• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

bende öptümm yarın orada olmayan düğünden önce kilo alsın :)))))))))))))

::))))))))))))))) olurrr alsın valla canımbelkı gulsah gelmeyebılır cemreyı almaya kuzenı gelcek buyuk ıhtımal ben senı benzıncının onunde beklımm olurmu orda bulusur gıderız oraya gelmım tekrar olurmu?

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr çeyizim gitti bugün evim çok güzerl olduuuuu :))))) en kısa zamanda resimlerini çekip göstertcem size çokl zevkli çok hevesli heyecan vericiydi haydinn darısı başınızaaaaaaa öpüyorum sizleri

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr çeyizim gitti bugün evim çok güzerl olduuuuu :))))) en kısa zamanda resimlerini çekip göstertcem size çokl zevkli çok hevesli heyecan vericiydi haydinn darısı başınızaaaaaaa öpüyorum sizleri
cook sevindim canım yaaa aminn ınsallah emınim oyledır benımkınede az kaldı ay sonunda esyalarım gelıo haftaya beyaz esyaları kurduruyorumm hersey coooooooooook guzel olur ınsallah heyecan varmı :))) ????

Yaaa tuhaf bir şekilde hiç heyecan yok anlayamadım gitti ben ki herşeyde okadar çok panik yaparımki allah sonumu hayretsin panik yok sanırım son gün olacak :))) kasıp kavurcam ortalığı :))))))

ayyyyy özlemmm gözün aydııın gule gule otur fotolarını bekllıyoruz bizde bu hafta temizlik yapcaz ceyizını kamyonetle falan mı goturduuunnn:)

Yaaa tuhaf bir şekilde hiç heyecan yok anlayamadım gitti ben ki herşeyde okadar çok panik yaparımki allah sonumu hayretsin panik yok sanırım son gün olacak :))) kasıp kavurcam ortalığı :))))))
bence son gündede olmucak bende nişanımda gayet sakındım onlar gelınce heycanlanırım demıstım ama hıccc olmadı ogun heycandan cok duygusal olursun canım bendede hıccc heycan yok hayırdır ınsallah amannn bosver heycanlı olursak hersey bırbırıne gırer bence oyle dıılmıkaydirigubbakcemile3

ayyyyy özlemmm gözün aydııın gule gule otur fotolarını bekllıyoruz bizde bu hafta temizlik yapcaz ceyizını kamyonetle falan mı goturduuunnn:)

çookkk sağol şekercimmmm kızz daha mutfağı az çok düzeltebildik kendi isteğimize göree tabiii :)) o gün herkez kendi kafasına göre yerleştirdi karışmadık şimdi bize toparlaması kaldı hele yatak odasına daha hiç giremedik felaket karışık yerleşmiş orası bitircek bizi ooff off ama varyaa kızlar süper bişey zevkle yorulmadan yapıyosun kendi evin olunca :)))

eevet nişanlım kamyon tuttu öyle götürdük okadar fuzuli şeyler almışımki :)))) ehehehe ama heves işte.. Sizlerede kolay gelsin kızlar öpüyorummmmm

bence son gündede olmucak bende nişanımda gayet sakındım onlar gelınce heycanlanırım demıstım ama hıccc olmadı ogun heycandan cok duygusal olursun canım bendede hıccc heycan yok hayırdır ınsallah amannn bosver heycanlı olursak hersey bırbırıne gırer bence oyle dıılmıkaydirigubbakcemile3

ehehehehe evet cnm aynen öylee valla gerçi ben pek duygusal olacağımıda sanmıyorum ama kaydirigubbakcemile3 belki düğün çıkışı biraz olur ehehehehhehehe

ühühüühüüh kızzlaaaaaaaaaaarrrrr son gün geldi çattı yarın kınaaa :))) kız bahar akşam bizim kızları eve götürcem sende gel istersen :))) görersin evimi

özlemcim güle güle otur inşallah umarım kınan da çok güzel olur:) mumlarını yaptın mı:) biz de eminönüne gttk davetiye nikah sekeri falan hallettik. bisürü eksik var hala ben heyecanlıyım valla bugün de evimizi temizledik haftasonu eşyalar tüller geliyo özlemm sacına prova yaptırdın mı kısss ay inş her sey güzel olacak canımmm

selam şekerim mumlarımı yaptım düğünden sonra resimleri koycam mumlar çok güzle oldular ama az yaptım sadece arkadaşlarıma vericem :))) 8 tane filan herkeze bi tane provamı yaptık adamın dediği gibi istediğim düz model bana hiç yakışmadı :)) dağınık bi model yaptı onu yapcam eklerim anacım resimleri sanki şimdi heyecan başladı öpüyorum düğünden sonra görüşürüz tüyo veririm sizlere .))))))))))))

canım senin bugü n kınan var dimi oh süper keyfini çıkar. tamam düğünden sonra görüşürüz öptüm:)

selam şekerim mumlarımı yaptım düğünden sonra resimleri koycam mumlar çok güzle oldular ama az yaptım sadece arkadaşlarıma vericem :))) 8 tane filan herkeze bi tane provamı yaptık adamın dediği gibi istediğim düz model bana hiç yakışmadı :)) dağınık bi model yaptı onu yapcam eklerim anacım resimleri sanki şimdi heyecan başladı öpüyorum düğünden sonra görüşürüz tüyo veririm sizlere .))))))))))))

allah mutlu etsın canım 1ay kaldı,provaydı,gelınlıktı derkeeeeennnn bak evlendın şimdi balayndasın resımlerını gordumm:)))) harıka olmussun kına fotolarında super elbısen cook yakısmısss darısı tuğçeyle bana öptümmmm balayından sora burda ol :))

Back