de koşturmacadayım davetiye dağıt gelinlik çeyiz ev vs off stresteyim kınamda da arkadslarımın işi çıktı hep onun stresi içindeyim öffffffff neyse ya kuaföre mi 1saat önce gi,delim yavrucum anlamadım bi de sıcaklara kaldık biz npcaz bilemiyorum.

özlem kızım fotolarından eklesene yav merak ediyoruz ama makyajın saçın güzel olmuş bence. demek kendi kirpik taktı he aldı mı parasını ben de kendim alayım diye düşünüyodum off daha saç modelime falan karar vermedim kına sarkım yok ortada bii sürü eksiğim var çiçeğim falan yok daha anaammm yandım bennnnn

heyy canım merhabaaaa:)))))) biz de bizi unuttun sandık. ya özlem ben de koşturmacadayım davetiye dağıt gelinlik çeyiz ev vs off stresteyim kınamda da arkadslarımın işi çıktı hep onun stresi içindeyim öffffffff neyse ya kuaföre mi 1saat önce gi,delim yavrucum anlamadım bi de sıcaklara kaldık biz npcaz bilemiyorum.

Ayy cnmm yaa bu koşturmacalar güzel oluyo ama düğün günü ve kına günün yapacağın koşturmaca daha sinir emin ol :)))

Bu arada kuaför sana sabah 11 de gel dediyse 10da git sen

özlem kızım fotolarından eklesene yav merak ediyoruz ama makyajın saçın güzel olmuş bence. demek kendi kirpik taktı he aldı mı parasını ben de kendim alayım diye düşünüyodum off daha saç modelime falan karar vermedim kına sarkım yok ortada bii sürü eksiğim var çiçeğim falan yok daha anaammm yandım bennnnn

Provaya gittiğinde istediğinin tam aksi bişey çıkıyo ztn :)) Kızz onlar taktı kirpik ama parasını aldı tabii almazmııı fotoların hepsini bende alamadım emme internetim bağlansın ozaman eklerim senin kaçındaydı düğün cnm

yavrum benim düğün 19haziranda kınam12sinde az kaldı valla yaaa. benim randevum 10bucuktu en gec 10da gidelim ozman biz çünkü 1bucukta çıkmam lazım 2de foto çekilcek fenerbahcede. buara fenerbahçe nası gecti ii miydi kız 15inde hava kapalıydı galiba ogün hep aklımdaydın valla:))) güneş çıksın dedim kızın şansınaaa

yavrum benim düğün 19haziranda kınam12sinde az kaldı valla yaaa. benim randevum 10bucuktu en gec 10da gidelim ozman biz çünkü 1bucukta çıkmam lazım 2de foto çekilcek fenerbahcede. buara fenerbahçe nası gecti ii miydi kız 15inde hava kapalıydı galiba ogün hep aklımdaydın valla:))) güneş çıksın dedim kızın şansınaaa

yaaa sormaa ne fenerbahçeydi ama gidimedikki kuaförden çıktık yağmur atıştırdı bizde gittik stüdyo die adam bizi evlendirmenin arkasında bi yeşilliğe götürdü :)) orada çekildik şansa eve gittik güneş açtı :))))) balayıda bulutluydu hep :) nekadan şanslıyım demiiiiii

:))))beyaz bı yelpaze al ben oyle yapcam:))))

öncelıkle slm öyle söyleyeblırsın yada bırıne arat nısan basını nekadara yapıosunuz dıe bı sor bıde normal topuz ve makyajı sorr elbısen fazla abıye dıılse zaten hıc söyleme nısan bası olduunu zaten makyaj herkese profesyonel yapılıo ozlem cook memnun kalmısresımerıde süperrrdı benımde 26hazıranda duğunum sayanoraya ran.aldık oraya gıt derım canım cooook arastırdım cunkuu sonunda buraya karar verdık kızlarla sımdıden mutluluklar allah tamamına erdırsınn cokkk zor işlerr söylimm daha cooookk kosturucan coookk:))

Selam,

Biliyorum daha çok koşuturacam ve de sizin yazıalrı okudukdan sonra daha bir korktum :) Cevrem de yakın zamanda evlenen kimse yok herkessin bır 4 yıl mazısı var. :) Ben de internetten araştırarak yapıyorum ve yapcam :)

sayanorayı aradım makyaj ve sac toplam 110 dedi. Bırde bagdat cadesinde İlker Yavrutürk dye bir yer var resimler de ki makyajlar çok güzzel. Saclarda fena degil benim için onemli olan makyaj çünkü topuz yapamazlar ise acıttım dalgalı fon yaptırı kapatırım olayı ama makyaj cok onemli o zaman hiç bir sey yapamıyorsun işte :)

İlker Yavrutürk kufor re fiat sordum nişan dedim tabi o da makyaj 80 sac 120 olur dedi ama İlker yaparsa yani patron. Eger diger insanlar yaparsa yarı fiatina oluyor. bilmiyorumkismile

Bunlara Nişan dedim çunku şimdi nişan demiyecem onemsiz bir makyaj olacak ya da saç cıldırım herhade :)

Süreki gittigim bir kufor vaR. makyaj için orya guvenmıyorum ama nişandan once arkdaşın dugunu var bır orda deneme yapcam bakalım nasıl yapıyorlar :)

Hı birde porsenel makyaj var mış onun hakkında bilginiz var mı?

Hepinize kolaylıklar dillerim ve sagollun bilgiler için...

Selam,

Biliyorum daha çok koşuturacam ve de sizin yazıalrı okudukdan sonra daha bir korktum :) Cevrem de yakın zamanda evlenen kimse yok herkessin bır 4 yıl mazısı var. :) Ben de internetten araştırarak yapıyorum ve yapcam :)

sayanorayı aradım makyaj ve sac toplam 110 dedi. Bırde bagdat cadesinde İlker Yavrutürk dye bir yer var resimler de ki makyajlar çok güzzel. Saclarda fena degil benim için onemli olan makyaj çünkü topuz yapamazlar ise acıttım dalgalı fon yaptırı kapatırım olayı ama makyaj cok onemli o zaman hiç bir sey yapamıyorsun işte :)

İlker Yavrutürk kufor re fiat sordum nişan dedim tabi o da makyaj 80 sac 120 olur dedi ama İlker yaparsa yani patron. Eger diger insanlar yaparsa yarı fiatina oluyor. bilmiyorumkismile

Bunlara Nişan dedim çunku şimdi nişan demiyecem onemsiz bir makyaj olacak ya da saç cıldırım herhade :)

Süreki gittigim bir kufor vaR. makyaj için orya guvenmıyorum ama nişandan once arkdaşın dugunu var bır orda deneme yapcam bakalım nasıl yapıyorlar :)

Hı birde porsenel makyaj var mış onun hakkında bilginiz var mı?

Hepinize kolaylıklar dillerim ve sagollun bilgiler için...

porselen makyaj la profesyonel arasında fark yok ben arastırdım. o porselen dedıklerı tamamen makyaj malzemesıyle alakalıymıs.ama sen yınede bı sor ılkere istersen nısanı fazla abartılı bısey dusunme porselen falan gıbı yanı bunun bırde düğünü var asıl orda değişik olman lazım:)))))

Back