ugur böcügü'müz evlenıyor

Damat bekarlığa veda partisinde

102804fg4fp6ip0.jpg

ben geldımm bılıyom hasretımde tasmalar eskıttınız :roflol: ama ıste geldım
kanka dedık bağrımıza bastık dedıklerını okumadım sanma :mymeka:
belınayım saol cnm bak gordun mu dost varmıs amadüşmanlaırda cokmus ahh ahh kanka dedıklerımı neler dıo arkdamdan
neyssem hepınızı cok ozledım sızden ayrı ıken ceyıs aldım resımlerınıde koydum bakın emı evlılık hazrlığnda ceyıs resımlerını bölumunde gelın geldığne gore düğüne devamm sositososito

amanda aman güzel gelinim gelmiş kıyamam ben ona bi daha özletme kendini sensiz olmuyor be gelin aradım seni ŞenizŞeniz

ahh ahh sızı nasıl ozledım sorman laa hıc aklıma gelmzdı cemreyı bılem özluycemm:roflol: ama ıste gıymetımı bılın dıe azcık yok oldum neysem donusm muhtesem olcak ıns anam kk nedn yavas benım pcde yaa bı saate bı sayfa acılıyo ısyerınde öle deıl sızdede mı ole yoksa tek bende mı :uhm:

kiz böcük hg nasil özledik eni bir bilsen kiz(biz msn dede görüstük ama caktirma) :jeyyar: :jeyyar:
ne zaman geldin beeee benim pcde aynen saatte aciliyo sayfa tekrar hg kiz a.s.

amanda aman güzel gelinim gelmiş kıyamam ben ona bi daha özletme kendini sensiz olmuyor be gelin aradım seni ŞenizŞeniz

hee kaynana dırdırından bıktım napım bıda yapma bende gtmem:roflol: yok gıtmem yanı ıns mahpusluk kötuymüş kadermahkumu olduk napak buda bıttı sımdık geldım gayrıı :nazar:

7879hosgeldin1.gif

hosgeldın böcügüm...nasılda...parmaklıklar arasında gunlerın nasıl gectık....
ve yasasın ozgurluk...böcük...

böcügüm ceyiz hemen hemen hazırr hadii senden dügün resimlerime bakın kızlarrrrrrrrr haberini bekliyorumyerimseniben

böcük hoşgeldin kız. annen seni eve hapsetmiş. öyle duydum. demek genel af çıkmış.
damat da seni kurtaramayınca kendini okumaya vermiş.

zamparavv2.png
w450.png
[/IMG]

gunaydın gacılarr ayy ne guzel resımler koymuşunuz yaww alla tam mahpuslukk:)
sımdık kahvaltı edemde gelem benı ozleyın anacım

17.gif

gunaydın...böcük ve herkesler....kızzz...hosgeldın dıyede resım attım ama gormemısın...
yoksan mapus degıstırdımı....
neyse tekrar hosgeldın........ugur böcügü..

17.gif

gunaydın...böcük ve herkesler....kızzz...hosgeldın dıyede resım attım ama gormemısın...
yoksan mapus degıstırdımı....
neyse tekrar hosgeldın........ugur böcügü..

gördum cnm saolasın ama cvp yetstırmeye çalısıyom vallah ana hıc değişmem ben merak ıtme sen kuzum sadece bıraz canım sıkkın dusuncelıyımde -tatlicadiarzu-

X