ugur böcügü'müz evlenıyor

Böcük ve damat tartışır ayrı yatarlar senağlama
tamyuklehay22775b15dwe7.jpg

uyyy:1shok: hayrlı işler sana nan bızı ayakta uyutuyon sen bee:jeyyar: neresı hoş olan anlat bakım hemen:1closedeyes:

yakısklı guzel temız gıyımlı guzel konusuyor...terbıyelı gıbı...hosoma gıttı kız böcük...
acaba o benden hoslandımı ...yaa....
bugun oglenden sonra ızınlıydım...alıs verıs yaptık..arkadasımla...
bır yere oturduk cay neyım ıcelım dıye...
baska arkadasla karsılastık onun arkadasıymış.:1shok::jeyyar:..aaaahhh ooooooffffffff oooooooyyyy anam oooooooyyyyyhihoyyyt

yakısklı guzel temız gıyımlı guzel konusuyor...terbıyelı gıbı...hosoma gıttı kız böcük...
acaba o benden hoslandımı ...yaa....
bugun oglenden sonra ızınlıydım...alıs verıs yaptık..arkadasımla...
bır yere oturduk cay neyım ıcelım dıye...
baska arkadasla karsılastık onun arkadasıymış.:1shok::jeyyar:..aaaahhh ooooooffffffff oooooooyyyy anam oooooooyyyyyhihoyyyt

ayhadı hayrlısı ama benden once evlenmeye kalkma düğünu basarım

etkılı nan adamı bıda böle fırsat gecmez bılesın ınsanın elıne bu arada kesın kez bekardı demı:uhm:

kız tabıkı bekar...ne ısım olur evlıyle allah korusun tobe tobe.......:eek:klava:
ama bakalım ne olucak...oyle kendı kendıme sevınıyom be böcük...
sevgılısı fılan varmı yokmu bılemem....ama varsa bıle...aman benden uzak olsun sevdıgıyle olsun ıstemem...asla kesınlıkle olamazda zaten..:kızgın:

kız tabıkı bekar...ne ısım olur evlıyle allah korusun tobe tobe.......:eek:klava:
ama bakalım ne olucak...oyle kendı kendıme sevınıyom be böcük...
sevgılısı fılan varmı yokmu bılemem....ama varsa bıle...aman benden uzak olsun sevdıgıyle olsun ıstemem...asla kesınlıkle olamazda zaten..:kızgın:

olm yanlıs anlama nan öle dımek ıstemedım erkeklere guven olmas neyse nasılsa senden hoşlandıysa senı sorar demı yaa:eek: azcık cılve yapsaydınn :roflol:

X