ıyı aksamlar dugunculer bugun anca ugradım ne alemdedugun
bu böcük evlenecekte bende görecem ömrüm yetmez gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyı aksamlar dugunculer bugun anca ugradım ne alemdedugun
akşam dedın ya bende anam ne dıo bu dedım :1shok: neyse kış oldu aksam olduıyı aksamlar dugunculer bugun anca ugradım ne alemdedugun
bu böcük evlenecekte bende görecem ömrüm yetmez gibi
duygu evde kalcanı anlamış olcakkı kendıne baska cıns bulmuş
yazık bana acılen bırını bulmalıyım...kıs böcğk bugun cok hoş bırıyle tanıstım....cıddıyım...ınankı...Şeniz
uyyy:1shok: hayrlı işler sana nan bızı ayakta uyutuyon sen bee:jeyyar: neresı hoş olan anlat bakım hemen:1closedeyes:
yakısklı guzel temız gıyımlı guzel konusuyor...terbıyelı gıbı...hosoma gıttı kız böcük...
acaba o benden hoslandımı ...yaa....
bugun oglenden sonra ızınlıydım...alıs verıs yaptık..arkadasımla...
bır yere oturduk cay neyım ıcelım dıye...
baska arkadasla karsılastık onun arkadasıymış.:1shok::jeyyar:..aaaahhh ooooooffffffff oooooooyyyy anam oooooooyyyyyhihoyyyt
ayhadı hayrlısı ama benden once evlenmeye kalkma düğünu basarım
sadece bır hoslantı canım dur bakalım...ne olıcek ayrıca o benımle ılgılı ne dusunuyor bılemem...kendı kendıme gelın guvey oluyom...
etkılı nan adamı bıda böle fırsat gecmez bılesın ınsanın elıne bu arada kesın kez bekardı demı:uhm:
kız tabıkı bekar...ne ısım olur evlıyle allah korusun tobe tobe.......klava:
ama bakalım ne olucak...oyle kendı kendıme sevınıyom be böcük...
sevgılısı fılan varmı yokmu bılemem....ama varsa bıle...aman benden uzak olsun sevdıgıyle olsun ıstemem...asla kesınlıkle olamazda zaten..