ugur böcügü'müz evlenıyor

ula uyuz kız o kadar iltifat ettik bana mendebur mu diyon sen :mymeka:
duyguya dileğe de canım benim diyo pis ortaklığı bozdum ben:1closedeyes:
dilek kedilere alerjim var ya kaşınıyorum görünce:bbo:

bız zorla kımseyı tutmuyoz burda konuyu acan benım unutmayasakkelime

ula duygu da evlendi sen hala evlenemedim. kokuyorum başımıza kalcan die.

üzülüyorum be böcük ben senin bu haline

idealar7ke8.gif

w545.png

.ideal koca bekleyen ......................................................

kız böcuk sen evlısın ne kocası hatta bebışın bıle var ne olıy enışte calısmak için yurt dışındakı çöpluklere calışmaya gıttı sen burda koca arıyon ayıp:mymeka:

benım neden haberım yokk neyse kac bebem var pekı nıkah ne zmn oldu pekı yaa o gece allahım bana noldu ılaclı gazoz mu ıctım nedr-tatlicadiarzu-

delü karular evlenin evleninhemen. yoksa sizi hiç alan olmicak. zorla bi kaçtane buluyoz onlara da burun kıvırıyonuz.

kızlar size son haberi vereyim uğurböceği nişanlısından ayrılmış çünkü aldatılmış ama üzülmeyin hemen yeni birini bulmuş birazdan size tanıtacağım şimdi böcüğün eskisinden intikam alışını izliyorsunuz
59610106yt8dm0.jpg

bocugum sen kavgayı cıkaran arkasdasa soyle onu boyle ınsanlar uyelerın acıtıgı konuları kılıtletmek ıcın yazıyorlar sonrada konuda kavga cıkarıyorlar olan konuyu acana oluyo ben ona bırsey demeden bana laf atması gerekmıyordu ha dıyceksın kı saka yapıyor benım saka anlayısım var ama onun yaptıgı saka degıl resmen kavga cıkarmak

kız bocuk senı alamandakı kocana soylıycem bu burda koca arıyor dıye halbukı zavallı pısıcık oralarda calısıyor nıye bu bocuk pısısının ısteklerını almak ıcın

bak barçman koymus bıle fotosunu enıstenın calısırken sende burda koca ara

X