ugur böcügü'müz evlenıyor

duygu bugun yenı aşkıyla buluşmak için süslenmekte sonkez aynaya bı göz atım demış ve konuşma provaları yapıyo

Yüce Rabbimiz! Hayatlarını Sen'in masum kullarına düşmanlık etmeye bağlamış, vatanımıza ve milletimize kasteden din ve diyanet düşmanlarını bütün teşebbüslerinde hezimete uğrat.. onları sarsıntı üstüne sarsıntıya maruz bırak.. Birlik ve düzenlerini boz.. Hepsini bölük-pörçük et.. Birbirlerine düşür.. Kirli emellerine ulaşmalarına müsaade etme ve o insanlık mahrumu zavallılara karşı her zaman biz kullarını nusretinle te'yîd buyur! Amin!..(CUMANIZ MUBAREK OLSUN)

böcük hayırlı cumalar ...gercı cumada bıtmek uzere ama ...bıraz gec kaldım...temızlık ..alısverıs derken....bu vakıt oldu...sen ne yapıyosun böcücküm...

böcük hayırlı cumalar ...gercı cumada bıtmek uzere ama ...bıraz gec kaldım...temızlık ..alısverıs derken....bu vakıt oldu...sen ne yapıyosun böcücküm...

ortam çok gergın patronum dun patlamada askerlık arkdasını kaybettı ağladı sınırlı dün yoğun bakımdayken gıttı bugun vefat etmış köye gtcek sımdık sonra mallarla ılgılı sorun yasaık ortam gelırdı bağıran çağıran sonra romatızmam ağrıyo ılac yazdrmaya gıttım sıra bıtmıssenağlama ve ılaclarım cok pahalı bu kadr kötuluğe bı ıyılık yarın maas alcam ama sancım var yarın halamda gelcek:1no2:

canım ya bayagı zor ve uzucu durumlar olmuşşş...allah rahmet etsın o kişiye...
sanada gecmış olsun canım..zaten o hala olur olmadık ıkı arada gelır....
agrısı sancısı öldurur adamı...sıcak tut kendını...:1hug:

ahhhh böcük vahhh böcükk cnm benim kıyamam
hasta oldun kısssssssss agrıyomuuu cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…