evet ikisini birden alıyosun ama benim duvağı öylesine tuttular çokta gerek kalmadı ona üstüne üstlük kırıştı duvağım :)
hmmmmmmmmm.götürmesemmıkı acep:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ikisini birden alıyosun ama benim duvağı öylesine tuttular çokta gerek kalmadı ona üstüne üstlük kırıştı duvağım :)
kızlarrrr ben duvagımı yere kadar seçtim bi de işki yandım valla oynarkenkaydirigubbakcemile3
özlem kız ben kınaya da sayanoraya gidim diorum şimdi benden çok mu para alırlar. ya da arım yer ayırtim sorarsa arkadslarla eğlence var derim üfüfüüfüffü
özlem kız ben kınaya da sayanoraya gidim diorum şimdi benden çok mu para alırlar. ya da arım yer ayırtim sorarsa arkadslarla eğlence var derim üfüfüüfüffü
kızlarr yarın kınam var nikah haftaya proaya gtmedm daha stresliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
kızlaarrr sıra bende cokk streslıyım bendeee stresten başım dönüo pazartesı sac provam var özlemcıımm gelsene sende
kızlar ben daha aramadım yaa pers gtmeyi düşünüyorum yarın arıcam bakalımm sen baya erken davranıyosun baharrr
kızlar ben daha aramadım yaa pers gtmeyi düşünüyorum yarın arıcam bakalımm sen baya erken davranıyosun baharrr