Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım mınıbus caddesınde tam onunde ındırıo zaten karsıya gecc ben yakama kırmızı gul takımm:)))))))
önünde bekleriz özlemle senı yaa merak etme
bende öptümm yarın orada olmayan düğünden önce kilo alsın :)))))))))))))
cook sevindim canım yaaa aminn ınsallah emınim oyledır benımkınede az kaldı ay sonunda esyalarım gelıo haftaya beyaz esyaları kurduruyorumm hersey coooooooooook guzel olur ınsallah heyecan varmı :))) ????kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr çeyizim gitti bugün evim çok güzerl olduuuuu :))))) en kısa zamanda resimlerini çekip göstertcem size çokl zevkli çok hevesli heyecan vericiydi haydinn darısı başınızaaaaaaa öpüyorum sizleri
bence son gündede olmucak bende nişanımda gayet sakındım onlar gelınce heycanlanırım demıstım ama hıccc olmadı ogun heycandan cok duygusal olursun canım bendede hıccc heycan yok hayırdır ınsallah amannn bosver heycanlı olursak hersey bırbırıne gırer bence oyle dıılmıkaydirigubbakcemile3Yaaa tuhaf bir şekilde hiç heyecan yok anlayamadım gitti ben ki herşeyde okadar çok panik yaparımki allah sonumu hayretsin panik yok sanırım son gün olacak :))) kasıp kavurcam ortalığı :))))))
ayyyyy özlemmm gözün aydııın gule gule otur fotolarını bekllıyoruz bizde bu hafta temizlik yapcaz ceyizını kamyonetle falan mı goturduuunnn:)
bence son gündede olmucak bende nişanımda gayet sakındım onlar gelınce heycanlanırım demıstım ama hıccc olmadı ogun heycandan cok duygusal olursun canım bendede hıccc heycan yok hayırdır ınsallah amannn bosver heycanlı olursak hersey bırbırıne gırer bence oyle dıılmıkaydirigubbakcemile3
selam şekerim mumlarımı yaptım düğünden sonra resimleri koycam mumlar çok güzle oldular ama az yaptım sadece arkadaşlarıma vericem :))) 8 tane filan herkeze bi tane provamı yaptık adamın dediği gibi istediğim düz model bana hiç yakışmadı :)) dağınık bi model yaptı onu yapcam eklerim anacım resimleri sanki şimdi heyecan başladı öpüyorum düğünden sonra görüşürüz tüyo veririm sizlere .))))))))))))