• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

kızlarrrrrrr. özlemmm nerde kız fotoların çok merak ettim ben niye göremiyorummm mutluluklar dilerim canımmm. baharcım napalım biz de evi kuruyoruz eşyalar geliyo bi yemekodamı z kaldı ama çok yorucu canımız çıkıyo daha bsürü eksik var 1ay var inş hallederiz. bakalım allah yardım etsin. sen nasılsınnn:)))

kızlaaaaaaaaaaaarrrrr :)))))))))
ben geldim htatildeyiz şansımıza hava kötüü ühühühü yanamicam

baharcımmmm teşekkür ederiimmm resimlerimi ben daha göremedim ama :(

tuğbacımm döneyim eve hemen eklicem

ayyy kızlar bu arada balayınızı nereye ayarladınız bilmiyorum ama voyage sorgun kesinlikle ve kesinlikle mükemmel bir otell bayıldık

sürekli kokteyller içkiler içiyoruz :)))) beleşya hepsini deniyoruz eheheh öpüyorum sizleri

ayyy kızlar bu arada balayınızı nereye ayarladınız bilmiyorum ama voyage sorgun kesinlikle ve kesinlikle mükemmel bir otell bayıldık

sürekli kokteyller içkiler içiyoruz :)))) beleşya hepsini deniyoruz eheheh öpüyorum sizleri

biz henüz ayarlayamadık canım yaa yurtdışını düşünüyoruz ama bakalım belkıde yurtiçi olur kısmet herseyy sana ııyı tatıller kendıne ıyı bakk bol bol dınlen stresını at :))))ben şimdiden cook yoruldum:((

kızlarrrrrrr. özlemmm nerde kız fotoların çok merak ettim ben niye göremiyorummm mutluluklar dilerim canımmm. baharcım napalım biz de evi kuruyoruz eşyalar geliyo bi yemekodamı z kaldı ama çok yorucu canımız çıkıyo daha bsürü eksik var 1ay var inş hallederiz. bakalım allah yardım etsin. sen nasılsınnn:)))

valla benımde şimdiden canım çıktı yarın evi temizlemeye gıdıcezz ama cooook hastayım boğazım ağrıo halsızim napcam bılmıorum haftasonu esyalarımız gelıo halledersınız ya sıkma canını herşey bıranda olmuyomus bunu öğrendimm :))))

evet canım bir anda olmuyo ben de bu hafta çok yoruldum bisürü sey var yapmam gereken. allah yardım etsinnnn

kızlaaaaaaaaaaaaarrrr kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $31119_392581314332_650799332_3832936_5703942_n.jpg
    $31119_392581314332_650799332_3832936_5703942_n.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $31119_392581259332_650799332_3832929_4069440_n.jpg
    $31119_392581259332_650799332_3832929_4069440_n.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $31119_392581239332_650799332_3832926_1791220_n.jpg
    $31119_392581239332_650799332_3832926_1791220_n.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 58
yavrum seni söle yakından görelim ya kınanda falan yok mu resmin çokgüzel olmuşssun bence. bi de nikah masanız da güzelmiş:)zemuszemus

kız tuğba sende sorsana bıseyler 1haftan kaldı sıteyede pek gıremıosun kosturmaktan dımııı:))) çok yorucu işler valla ya özlem atlattı ohhhh negüzell bak sende düğünden hemen sora fotolarını koy olurmu senıde görelımm.

Selamlar,

Oncelık hayyırlı olsun Ozlem ve diger arkdaşlarra kolaylıklar dillerim...

benım de haziran sonu Nişanım var ve anadolu yakasında kufor arıyorum .. Sız ugrkan ve sedaoray arasında bir tercih yaptınız sanırım. ozlem bırıne gıttı ama hangısıne gıttınız tam olayı anlayamadım.

Kufor ve makyaj konsunda yardımcı olabılırmısınız..

kız tuğba sende sorsana bıseyler 1haftan kaldı sıteyede pek gıremıosun kosturmaktan dımııı:))) çok yorucu işler valla ya özlem atlattı ohhhh negüzell bak sende düğünden hemen sora fotolarını koy olurmu senıde görelımm.

canımmm evet koşturuyoruz ama bana daha var 12sinde kınam 19unda nikahım var ama yoğunum yaa. eşyalar yeni geldi. gördüğüme göre özlem güzel olmuş darısı başımıza. canım ben takma kirpik alıp götürcem valla takar artık inşallah kınaya da orayua gtmeyi düşünüyorum normal şekilde randevu alıp. özlem girmiyo ki hiç soru soralım yaa:)

sayanorayla anlaştık canım erenköy sayanora

Anladım canım, ben uzun zamandan beri yurt dışında yaşıyordum. ve Goztepe de 5 ay beri kalıyorum. ben Nişanım için sacımı ve makyajımı yaptıracam bana dediler ki kufore gidince oyle söyleme yoksa çok pahalıya yaparlar dediler. Gerçekden oyle mı oluyor. Ben kuföre bır arkadaşın dugunu için yaptırcam desem olurmu kıyafetım cok abiye degil çünkü..

Makyaj yaptırıken sayanorayda kendi malzemelerımızı mı goturuyoruz?

Anladım canım, ben uzun zamandan beri yurt dışında yaşıyordum. ve Goztepe de 5 ay beri kalıyorum. ben Nişanım için sacımı ve makyajımı yaptıracam bana dediler ki kufore gidince oyle söyleme yoksa çok pahalıya yaparlar dediler. Gerçekden oyle mı oluyor. Ben kuföre bır arkadaşın dugunu için yaptırcam desem olurmu kıyafetım cok abiye degil çünkü..

Makyaj yaptırıken sayanorayda kendi malzemelerımızı mı goturuyoruz?

öncelıkle slm öyle söyleyeblırsın yada bırıne arat nısan basını nekadara yapıosunuz dıe bı sor bıde normal topuz ve makyajı sorr elbısen fazla abıye dıılse zaten hıc söyleme nısan bası olduunu zaten makyaj herkese profesyonel yapılıo ozlem cook memnun kalmısresımerıde süperrrdı benımde 26hazıranda duğunum sayanoraya ran.aldık oraya gıt derım canım cooook arastırdım cunkuu sonunda buraya karar verdık kızlarla sımdıden mutluluklar allah tamamına erdırsınn cokkk zor işlerr söylimm daha cooookk kosturucan coookk:))

Back