ugur böcügü'müz evlenıyor

evttttttttt bocugumuzun nıkahı kıyılırken makyaj baya degıstırmıs bocugu

ayy bayıldım kıyafetlerinize konuklarınız arasında hep ünlü isimler var ne hoş.Böcük oldukça şanslı.:)

amanııınn çok benziyolar. e bu düğün kimin şimdi nie barçman gelinlik giiimiiişş

bocugun eskı sevgulusu içmeye devam edıyo yazık bak acıdım sımdı pısıye zamanında kıymet bılmedı sımdı bu halde
nikahına beni çagır böcugum istersen sahıdın olurum senın bu pisi kim diye soran olursa eski bir tanıdık dersın böcugummmmm

içme bu kadar ferhunde pisisiii ya tamam kocan seni kiloların yüsünden terk etti anlıyorum ama sende zayıflamaya çaba gösterseydin canım aaaaaa

sus sus ağlama

amanııınn çok benziyolar. e bu düğün kimin şimdi nie barçman gelinlik giiimiiişş

kız sel pısısı sana kac defa anlattım mirmirmirmirbarçman evlendı dugunu bıttı sımdı sıra bocugumuzde onu evlendırıyozsositososito sende bı pısı bul kendıne :asigim:bocukten sonra senın dugunu yapalım:teytey: senı kım alırsa artık:1closedeyes:

ulan böcük bekleyemiyon mu düğün bitsin ne aceleniz var ayak üstü yaaa tübeee tübeee

ban bak ferhunde pisisi kafamı bozma benim pisim var bi kerem tamam mı? resmisini bilem koyardım ama artık edit yok geri çekemem fotoyuuu

ay bu kiiimm çok yakışıklı ama benim herifim duymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…