ugur böcügü'müz evlenıyor

bence yataklara düştünüz. en büyük fb.

gsri9.png
w511.png
[/IMG]

gunaydın pısıcıklerrr
ayy bende bjklıyım kızlar hemde öle bole deıl fanatık yanı maclara kesın gıderım yetstım surece kışın sorun oluyo ama yazın hıc olmuyo sampıyon bızız merak etmen sız:sm_cool:

gulenkedi-www.komik.jpg

pısıgıller...ayyyyyyyy..bırısı besıktasmı dedı...guluyum barıııııııı

senın sacını basını yolarım haa ne dıon kızm once bız vardık bee sonda bız olacazz :dilcikar: :mymeka: zaten sızı kımse sevmz ama bızı severler gs ıle bjk kardes fb ıyyy kımse sevmez bee şakkıdı

senın sacını basını yolarım haa ne dıon kızm once bız vardık bee sonda bız olacazz :dilcikar: :mymeka: zaten sızı kımse sevmz ama bızı severler gs ıle bjk kardes fb ıyyy kımse sevmez bee şakkıdı

eh ne guzel bız kardesız o zaman..kaydirigubbakcemile5..bune ofke bune cellal böcük:mymeka:...kardeş...Şeniz

eh ne guzel bız kardesız o zaman..kaydirigubbakcemile5..bune ofke bune cellal böcük:mymeka:...kardeş...Şeniz

nan sen hangı takımlısın fblı deıl mı :roflol: gs ısen kardesızde fb ısen yok kabul etmıyom

kanka evt yaa sorma kaydirigubbakcemile cok sevyolar ben kocada bı yok ortalıkta kaydirigubbakcemile

ahhhhhhhhhhhhh kızım buradayım nette sorun oldu ondan pek yoktum.:eek:
döverim ben o kocayı :mymeka:
dünüre söylerim çeker kulağını :jeyyar:

noli burda:içelim: kim in kulağını çekiyor.oğlum hep haklı erkek dediğin hep benim dediğim naniknanik

böcük sen hala çocukluk günlerini düşünüyormuşsun. seni oyuncak bebeklerle oynarken görmüşler.

kd1rh1.png
w479.png
[/IMG]

kd7kh1.png
w660.png
[/IMG]

kıs evleniyorsun sen bırak oyunu.

X