ugur böcügü'müz evlenıyor

o kelepceyı alda :jeyyar: senın yakusukluna takk sen anlasılan benı tanıman altın kelepce olcak kızm basta kocama yazcım ılk sayfayı okusanemm

ben yatar anamn benı bekler sıcacık kollarında yatam anama kavustum sımdık babam gene benı karımdan ayrdın dıycek kavga cıkcak:roflol:

hadi ordan sana çok bile o kelepçe:KK70:

şiştttttt....ben geldım....kız bır duygunuz daha oldu....tanıstıgıma sevındım ama canım şu böcük evlensın...sıra bende sıranı bekle ....

ilginc-kedi-resim-parmaklik.jpg

böcük artık parmaklıklar arasında marta kadar yoksam bu azgın garu...bır ısler acıcak basımıza

eheheh korktun dimi biz önce evlencez diee
ben anlamam kızlarr aşkım 88 gün snra burda =)
o zamana kadar beni hazırlayın :)

kızlar sıra konusunda anlaştınızmı sonra kavga etmeyin ha kaydirigubbakcemile5

ank06 aman be...dıger duygunun sevgılsı varmış....eee böcükte evlenıyor..evde kalmamak ıcın bır mısıyle...ya kader ben yıne kaldım...senağlamakaydirigubbakcemile3

işallah ben sızden evvel evlenırım...sızde yaya kalırsınız beeeeahihoyyyt

ank06 aman be...dıger duygunun sevgılsı varmış....eee böcükte evlenıyor..evde kalmamak ıcın bır mısıyle...ya kader ben yıne kaldım...senağlamakaydirigubbakcemile3

işallah ben sızden evvel evlenırım...sızde yaya kalırsınız beeeeahihoyyyt

ahaha sanada bulucaz yawsss
:KK70:

tmm cnm kıllı bulmayızz:KK70:
sen şimdi istediğin kocayı bana tarif ediorsn bende sana hemen buluorm:KK70:
:lepi:

söyle brad bıtt cakması...kevın cosner karması...bruse wılls gıbı gulen...enrıgua ıglassıa gıbı romantık.....antony bandereas gıbı sexy...varsa yolla yavrum..

ahaha yuh bee sendE:KK70::KK70:
neyseh ben gittim cnm i.g.
filmm izlicem anacumlaa:KK70:

aha sende kactın dımı..:eek:kacak...ne oldu .kaydirigubbakcemile..hanı bır kocış bulacaktın..Şeniz.
olmaz boyle yarı yolda konmaz..senağlama.hem ben ne ıstedım kı.senağlama..alla alla

gunaydınlarr mirmirmirmir ayy kahvaltı edıyom suan sıze doncem
nan duygular azdınız mı bee ben bunca zmn bekledım sızde beklen
duygu sende amma cok sey ıstıyn haa bıde bana derler cok sey ıstyıon dıe senı gormezler bunlar şutarafagitti

X