ugur böcügü'müz evlenıyor

gunaydın pısıcıklerrr
ayy bende bjklıyım kızlar hemde öle bole deıl fanatık yanı maclara kesın gıderım yetstım surece kışın sorun oluyo ama yazın hıc olmuyo sampıyon bızız merak etmen sız:sm_cool:

pısıgıller...ayyyyyyyy..bırısı besıktasmı dedı...guluyum barıııııııı

senın sacını basını yolarım haa ne dıon kızm once bız vardık bee sonda bız olacazz :dilcikar: :mymeka: zaten sızı kımse sevmz ama bızı severler gs ıle bjk kardes fb ıyyy kımse sevmez bee şakkıdı

eh ne guzel bız kardesız o zaman..kaydirigubbakcemile5..bune ofke bune cellal böcük:mymeka:...kardeş...Şeniz

eh ne guzel bız kardesız o zaman..kaydirigubbakcemile5..bune ofke bune cellal böcük:mymeka:...kardeş...Şeniz

nan sen hangı takımlısın fblı deıl mı :roflol: gs ısen kardesızde fb ısen yok kabul etmıyom

kanka evt yaa sorma kaydirigubbakcemile cok sevyolar ben kocada bı yok ortalıkta kaydirigubbakcemile

pisiler ne haber
akşam yenildik zaten senağlama
imtikam korkunç olacak ama :jeyyar:

ahh cnm nerelerdesın sen nebıcım anasın bee vıcdansız ana:roflol: ınsan yawrucum nerde der acımac düt getr bu goca bana hıc ı bakmıyo :çok üzgünüm:

ahhhhhhhhhhhhh kızım buradayım nette sorun oldu ondan pek yoktum.
döverim ben o kocayı :mymeka:
dünüre söylerim çeker kulağını :jeyyar:

kaynanada yok ortalıkta ayyy yoksa düğün bıtıyo mu ohhh bıtsede seyy etsekk:jeyyar: tatıl etsekk

ahhhhhhhhhhhhh kızım buradayım nette sorun oldu ondan pek yoktum.
döverim ben o kocayı :mymeka:
dünüre söylerim çeker kulağını :jeyyar:

noli burda:içelim: kim in kulağını çekiyor.oğlum hep haklı erkek dediğin hep benim dediğim naniknanik

böcük sen hala çocukluk günlerini düşünüyormuşsun. seni oyuncak bebeklerle oynarken görmüşler.

[/IMG]

[/IMG]

kıs evleniyorsun sen bırak oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…