• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

özlem kız ben kınaya da sayanoraya gidim diorum şimdi benden çok mu para alırlar. ya da arım yer ayırtim sorarsa arkadslarla eğlence var derim üfüfüüfüffü

özlem kız ben kınaya da sayanoraya gidim diorum şimdi benden çok mu para alırlar. ya da arım yer ayırtim sorarsa arkadslarla eğlence var derim üfüfüüfüffü

sen söyle çingnelik yap belki normal para alırlar bana öyle yaptılar kına parası almadı 80mi ne verdim

tuğbacım saatler kaldı.inşallah çook mutlu olursunn resımlerını beklıorum bı ben kaldım.provan nasıl gectı hepsını son detayına kadar ıstıorummmm..

Ayyy cnm benim mutluluklar dilerim sana... Herşey gönlünce olsun bianem hadi iyi eğlenmeler sen hiç bişey anlamayacaksın nasılsa :))))

kızlaarrr sıra bende cokk streslıyım bendeee stresten başım dönüo pazartesı sac provam var özlemcıımm gelsene sende

kızlar ben daha aramadım yaa pers gtmeyi düşünüyorum yarın arıcam bakalımm sen baya erken davranıyosun baharrr

kızlar ben daha aramadım yaa pers gtmeyi düşünüyorum yarın arıcam bakalımm sen baya erken davranıyosun baharrr

erken derken pazartesıı gidicem 4gün kalıo sonra zaten çarşamba imam nikahı var baska yerde sacımı boyatıcam bakım falan derkenn vaktım kalmıo baska, alısverıs falan yapcam balayı ıcın cok yoğunum eyvahedigeldismile

kızlar benim moralim çok bozuk yaa:( balayına gidemiyoruz bavuluma kadar hazırdı . nişanlım askeri kullar sınavına gircek 24 25inde:( çok moralim bozuk tatilimiz ynadı nişanlımla da kavga ettim kaç gündür ağlıyorum:(

her seyim güzel gidiyo derken resmen nazar değdi moralim sıfır gelinliğimi aldık bugün yarın saç provam var ağlamaktan gözlerim şişti nişanlım da hiç taviz vermiyo çok sinirliyim o gün nasıl gecicek bilmiyorum öyle iştee.............senağlama

Back