• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

Merhabalr düğün hikayesi fotoğrafları çekiyorum ve Uğurkan kuaför benim şu ana kadar gördüğüm en başarılı kuaförlerden 8 gelinim saçını orada yaptırdı ve hepsi inanılmaz olarak ayrıldı kuaförden sadece saç değil makyaj konusunda da çok başarılılar hatta sanırım çektiğim fotoğrafları buraya ekleyebilrim önceki ve sonraki haller olarak...fiyat olarak da gayet uygun...ben bana danışan ve yakın olan tüm gelinlerime kesinlikle önce orayı öneriyorum...

Merhabalr düğün hikayesi fotoğrafları çekiyorum ve Uğurkan kuaför benim şu ana kadar gördüğüm en başarılı kuaförlerden 8 gelinim saçını orada yaptırdı ve hepsi inanılmaz olarak ayrıldı kuaförden sadece saç değil makyaj konusunda da çok başarılılar hatta sanırım çektiğim fotoğrafları buraya ekleyebilrim önceki ve sonraki haller olarak...fiyat olarak da gayet uygun...ben bana danışan ve yakın olan tüm gelinlerime kesinlikle önce orayı öneriyorum...

hehe kimleri görüyorum burada :)
fotografcim sibel abla .. söylemistin ugurkan diye
ekleye bilirmisin bi bakalim abla?

Duygucum selam..:))
Evet sana da önermiştim...:))
Gelinlerin sonraki halleri var yanımda (Face sayesinde..:)) )ama ilk giriş halleri yok bu hafta dışarıdayım ama cuma akşamı ilk ve son halleri olarak eklerim söz..:))

Duygucum selam..:))
Evet sana da önermiştim...:))
Gelinlerin sonraki halleri var yanımda (Face sayesinde..:)) )ama ilk giriş halleri yok bu hafta dışarıdayım ama cuma akşamı ilk ve son halleri olarak eklerim söz..:))

merakla bekliyorum ablacim cok cok sagol :)

İşte örnekler...

Eklentiler

• $001-20110319-234608.jpg
    $001-20110319-234608.jpg
    134,9 KB · Görüntüleme: 93
  • $002-20110319-233842.jpg
    $002-20110319-233842.jpg
    143,7 KB · Görüntüleme: 89
  • $001-20110319-235613.jpg
    $001-20110319-235613.jpg
    127 KB · Görüntüleme: 88
  • $001-20110319-234921.jpg
    $001-20110319-234921.jpg
    122,3 KB · Görüntüleme: 91
  • $001-20110320-000923.jpg
    $001-20110320-000923.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 103
  • $001-20110320-001142.jpg
    $001-20110320-001142.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 102
makyajlara bittim bayildim.. sac modelleride güzel ama benim tarzim deyil..
istedigim sac modelini mail aticam bakalim yapabiliriz derlermi.. gerci niye yapamasinlar dimi :)
tamam canım sen iyice bak içine sinerse karar verirsen,makyöz ismi de veririm Uğurkan daki..bu makyajların çoğu onun elinden çıktı..:))

Merhabalar;
Bende 17 nisanda evleniyorum kısmetse:)
Göztepe Uğurkandan aldım randevümü acaba tavsiye ettiğiniz makyöz arkadaşın ismini bende öğrenebilirmiyim :))

Merhabalar;
Göztepe Uğurkandan aldım randevümü acaba tavsiye ettiğiniz makyöz arkadaşın ismini bende öğrenebilirmiyim :))

merhaba canim.. öncelikle hayirli olsun..
mümkünse dügününden sonra resimlerini gösterirmisin bana? bende orayi düsünüyorum belki kararimda yardimci olur ...

Merhabalar;

malesef mesaj sayım yeterli omadığı için özel mesaj gönderemiyorum...:S
xxxxxxxxx adresine mail atarsanız bilgilendiririm ya da duygu hanım size yardımcı olabilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
sibelgrny teşekkürler mesajınız ulaştı :)

Duygus57 tabiki 10 gün içerisinde atabilirim fotoğraflarımı sanırım :) umarım yardımcı olur, gerçi ben hala model konusunda karar verememişken bana ne kadar yardımcı olabilirler bilemiyorum ama :))

sibelgrny teşekkürler mesajınız ulaştı :)

Duygus57 tabiki 10 gün içerisinde atabilirim fotoğraflarımı sanırım :) umarım yardımcı olur, gerçi ben hala model konusunda karar verememişken bana ne kadar yardımcı olabilirler bilemiyorum ama :))

topuzmu istiyosun yoksa böyle daginik topuz veya acik mi birakmak istiyosun ?
ben topuz istiyorum derli toplu oluyo öyle..
bakalim ya.. su kuaförüde bulsaydim derinden bi oh cekicem ama aramaktayim :(

canım topuz düşünüyorum ama bilmiyorum hala karar veremedim nasıl birşey istediğime :(
ama kuafördeki ilgi alaka çok iyi şimdilik bakalım o gün de inş güzel olur herşey :)
az kaldı pazar düğünümüz var, kısmetse fotoğraflarımıda eklerim :)

canım topuz düşünüyorum ama bilmiyorum hala karar veremedim nasıl birşey istediğime :(
ama kuafördeki ilgi alaka çok iyi şimdilik bakalım o gün de inş güzel olur herşey :)
az kaldı pazar düğünümüz var, kısmetse fotoğraflarımıda eklerim :)

ooo süper bisey kalmamis ya heycan doruktadir simdi :D
simdi bende heycan yaptim kendim nasil olucam acaba :)
mutlaka ekle fotograflarini canim benimle paylas memnun kaldinmi kalmadinmi

ben sayanoradan memnun kaldım saçım makyajım abartılı olmadı ama şu resimlerdeki ilk gelini çok beğendim hani gelin saçını yandan topuz yaptıran çok hoş olmuş. uğurkan da iidir. benden size tavsiye saçınızı tam topuz yaptırın çünkü bukleler düşebilir:)

merhaba arkadaslar ben de 15 mayısta ki düğünüm için ugurkan ile anlaştım.umarım memnun kalırım .provayada gıttım. gercı provada ıcıme sınen bısey olmadı ama makyaj fılan yapılmadıgından olabılır.bılmıyorum kafam cok karısık .

Back