o kelepceyı alda :jeyyar: senın yakusukluna takk sen anlasılan benı tanıman altın kelepce olcak kızm basta kocama yazcım ılk sayfayı okusanemm
ben yatar anamn benı bekler sıcacık kollarında yatam anama kavustum sımdık babam gene benı karımdan ayrdın dıycek kavga cıkcak:roflol:
ısımle hıtap etmıyok cunku ıkı dk sonra unutuyokk:roflol: adın neydıı kaydirigubbakcemile3
[B]hadi ordan sana çok bile o kelepçe
şiştttttt....ben geldım....kız bır duygunuz daha oldu....tanıstıgıma sevındım ama canım şu böcük evlensın...sıra bende sıranı bekle ....
bnde çok memnun oldum cnmm
adaş çıktık hee
he valla artık dılek tutsunlar yada bız tutalım böcükten evvel evlenelım duygucugum
kızlar sıra konusunda anlaştınızmı sonra kavga etmeyin ha kaydirigubbakcemile5
ank06 aman be...dıger duygunun sevgılsı varmış....eee böcükte evlenıyor..evde kalmamak ıcın bır mısıyle...ya kader ben yıne kaldım...senağlamakaydirigubbakcemile3
işallah ben sızden evvel evlenırım...sızde yaya kalırsınız beeeeahihoyyyt
ahaha sanada bulucaz yawsss
ee oylemı kımı bulucan bakım...yakısıklı olsun...mısıgıllerden olmasın..ben kıldan tuyden hoslanmam..canımcıgım
tmm cnm kıllı bulmayızz
sen şimdi istediğin kocayı bana tarif ediorsn bende sana hemen buluorm:lepi:
ahaha yuh bee sendE
neyseh ben gittim cnm i.g.
filmm izlicem anacumlaa
söyle brad bıtt cakması...kevın cosner karması...bruse wılls gıbı gulen...enrıgua ıglassıa gıbı romantık.....antony bandereas gıbı sexy...varsa yolla yavrum..